SoltBrain Blog

A Kaliforgia sorozatról röviden...

2016. január 26. - SoltBrain

 A Kaliforgia (Californication) az egyik kedvenc sorozatom, azt szeretem benne, hogy egyszerre tud drámai és szórakoztató is lenni. Adott a történetben Hank Moody, a magánéleti problémákkal küzdő író, aki ha piáról meg a nőkről van szó, akkor nagyon könnyen kísértésbe esik. Valahogy számomra ez a sorozat már annyira hiperszexuális, hogy nem is tudom komolyan venni az egészet, de mivel ez egy vígjáték sorozat, ezért nem is fontos a komolyság. Főhösünk, Hank Moody ha meglát egy csinos leányt és beszédbe elegyedik vele, akkor már tudjuk is, hogy az ágyban kötnek ki nemsokára. Persze ez megtörtént már olyan kínos esetekben is, amikor pont a volt feleségének az új barátjának a lányával volt egyéjszakása, aki akkor még kiskorú volt (néha pórul jár ez a Hank, ez van :D). Ha nagyon feministák vagyunk, akkor rá lehet sütni a Kaliforgiára, hogy hímsoviniszta, mert a szexuális kicsapongás túlnyomórészt úgy jelenik meg, hogy az úriember Hank-nek szabad minden hüvelybe belehelyeznie a kardját, míg ha a neje csinálja ugyanezt akkor már nem tartja olyan jópofának a dolgot... (aki a másik oldalra vágyik annak ott a Szex és New York, azt nem fogom elemezni egy darabig :))

californication.jpg

 Javaslom ezt a sorozatot a nem prűd, nem vallásos embereknek, akik buknak a pajzán bulikra. A legtöbb évad az kifejezetten jó volt, nekem csak az 5. és 7. évadok nem jöttek be, de ahogy mondani szoktam, ízlések és ficamok :). A hatodik évad az egyik kedvencem, tök jó benne a rock koncertes téma. És még a Marylin Manson is befigyel. Jó szórakozást hozzá! 

A bejegyzés trackback címe:

https://soltbrain.blog.hu/api/trackback/id/tr727739528

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása