SoltBrain Blog

Az Alternatív Unió 5. fejezet: Antonov, a feminista

2022. május 15. - SoltBrain

"2050-ben három rezsim uralja Európát. A sorosista Európai Egyesült Államok, az illiberális Közép-európai Unió és a posztszovjet Eurázsiai Föderáció, amelyek évtizedek óta harcban állnak egymással. A pattanásig feszült helyzetben egyre valószínűbb, hogy rövidesen forradalom fog kirobbanni…

 Az Alternatív Unió zord világában elszántan küzdenek a hatalomért a nemzeti-keresztény illiberálisok, a feministák, a sorosisták és a szélsőjobbosok, miközben fokozatosan fény derül Brüsszel és Moszkva terveire a Közép-európai Unióval kapcsolatban. Vajon meg tudja őrizni függetlenséget a Közép-európai Unió a Nyugat és a Kelet halálos szorításában? "

 *

A feminista pártelnök, Antonov Okszána erődszerű lakásában izmos női testőrök járőröztek éjt nappallá téve, vezetőjük biztonságát garantálva. Nem véletlenül volt ennyire elővigyázatos, tizennégy évvel ezelőtt betörtek a lakásába. Akkor sebesült meg az anyja, akit mindennél jobban szeretett.

Azóta biztosra ment, még egy házőrző robot rottweilert is rendelt a dark webről. Kinézetre, tapintásra hétköznapi jószágnak tűnt, de lehetett gombnyomásra hívni, irányítani és jóval gyorsabban futott, mint a húsvér kutyák. Viselkedése alapján se volt feltűnő a különbség; úgy csaholt, ugatott, evett, mint más jószagok.

Meg akarta védeni az édesanyját, a leszbikus élettársát, Natália Herschlagovát és a 2036-ban örökbefogadott roma kislányt, Dzsennifert. Hivatalosan nem alkottak egy családot, mert az azonosneműek nem jegyezhettek be élettársi kapcsolatot a nemzetek Európájában. Csak a hagyományos családmodellt fogadták el; apa, anya. gyermekek. Antonov szerette a családját, sajnálta, hogy a munkája mellett kevés időt tudott velük tölteni.

magyarfemenzaszlo.jpg

Zászló: a radikális feminista Magyar FEMEN Párt

_-= TRIGGER WARNING! =-_

Egyes szövegrészletek tartalmazhatnak nem-polkorrekt elemeket is

Fejezetek száma: 5/12

Olvasási idő: 10-15 perc

Dátum: 2050. szeptember 21.

 

Minden nap edzett a lakása konditermében. A férfiak miatt kezdett el edzeni. Fizikailag is föléjük akart kerekedni, nemcsak szellemileg.

Fekvenyomás közben észak-amerikai női rappet hallgatott.

A feminizmus ihlette dalszövegek háborút hirdettek a patriarchátus minden megnyilvánulási formája ellen. Legyen szó a nyelvben kódolt kulturális férfiuralomról, vagy a politikát uraló nyílt hímsovinizmusról, a női rapperek harcba bocsátkoztak. Régi rímekkel adták elő az új mondanivalót.

Antonov üzleti érdekeltségeibe fittness-konditerem lánc is tartozott. Ő alapította a Women Power Gym-et, ahová csak nők mehettek be. 

„Nem lesz molesztálás vagy nemi erőszak az én konditermeimben” – hangoztatta.

Edzés után lezuhanyzott, majd vacsorázni ment.

Megette a vegán ételt, amit Natália készített a családnak. A kedvenc 3D nyomtatott porcelán étkészletéből ettek, amit még brüsszeli látogatása során vásárolt. Alexander Soros beiktatási ceremóniáján vett részt, ahol nyilvánosan gratulált Soros György fiának, az EEÁ új elnökének.

Natália Herschlagová szlovák színésznőként olyan filmekben szerepelt, melyekben a nők hányattatott sorsa vagy a genderkérdések kerültek szóba. Nem egy filmjét csak gondos cenzúra után engedték megjelenni a nemzetiek. A roma-lázadás előtti évben, Zágrábban ismerkedett meg Antonov és Herschlagová. Míg Antonov izmos karjával és férfias arcvonásaival nem számított nőiesnek, addig Natália gyönyörű arcával és csinos alakjával szemrevaló teremtés volt. Nagyon jól nézett ki, de nem akar a férfiaknak tetszeni.

A feministák Zágrábban a hagyományos nemi szerepeket támogató szélsőjobbosokkal ütköztek meg, a Fehér Európa Kongresszus napján. Emlékezetes idők voltak Antonov számára. Egyik este megismerkedett későbbi szerelmével, Herschlagovával, másnap összeverekedett a nácikkal. Emlékezett rá, hogy az egyiknek öröm volt beverni a képét. Megütött egy nagy darab szélsőjobbost.

Vacsora után szabadidejében újraolvasta az ukrán feminista ellenálló vezérnek, Olga Zacharenkonak a börtönnaplóját. Az eurázsiaiak 2046-ban bebörtönözték, majd szibériai munkatáborokba szállították. Megtapasztalta az eurázsiaiak fagyos vendégszeretetét. Zacharenko naplót vezetett, melyet kalandos úton kicsempésztek a munkatáborból, majd a nyugati sajtó leközölte az írást teljes terjedelmében. Antonov ezúttal sem bírta ki sírás nélkül az olvasást.

Rettegve gondolt a bebörtönzött ellenzékiekre. Eurázsiát meg kell fékezni – gondolta.

Szimpátiát érzett a feministával. Ő is Ukrajnából származott, mint Olga Zacharenko.

*

Antonov Okszána hosszú utat tett meg szülővárosától a Magyar FEMEN párt elnöki székéig

Az ukrajnai Odesszában látta meg a napvilágot Oksana Borisova Antonov néven. Keresztény orosz apjától örökölte szőke hajszínét, ragyogó kék szemét, zsidó anyjától pedig az arcvonásait. Élete során sokat szenvedett a faji előítéletektől. Tizenegy éves korában az ukrán nacionalisták Molotov-koktélt hajítottak a lakásukra, amiért a család menekülni kényszerült. Előbb Kárpátaljára költöztek át, majd letelepedési kötvény vásárlása után Magyarországra. A megpróbáltatások sora ezzel nem ért véget. Családon belüli erőszakot is átélt tizenéves korában. Az apja mind fizikailag, mind lelkileg bántalmazta az anyját, aki a legkedvesebb volt neki. Az évekkel későbbi válás után egyedül nevelte az édesanyja. Rendkívül nehéz korszakot élt át akkoriban, ami még felnőttként, a negyvenes éveiben is eszébe jutott időnként.

Gyerekkorában a tanulmányai finanszírozására az anyja rokonai adtak pénzügyi támogatást. Az általános és középiskola elvégzése után a Matolcsy György Közgazdasági Egyetemre járt, ahonnan az első év után kirúgták, mert meztelenül tüntetett a nemi kvóták bevezetését. Nem adta fel feminista küzdelmeit az eset után sem. Éppen ellenkezőleg. Akkor kezdődött a politikai karrierje.

2033-ban Felix Akselrad beszervezte a Martinovics szabadkőműves páholyba, akit a Soros-hálózaton keresztül ismert meg. Antonov kényszerű szövetségest látott a transzexuális Akselradban.

Nekem a nők érdekeit kell képviselnem, legyenek leszbikusok vagy heterók. A transzexuálisok csak időleges fegyvertársak a patriarchátus ellen.

Abban az évben kezdett el gendersemleges németül tanulni.

2034-ben megalapította a Magyar FEMEN radikális feminista pártot az egyetemen megismert Hochberg Emmával. Az ukrán FEMEN-aktivisták inspirálták őt.

Ugyanabban az évben nevet változtatott, onnantól kezdve Antonov Okszánaként szerepelt a hivatalos iratokban. A névváltoztatását a feminizmus inspirálta. Antonov szívesen vált meg a Borisova középső nevétől, ami a feleségverő apjára emlékeztette. Az Antonov vezetéknév is csak azért maradhatott, mert az anyját is Antonovnak hívták a házasság előtt. Amikor eldöntötte, hogy politikai pályára lép, akkor magyarosította a nevét, annak ellenére, hogy a magyarokat is hímsoviniszta nemzetnek tartotta, hasonlóan más közép-európai népekhez.

A feminizmus jelentette a kiutat számára a nehézségekkel teli időszakból. Szorongásokkal teli faji öntudata feloldódott a nőmozgalmak nemzetköziségében. Az antiszemitizmusból a nemzetköziségbe menekült. Antifasiszta gondolkodása meghatározta az életét.

Gyerekkorában ukrajnai orosz zsidónak vallotta magát, de ez idővel megváltozott. A népéhez, kultúrájához való kötödését idegenszívűség váltotta fel. A nemzeteket, vallásokat, sőt a családokat is csak mesterséges társadalmi kreálmányoknak gondolta, ahogyan sok más kortárs feminista. A cionizmust idővel a rasszizmus egyik vállfajának, a judaizmust pedig a hímsovinizmus melegágyának tartotta, akárcsak a többi vallást. Aggódott az antiszemitizmus miatt, ám filoszemitának sem vallotta magát. Faji, nemzeti identitása háttérbe szorult, viszont a nemi azonosságtudata felerősödött. Kelet-európai zsidó helyett már cisz-nemű, leszbikus nőnek érezte, majd nevezte magát, ami megszabta az identitását.

Orosz és zsidó vér csörgedezett ereiben, amit az ellenségei szóvá is tettek. Különösen pártelnökké válása után szegezték neki a kérdést, hogy mégis hogyan tudná hitelesen képviselni a magyar nőket, ha ő nem is az.

Minek vallja önmagát? Erre mindig lényegre törően válaszolt: ő egy Nő. A patriarchátus globális fenevadjával szemben pedig nemzetközi női összefogásra van szükség. A köztudatban többféleképpen emlegették őt: Antonov a kemény ukrán nő, Antonov az orosz zsidó, Antonov a magyar ultrabaloldal vezére.

Ő maga viszont sokadrangú kérdésnek gondolta az emberek származását, e tekintetben képviselőtársai etnikai hovatartozása sem érdekelte.

A zsidólista a büdös nácik való.

Olyan dologért üldözték, aminek ő maga nem tulajdonított jelentőséget: a származása. Abban a biztos tudatban élte az életét, hogy bármerre megy, bármit tesz, előbb-utóbb üldöztetés fogja érni.

A nemzetközi feminizmushoz fűződő kapcsolatát az antifasiszta nézetei is befolyásolták. Meggyőződése szerint az egyének származása és a cselekedetei között semmiféle kapcsolatot nem létezik.

A tettek és a származás közötti nem létező kapcsolatot a szélsőjobbosok a fajelmélet hazugságaival próbálják igazolni.

Antirasszista nézeteit a második migránsválság és a roma-lázadás idején is hangoztatta, nem kevés ellenséget szerezve magának jobboldali körökben.

2035-ben elutazott Zágrábba, ahol részt vett egy feminista tüntetésen, amely során keresztény templomokat is megrongáltak. Antonov itt ismerte meg Natália Herschlagovát. A Magyar FEMEN alapítójaként rózsaszín ingben jelent meg, emellett tagja volt a STOP Férfierőszak szervezetnek is. Összeverekedett az antifeminista ellentüntetőkkel, akik többségében szélsőjobbosok voltak. Emlékezetes maradt számára az a nap.

Egy évvel később Antonov tevékenyen részt vett a szivárvány forradalomban, felszólalt a nők, a szexuális kisebbségek, a romák védelmében és követelte Magyarország belépését az EEÁ-ba. Veszélyes ellenzékinek bizonyult. A Nicola Gruevszki terv elrendelése során két hónapig börtönbe zárták a nemzetiek. A Magyar FEMEN politikusaként elszenvedte az illiberálisok által elrendelt Nicola Gruevszki-terv végrehajtását. Dimitrij Stavreski, a Közép-Európai Unió akkori elnöke a Nemzetek Európájának Alapjogi Chartájában rögzített külföldi ügynök törvényre hivatkozva rendelte el a veszélyesnek ítélt Soros-hálózat lefejezését. Sorosista, feminista politikusok, civil szervezet vezetők, gendernyelvészek, nőtörténészek hada kapott börtönbüntetést a zsarnoki intézkedés által. A hónapokig húzódó tortúrának az Európai Egyesült Államok és a sorosista vezetésű ENSZ közbenjárása, valamint a nemzetközi szankciók vetettek véget. A letartóztatott személyeket nemzetközi nyomásra hazaengedték.

Miután kiengedték a magánzárkából az EEÁ nyomására, amnesztiát kapott. Elmenekülhetett volna nyugatra, de nem tette, mert nem akarta cserbenhagyni a magyar nőket. A Soros-hálózat számos tagja elmenekült az Európai Egyesült Államokba, de Antonov dacosan a maradás mellett döntött. Addig nem nyugodott, amig a patriarchátus közép-kelet európai bástyái le nem omlanak. Permanens forradalmat vív a nők jogaiért.

Meghátrálásra kényszerítették az illiberálisokat, majd kezdetét vették a pártharcok. Antonov pártelnökké válása során kicsinálta Hochberg Emmát. Egyre gyakrabban támadtak nézeteltéréseik a pártvezetéssel kapcsolatban, ami odáig fajult, hogy egyszer összeverekedtek a párt irodájában. Hochberg ellenezte a fúziót a sorosistákkal. Antonov nem akart lemondani a Soros-hálózat támogatásáról. Rosszindulatú pletykákat terjesztett ellenfeléről, miszerint Hochberg Emma lopja a pártvagyont. Kitartó rágalomhadjárattal elérte, hogy bizalmatlansági indítvánnyal menesszék ellenlábásat, a korábbi társalapítót a Magyar FEMEN-ből.

2044-ben úgy tűnt, a nyugatbarát erők legyőzhetik a nemzetieket. A sorosista-feminista szövetség támogatottsága jelentősen emelkedett az illiberálisok korrupciós botrányai miatt.

Ekkor a jobboldaliak kijátszották az adut. Elrendelték a Geert Wilders tervet. Antonov tehetetlennek érezte magát azokban az időkben. Nem tudta megakadályozni a progresszívok választási vereségét és a sorosista-feminista koalíció válságát.

Bár a boszniai iszlám feministákat nem sokra tartotta, de a Geert Wilders terv idején szolidaritását fejezte ki irányukban, illetve távozásuk után titkosított csatornán levelezett velük. Az iszlám feminizmus kifejezést önellentmondásnak gondolta, amiben a vallás és a feminizmus szembenállását vélte felfedezni.

Ellenérzését fejezte ki a 2050-ben megválasztott közép-európai elnökkel, Jaroslaw Ivanovski-val kapcsolatban. Ugyanúgy nőgyülőlő fehér férfinek nevezte, mint az Eurázsiai Föderáció elnökét.

 

*

Háttérinfó: Kapcsolat Eurázsiával – részletek Martinovics Károly sorosista szerző könyvéből

 

„2010-ben Oroszország, Kazahsztán és Fehéroroszország létrehozta az Eurázsiai Vámuniót, melyet évekkel később az Eurázsiai Gazdasági Unió megalakulása követett.

A posztszovjet térségben Oroszország megnövelte dominanciáját az Eurázsiai Gazdasági Unión belül. Miközben az USA erőit lekötötték a belső viszályok, a posztszovjet térség megerősödött. A közép-európai Nicola Gruevszki-tervvel egyidőben a Oroszországban végrehajtották Putyin tervet, amely céljaként a Soros-hálózat teljes felszámolását tűzte ki. Az Orosz Föderáció akkor regnáló elnöke, Putyin utóda, Vjacseszlav Viktorovics Szobjanyin karhatalmi erőket vetett be a sorosista-feminista tüntetőkkel szemben, majd Szentpéterváron a tömegbe lövetett a nyílt társadalmak legnagyobb felháborodására. A sorosista gazdasági elit az orosz rubel, illetve az Eurázsiai Gazdasági Unióban használt altyn valuta ellen kezdett spekulálni. Vjacseszlav Viktorovics Szobjanyin ellenlépésként végrehajtotta az Eurázsiai Gazdasági Unió központosítását. Diktatórikus eszközökhöz nyúlt a sorosista veszélyre hivatkozva. Egypártrendszert vezetett be, felszámolta az ellenzéki pártokat, civil szervezeteket, korlátozta az eurázsiai tagállamok szuverenitását. Megalapította az Eurázsiai Föderációt 2031-ben. Új közös pénznemet vezetett be, az eurázsiai rubelt, megmentve a gazdaságot az összeomlástól. Hatalma megszilárdítása után háborúba kezdett kaukázusi és belső-ázsiai szovjet utódállamokkal, az orosz expanziós törekvéseknek megfelelően.

A 2040-es években vált ragadványnevévé a "Kelet ura" kifejezés. Az USA hegemóniáját megtörve az Eurázsiai Föderáció és Kína készen állt a nagyhatalmi szerep betöltésére. Az eurázsiaiak fegyverrel hódították meg Üzbegisztánt, Türkmenisztánt, Kirgizisztánt, Tádzsikisztánt, Grúziát, Azerbajdzsánt. A sorosista befolyású országok és az ENSZ nemzetközi szankciókat vezetett be az agresszor eurázsiaiak ellen.” – 49.oldal

„Önvezérlő T-72-es eurázsiai tankok hajtottak a tüntetők közé a Türkmenisztánban. A halálos áldozatok száma meghaladta a 300-at. Martinovics elméjébe beégett az a kép, amikor látta az egyik tankot elgázolni az előtte álló tüntetőt. Véres húscafattá változtatta a szerencsétlent. Egyértelműen az önvezérlő tank tervezői felelősek a halálesetekért. Akik beprogramozták a MI-tankok viselkedését. Ők ölték meg a tüntetőket közvetett úton.” – 50.oldal

„Olga Zacharenkot, az ukrán feminista felkelőt az eurázsiaiak elfogták, majd életfogytiglani börtönbüntetésre ítélték, amit Szibériában kellett letöltenie. A száműzetése idején, titokban írt naplóját kicsempészték, ami bejárta a világsajtót. Az eurázsiaiak súlyos, emberiségellenes bűntetteket követtek el az eurázsiai Soros-hálózat lefejezésével. A sorosista sajtó az erőszakosan szétvert melegfelvonulásokról, az ellenzékiek és a szexuális kisebbséget jogainak semmibe vételéről számolt be. Az eurázsiai rezsim újból megmutatta igazi arcát. Fényes nappal félholtra verték a Soros-hálózat tagjait. ” – 53.oldal

„Számomra továbbra is kérdéses, hogy milyen viszonyban áll Eurázsiai Föderáció a Közép-európai Unióval. Közép-Európa a bábállama, a láncos kutyája, vagy csak a szövetségese Eurázsiának a sorosisták ellen? Az illiberálisokat megosztják az Eurázsiai Föderáció nagyhatalmi törekvései. Főként a magyar, szerb, macedón illiberálisok akarják szorosabbra fonni az együttműködést, amit a lengyel, román, balti képviselők hevesen elleneznek. Meggyőződésem, hogy legyen szó akár a cári Oroszországról, a kommunista Szovjetunióról vagy a putyinista Eurázsiai Föderációról, ugyanúgy az orosz medve hódítási szándéka húzódik meg a háttérben.” – 60.oldal

"Egy éve annak, hogy a Balti-államok is kiléptek a NATO-ból, így a Közép-európai Unió egyik állama sem tagja az Észak-Atlanti Szerződésnek. Az államfők arra hivatkoztak, hogy nem akarnak egy tömbbe tartozni a nyugat-európai, észak-amerikai és török hadsereggel. Bíztak a közép-európai hadsereg ütőképességében." – 64. oldal

 

 

A következő fejezet címe: Az újhungarista

 

Tartalomjegyzék: ITT

Előző fejezet: ITT                                                        Következő fejezet: ITT 

 

Szerző: SoltBrain

 

A bejegyzés trackback címe:

https://soltbrain.blog.hu/api/trackback/id/tr6617832141

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása