SoltBrain Blog

Az Alternatív Unió 10. fejezet: Titánfal hadművelet

2022. június 24. - SoltBrain

"2050-ben három rezsim uralja Európát. A sorosista Európai Egyesült Államok, az illiberális Közép-európai Unió és a posztszovjet Eurázsiai Föderáció, amelyek évtizedek óta harcban állnak egymással. A pattanásig feszült helyzetben egyre valószínűbb, hogy rövidesen forradalom fog kirobbanni…

 Az Alternatív Unió zord világában elszántan küzdenek a hatalomért a nemzeti-keresztény illiberálisok, a feministák, a sorosisták és a szélsőjobbosok, miközben fokozatosan fény derül Brüsszel és Moszkva terveire a Közép-európai Unióval kapcsolatban. Vajon meg tudja őrizni függetlenséget a Közép-európai Unió a Nyugat és a Kelet halálos szorításában? "

 *

Sikeresen megbénította Varsó szuperszámítógépét a Trójai Féreg program a Titánfal hadművelet részeként.

A Big Data Analizer elleni első kibertámadás utáni percekben megindultak a közép-európai parlament, kormányhivatalok, minisztériumok, illiberálisokhoz köthető bankok, telefontársaságok és médiacégek szerverei elleni túlterheléses támadások. A célpontok kiválasztása, a támadások szervezettsége, összehangoltsága, precíz kivitelezése és a puszta ereje messze túlmutat azon, amit egyszerű hackercsoportok vagy akár a szervezett alvilág képes lenne végrehajtani. Az EEÁ titkosszolgálata hajtotta végre a támadást, amiért a sorosista sajtó hazug módon Moszkvát okolta.

Visszaröpítettek Közép-Európát az internet előtti korba, így kénytelenek voltak a kormányerők telefonon kommunikálni egymással, miközben a nyugatbarát erők az illiberális cenzúra gyengülését kihasználva tüntetéseket szervezhettek sorosista vagy feminista weboldalakon.

Egy napon belül több százezer főssé duzzadtak a feldühödött erők a nemzetiek ellen a fővárosokban. Varsó, Budapest, Belgrád, Pozsony, Bukarest és más nagy városok váltak az ellenállás fészkeivé.

sorosista-zaszlo-tasz.jpg

Zászló: Társaság a Szabadságjogokért, magyar sorosista ellenzéki párt

_-= TRIGGER WARNING! =-_

Egyes szövegrészletek tartalmazhatnak nem-polkorrekt elemeket is

Fejezetek száma: 10/12

Olvasási idő: 5 - 10 perc

Dátum: 2050. szeptember 27.

 

Tízezer fős ellenzéki tömeg gyűlt össze a Kossuth téren Budapesten a magyar parlament előtt.

Sokszínű tömeg alkotta a sorosista-feminista megmozdulás hömpölygő áradatát. Egyesek meztelenül, virágkoronával a fejükön tüntettek a nők jogaiért, mások rózsaszín vagy szivárványszínű ruhában vonultak fel. Egyes tüntetők pólóján Alexander Soros arcképe foglalt helyett a csodálatuk jeleként.

Izmos, férfias alkatú nők, átlagos kinézetű lányok, kövér hölgyek, csúnyábbak, szebbek, soványak, elhízottak. Extravagáns hajúak vagy szolid megjelenésűek. Semmiféle általánosítás nem illett rájuk, annyira sokfélék voltak. A tüntetés résztvevői színes képet mutattak.

Transzparenseiken változatos szlogenek tűntek fel; Hatalmat a Nőknek, Nőké a Jövő! Le a középosztálybeli, cisz-nemű férfiakkal! Nők a nőkért a férfi erőszak ellen! Stop fehér, keresztény elnyomás!

A tüntetők követeléseik rendkívül sokrétűek voltak. Az abortusz legalizációjától kezdve a nyílt társadalom dicsőítésén túl a szigorú nemi kvótarendszer követeléséig bezárólag rengeteg skandálást lehetett hallani. Egyesítették erőiket a Magyar FEMEN és a Társaság a Szabadságjogokért pártok. Mind a nők jogaiért és a nyílt társadalomért szálltak síkra a konzervatívokkal szemben.

A felállított pódium közepén Antonov Okszána a fekete bakancsában és rózsaszín ingjében feszesen állt, mint egy feminista katonatiszt. Aranyszőke, kontyba kötött haját csigavonalban feltekerve hordta. Antonov balján a kigyúrt női testőre, jobbján a szexuális kisebbségek neves jogvédője, a sorosista Martinovics Károly állt, aki korábban számos érzékenyítő előadást tartott a homoszexuálisok európai helyzetét bemutatva. Antonov órákkal ezelőtt elgondolkodott a közelmúltban történt tragédia politikai vonzatán. A halál politikai vetületén. Évtizedekkel ezelőtt George Floyd, Adrian Gaspar holtukban robbantották ki a forradalmakat, ahogyan Victoria Grinstein is mártírrá fog válni. Akaratukon kívül indították el az események tragikus láncolatát.

Hatalmi játszma szempontjából kardinális jelentőségű pillanathoz érkezett Európa.

A radikális feministák vezére már sok évnyi tapasztalatot szerzett abban, hogy a tömegek előtt beszédet tartson. A Magyar FEMEN Párt szervezésében Közép-Európa szerte részt vett tüntetéseken, több alkalommal meztelenül, virágkoszorúval a fején, ahogyan egy FEMEN szimpatizánshoz illett. A V4-országok közül mindenhol megfordult már, ezenkívül Szófiában, Bukaresten, Ljubljanában, Tallinnban, Rigában, és Zágrábban is járt. Az első Budapesti Nők menetét 2030-ban tartották meg feministák a Közép-európai Unió megalapításakor. Onnantól kezdve minden új közép-európai elnök beiktatásakor tüntetést szerveztek a nőjogi aktivisták. Látszólag semmit sem értek el, de ennek ellenére mégis megerősödött a hitük az eszméjük megvalósulásában.

Amikor a tüntető nőkre nézett a Magyar FEMEN elnöke nem pusztán egy tömeget látott, hanem a nővéreit. A patriarchátus áldozatait. Akiket képviselt. A beszédet hallgató nők és néhány feminista férfi érezte, ahogyan Antonov átélte az elmondottakat. Nem csak a levegőbe beszélt, hanem szívhez szóló beszédet intézett a hallgatóságához, akik messiásként gondoltak rá.

Antonov nem használt szinkrontolmácsgépet, amitől elkényelmesedett volna. Gyerekkorában megtanult oroszul, ukránul, magyarul, majd felnőttként az EEÁ hivatalos nyelvét, a gendersemleges németet kiválóan beszélte. Az orosz akcentusa nem zavarta a magyar hallgatóságát, aki szentként tisztelte őt.

Beszédében számos témát érintett.

Felszólalt Victoria Grinstein képviselő halálával kapcsolatban, amit rendkívül tragikus eseménynek nevezett, de rövidesen átváltott más kényes kérdésekre is.

Felemelte szavát a közép-európai nők nehéz helyzetével kapcsolatban, miközben nemi kvótákat is követelt. Égető problémaként felvázolta, hogy kiugró fizetési különbségek uralkodtak a Maglev-vonat, illetve 3D nyomtató karbantartó személyzet alkalmazottai között a férfiak javára. Pártelnökként részt vett a Magyar FEMEN nemi kvótarendszerének kidolgozásában, amely valamennyi foglalkozással kapcsolatban állást foglalt. Terveik szerint a jól fizető, illetve szellemi pályák esetén kötelező lenne a kisebb gendereket is figyelembe vevő kvótákat alkalmazni, de a nehéz fizikai munkák esetén nem, ott maradhat a férfitöbbség.

A nemi kvóták hatálya nem terjedhet ki a nehéz fizikai munkákra, az maradjon csak a férfiaknak, nekünk, nőknek a jól fizető, értelmiségi pályák kellenek – gondolta magában, de ezt a véleményét tömegek előtt sosem mondta ki nyíltan.

Antonov kitért az abortuszjogra is, amiről úgy beszélt, mint a női önrendelkezési jogok egyik alappilléréről.

Beszéde második felében kifejezetten a Közép-európai Uniót és az illiberálisokat ostorozta, majd az Európai Egyesült Államokba történő csatlakozás mellett foglalt állást.

– Egy közös nemzetben fogunk egyesíteni minden Európában élő embert, függetlenül a szexuális orientációjától és a genderstátuszától. A közép-európaiak vissza fognak térni az Európai Egyesült Államok zászlója alá! Elsöpörjük a hímsovinisztákat és leszámolunk a kirekesztőkkel! A győzelmünk sokkal közelebb van, mint azt korábban álmodni mertük volna – jelentette ki Antonov a tömegek füle hallatára.

Ezután sokat beszélt 2036-ban meghurcolt közép-európai nyugatbarát személyekről. Gendernyelvészek, nőtörténészek tömegei veszítették el állásaikat a Nicola Gruevszki-terv miatt.

A tömeg tapssal és hangos ovációval fejezte ki tiszteletét, amikor a feminista vezető a beszéde végére ért.

Martinovics következett, aki kijelentette, hogy örülne a Közép-Európából elüldözött kisebbségek, nevezetesen a romák, homoszexuálisok és a muzulmánok visszatérésének, ha reményei szerint az EEÁ magába olvasztja a korrupt, nemzeti-keresztény, illiberális uniót a közeljövőben.

Lázító beszéde közben megérkeztek a rendőri erők vízágyúval, mentőkocsikkal, robotkarabélyokkal, megfigyelő drónrepülőkkel felvértezve.

Antonov a tüntetés biztosítására késve kiérkező rendőrök felé tekintett.

Az agresszív férfiállatok megérkeztek. Olyanok vagytok, mint az apám volt – gondolta.

A Magyar FEMEN elnökének baljós sejtelme támadt, amikor ránézett a kivezényelt illiberális rendőrökre. Vihar előtti csendet érzett. A politikai helyzet napról napra kiélezettebbé vált. Az EEÁ-ban egyre több illiberális megmozdulást vertek szét, ami előbb-utóbb a konzervatívok haragját fogja zúdítani rá és nővéreire. A vér éjszakája és a titánfal hadművelet csak olaj volt a tűzre.

Jobb lenne a békés megoldás, de ha kell, akkor vér árán fogjuk elérni, amit akarunk!

Antonov személyiségében a hatalomvágy és a jószándék egyaránt munkálkodott. Nem akarta, hogy a jövő nemzedékei faji előítéletektől szenvedjenek, ahogyan ő a szomorú életútja során. Le akart számolni az ellenségeivel és hatalomhoz jutni.

Biztonságban érezte magát, amiért a bal oldalán ott állt a testőre, aki megvédte volna őt még rendőri brutalitás esetén is.

*

A kiérkezett rendvédelmisek vizorjának belső felszínére jelek sokasága kúszott be. Kibertámadás érte a varsói központot és a kormányerők rendszereit, de az adatbázis egy nappal korábbi állapotát le tudták kérni rendfenntartók a tartalékszerverről.

A visszaeső vagy körözött bűnözök, renitens tüntetők, veszélyes ellenzékiek mind a gyorsan lehívható adatbázisban szerepeltek. A randalírozó feministák rózsaszín pöttyökként, a sorosista tüntetők vagy spekulánsok szivárvány foltként, a szélsőjobbos focihuligánok pedig fehér kelta kereszt jellel tűntek fel a panelen a rendőr számára. A köztörvényesek szürke kör jelet kaptak, de ők akkor nem tartózkodtak a közterületen. A sematikus ábrák segítettek a rendfenntartóknak az eligazodásban a tüntetések kordában tartásakor. A rendszer elterjedt az egész világon az USA-tól kezdve Japánig számos országban.

Négykerekű robotkarabély kísérte a területet biztosító rendőröket, melyek parancsra könnygáz vagy füst gránátokat szórtak a tömegre. A karhatalom légi támogatást is kapott drónrepülők formájában, amik az adatbázisba feltöltött felvételek készítéséért feleltek. 

*

Lesben állt az újhungarista a parlamenttel szemközti épület egyik lakásában az ablakhoz közel.

Sztójai Ferenc Zastava típusú mesterlövészpuskájában az MI irányzék kereste a célpontot és mérte fel a légköri állapotokat. Akkor akarta meghúzni a ravaszt, amikor az MI javasolta.

Csak egy mozdulat és kiloccsantom Antonov agyvelejét. Édes lesz a bosszú.

Ratko Ljotic őt jelölte ki a merénylet végrehajtására.

feher-akarat-partja-zaszlo.jpg

Egy térfigyelő, repülő drónkamera járőrözött nem messze tőle, az ablaktól pár méterre, látszólag céltalanul, nem reagálva a merénylőre. Ljotic tájékoztatta arról, hogy a rendőrök megfigyelési rendszere nem fog tudomást szerezni a merénylet kitervelőiről és végrehajtójáról. Sztójai nem is kérdezett többet tőle.

A tervek szerint csak egy fejlövés és elmenekül a helyszínről. Ha elég gyorsan cselekszik megúszhatja a merényletet lebukás nélkül. Egy órája várakozott a helyszínen, mire Ratko Ljotic jelezte a kommunikátoron keresztül, hogy perceken belül végrehajthatja a parancsot.

Sztójai belenézett a fegyver távcsövébe, majd célra tartotta fegyverét.

Megérkezett a jelzés. Fekete kód fedőnéven.

Amilyen gyorsan csak tudta, megkereste a szemével a távcsövön keresztül Antonovot. Az ujját a ravaszra tette. Nem volt könnyű célpont, különösen a mellette álló testőr miatt. A célkeresztben látta gyűlölt ellensége fejét.

- Most megdöglesz, rohadék - suttogta.

A feminista elnök mellett álló testőr Sztójai irányába nézett. A jobb szemét eltakaró vizorja jelezte neki a veszélyt. Sztójainak tizedmásodperce maradt, hogy döntsön. 

Meghúzta a ravaszt. Pedig nem jelzett az MI-irányzék, hogy megfelelő lenne az időpont.

A golyó elhagyta a mesterlövészpuska csövét.

Sztójai egy pillanat erejéig azt hitte, hogy sikerrel járt.

De tévedett. Nem Antonovot találta el, hanem az elé kiugró testőrét. A célpont sértetlenül túlélte a merényletet.

Elvétette a célzást. Elképesztően erős szégyenérzet lett úrrá rajta, miközben rémült kiáltások zaját hallotta a Kossuth térről.

Sztójainak menekülnie kellett, nem tehetett mást.

Ratko Ljotic parancsba adta, hogy térjen vissza az épület mögött várakozó dróntaxival a párt főhadiszállására.

Követte az utasítást, ugyanakkor feltűnt neki valami furcsaság. Ljotic arcán nem látott meglepődést, miután elrontotta a merényletet.

Felkészült volna erre a forgatókönyvre is?

*

A lövés eldördülése után elszabadult a pokol a Kossuth téren. A tüntetők egy része menekülni kezdett, ők egymást is eltaposták ijedtükben.

Az ellenzéki tüntetők másik része viszont megtámadta a rendőröket, mivel azt hitték, hogy ők adták le a lövést.

Rövidesen tűzharc alakult ki az rendőrök és a kétségbeesett tüntetők között. Perceken belül vesztésre állt a parlament védelmére késve érkező maroknyi rendfenntartó osztag.

Martinovics és Antonov halálra rémült a leadott lövés és a testőr önfeláldozása után. Életükben először érezték azt, hogy ennyire hirtelen kicsúszik a vezetés a kezükből és csak sodródnak az árral.

Antonov a perceken át tartó rémülete után hálát érzett a közvetlen közelében elhunyt testőre iránt, aki mártírhalált halt érte.

Megrohamozták a magyar parlament épületét az ellenzékiek. Mire feleszmélt a feminista és a sorosista vezér, már tudomásul kellett venniük, hogy az események visszafordíthatatlanná váltak.

Azon a napon, 2050. szeptember 27.-én kirobbant a vérvörös forradalom.

*

Veesenmayer ököllel beverte az unokaöccse képet.

– Te vagy a fehér faj szégyene! – őrjöngött magából kikelve, rákvörös fejjel – Miért nem állítottad be az MI-irányítást a mesterlövész puskán, te barom?! A gép jobban tudja, mikor kell lőni, mint te!

– Én csak nem akartam a gépre bízni…. magam akartam meghúzni a ravaszt – hebegte Sztójai rémülve.

– Hogy merészelted elrontani a merényletet, te félkegyelmű? Egy karnyújtásnyira voltunk egy nyugatbarát vezér likvidálásától. Még egyszer nem lesz ilyen könnyű lehetőségünk lesújtani az ellenségre – szidta le Veesenmayer Sztójait.

– Ígérem, legközelebb nem fogok hibázni. Nem fog kicsúszni a kezeim közül Antonov – mondta vérszegényen az újhungarista.

– Majd meglátjuk – felelte kételkedve Veesenmayer Konrád.

 

 

A következő fejezet címe: A vérvörös forradalom

 

Tartalomjegyzék: ITT

 Előző fejezet: ITT                                         Következő fejezet: ITT

 

Szerző: SoltBrain

A bejegyzés trackback címe:

https://soltbrain.blog.hu/api/trackback/id/tr3117863375

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása