SoltBrain Blog

Zeneajánló: Vanilla Ninja

2016. november 17. - SoltBrain

 A Vanilla Ninja egy rock együttes Észtországból. Magyarországon kevésbé ismertek, külföldön viszont annál inkább (főleg Németországban és Ausztriában arattak nagy sikereket, de voltak már koncertezni Chilében is). A banda 2002 és 2008 között volt aktív. A kezdéskor a tagok Katrin Siska, Lenna Kuurmaa, Maarja Kivi és Piret Jarvis voltak. 2004-ben kilépett Maarja Kivi  a bandából és a helyére Triinu Kivilaan jött. Egy évvel később ő is elment a csapatból, onnan kezdve háromfős maradt az együttes. Az eurovíziós dalfesztiválon is szerepeltek 2005-ben, a Cool Vibes című számukkal.
vanilla-ninja04.jpg

 Ha laza rock zenére vágyok, akkor őket hallgatom. A dalok nagyobb része pop rock stílusú, de van egy két hard rockosabb is, mint pl. a Metal Queen. A lánybanda egyik leghíresebb száma a Tough Enough, melyet 2003-ban adtak ki. 

 Az egyik kedvenc dalom tőlük a fentebb is említett Metal Queen. Ha rockról van szó, általában az olyan számokat szeretem, amik kellő mértékben dallamosak és kellő mértékben zúzósak. Ennél a számnál azt érzem, hogy pont jó arányban van a kettő.

Jó szórakozást a többi dalhoz! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://soltbrain.blog.hu/api/trackback/id/tr1411916405

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása