SoltBrain Blog

Videó Montázsok #2: Szarvasember feat Exöszájzbuk

2019. július 05. - SoltBrain

 Miután megnéztem a Ritual (2017) című horrort, eszembe jutott, hogy anno volt az a "démonilag megszállt" Horváth Ferike a Naplóban, akihez vélt vagy valós indokkal démonűző, vajákos asszonyt kellett hívni. A videó azóta is csak Exöszájzbuk címen terjed a videómegosztókon (valamiért ezt a kifejezést hallhattuk a megszállt gyermek szájából, ami angolul munkafüzetet jelent: exercise book pontosabban leírva). Nem tudhatjuk, mi játszódott le Feri lelkében, bár az biztos, hogy beszélt valami misztikus szarvasemberről ebben a módosult tudatállapotban... Nyitva hagyom a kérdést, hogy az Exöszájzbuk Ferikéje előre megálmodta-e a Netflixes horror filmet, vagy a Ritual (2017) főszereplője emlékezett vissza a gyerekkori rémálmaira/szellemjárásra. Aki még nem látta az említett horrort, annak jelzem, hogy SPOILER lesz, mivel abban a filmben sokáig nem mutatták a misztikus erdőjáró szörnyeteget. Nem gondolom, hogy 18+ tartalom ez a poénvideó, de akinek nagyon érzékeny lelki világa van, az nézze meg a többi posztomat inkább a vidi helyett. 

 Itt lentebb az eredeti, hamisíthatlan retró kabaré videó, ha esetleg valakinek kimaradt volna az éleléből. Régen töltötték fel a nagy nagy Internetre, szóval előfordulhat, hogy valakinek kiesett. 

A bejegyzés trackback címe:

https://soltbrain.blog.hu/api/trackback/id/tr8414926138

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása