SoltBrain Blog

Diamante - az új idők amerikai hard rock istennője

2020. április 01. - SoltBrain
Meggyőződésem, hogy az amerikai Diamante lesz a jövő hard rock istennője, és egy napon majd olyan művészekkel fogják egy lapon emlegetni, mint a szintén amerikai Lizzy Hale vagy Amy Lee. Ragyogóan ötvözi a hard rock, valamint az alternatív rock stílusokat, és ezt olyan jól adja elő, hogy minden egyes youtube klipnél az a benyomásom, hogy a zúzás a szívéből jön, és átéli minden egyes percét a zenéjének. Egyszóval megtalálta a helyét a zeneiparban.

Diamante művésznő 1996-ban született Bostonban, Diamante Azzura Bovelli néven. Mexikói apa és olasz anya gyermekeként látta meg a napvilágot, ezáltal folyékonyan beszél spanyolul, olaszul, illetve amerikai lévén angolul is. A Diamante név spanyolul gyémántot jelent, az Azzura pedig olasz nyelven a kék színt jelöli, ezért nem véletlen, hogy rikító zafírkékre festett hajjal is megszokott jelenni a színpadon (persze hidrogénszőkére színezve is hamar rászegeződik a nézők tekintete). 

A nagy áttörést a Coming in Hot című számmal érte el 2017-ben, ami véleményem szerint lehengerlőre sikerült; energikus az egész szám, emellett egy igazi rocksztár benyomását kelti Diamante; hangja erőteljes, miközben bőrcuccokban feszít és a haja vad színekben pompázik.

A 2014-es Bite Your Kiss is nagyon jól sikerült, de szeretem tőle a Haunted, Sorry, Bulletproof számokat is. Diamante műveire hatást gyakorolt Pat Benatar, Avril Lavigne, Kelly Clarkson, Joan Jett, illetve Debbie Harry munkássága. 

A bejegyzés trackback címe:

https://soltbrain.blog.hu/api/trackback/id/tr1415564734

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása