SoltBrain Blog

Az Alternatív Unió 9. fejezet: Arthur Finkelstein

2022. június 15. - SoltBrain

"2050-ben három rezsim uralja Európát. A sorosista Európai Egyesült Államok, az illiberális Közép-európai Unió és a posztszovjet Eurázsiai Föderáció, amelyek évtizedek óta harcban állnak egymással. A pattanásig feszült helyzetben egyre valószínűbb, hogy rövidesen forradalom fog kirobbanni…

 Az Alternatív Unió zord világában elszántan küzdenek a hatalomért a nemzeti-keresztény illiberálisok, a feministák, a sorosisták és a szélsőjobbosok, miközben fokozatosan fény derül Brüsszel és Moszkva terveire a Közép-európai Unióval kapcsolatban. Vajon meg tudja őrizni függetlenséget a Közép-európai Unió a Nyugat és a Kelet halálos szorításában? "

 *

 Órák leforgása alatt súlyos támadások sorozatát szenvedte el a közép-európai Soros-hálózat.

A szélsőjobbosok tisztogatásokba kezdtek, ami összesen nyolcvannyolc EEÁ-ügynök halálával járt, köztük Elena Codreanuval és Györkös Alberttel, akik Budapesten tartózkodtak a gyilkosságok idejében. Megtámadták Antonov Okszána és Martinovics Károly politikusok érdekeltségébe tartozó edzőtermeket és pénzváltókat, amely során súlyos anyagi károk keletkeztek. Eközben egy illiberális ügynök foglyul ejtette Felix Akselradot, a Soros-hálózat egyik aktivistáját.

Meggyilkolták Victoria Grinsteint Pozsonyban.

Halálfélelmet érzett a sorosista képviselő az Andrássy úti lakásában. Sehol sem érezhette magát biztonságban az elmúlt órák történései miatt.

Rettegett, hogy megismétlődik az, ami 1944-ban történt. A nyilasok szellemi utódai, az újhungaristák semmitől sem riadtak vissza, még a terrortól sem.

illiberalis_zaszlo.png

Zászló: az Illiberálisok Szövetsége

_-= TRIGGER WARNING! =-_

Egyes szövegrészletek tartalmazhatnak nem-polkorrekt elemeket is

Fejezetek száma: 9/12

Olvasási idő: 10-15 perc

Dátum: 2050. szeptember 26.

 

Kapcsolatba akart lépni a nyugatbarát erőkkel.

Felvette a szabadkőműves egyenruháját a VR kabinba belépés előtt. Ambivalens módon progresszív és hagyományőrző elemeket egyaránt tartalmazott a szertartás.

A Martonovics-páholyban a 2030-as évektől kezdve genderkvótákat alkalmaztak a progresszív egyenlőség biztosítása érdekében. A páholytagok egyharmada a szexuális kisebbségek soraiból került ki, mint a foglyul ejtett Felix Akselrad. Antonov Okszána a női szekció részét képezte, az ő beavatottja, Martinovics Károly pedig a genderfluid férfiak csoportjából került ki. Antonov szíve szerint egy nőt választott volna, de a páholy több évtizede bevezetett szigorú szabályozása ezt nem tette lehetővé.

Akselrad a radikális feministát jelölte ki beavatottként, ezáltal a sorosista szexuális kisebbséget egy feminista nő követte a sorban.

A feminista nőnek, Antonovnak egy sorosista férfit kellett választania. Martinovics volt az egyetlen férfi, akibe valamelyest bizalmat helyezett. Rajta kívül az összes többi férfit patriarchális baromnak tekintette, ők számításba sem jöhettek.

Éveken keresztül egyesítette erőit a külföldi transzexuális, a cisz-nemű leszbikus nő, és az agender a régi rend ellen. Azon a napon egy ember kiesett a szövetségből.

A Martinovics páholy szabályzatában számos változást vezettek be 2033 után. Kizárólag a Soros-hálózat tagjait avathatták be a rendbe. Sorosista, feminista, neomarxista, fekete nacionalista párttagokat, aktivistákat civil szervezetekből. Olyan személyeket, akik a Nyílt Társadalom Alapítványok valamely szervezetének égisze alatt tevékenykedtek. A beavatás előtt álló személy előéletét tüzetesen átvizsgálták. Ha vétett a politikai korrektség dogmái ellen szóban vagy tettben, megtagadták a beavatást. Az új szabályzat értelmében a páholymunkákat és megbeszéléseket csak kis létszámú csoportokban végezték, a lebukás kockázatát is figyelembe véve.

Károly a budapesti Hotel Le Meridian diplomata lakosztályát választotta a meeting virtuális helyszínéül, ahova Antonov is becsatlakozott.

*

Antonov az erődlakásában, a konditerme melletti szobában rendezte be a VR-alapú videókonferencia kabint, ahonnan képes volt becsatlakozni az ellenzéki online meetingekre, a legmagasabb szintű kiberbiztonsági protokollok szerint. Először a mélyinternetbe kellett belépnie a számítógépével, onnan pedig az ellenzéki fórumba.

Szégyellte magát, amikor alámerült a sötét web komor valóságába. A web ellenőrizetlen területein hemzsegtek a bizarr pornófilmek, melyeket feministaként tűrhetetlennek nevezett.

A betiltott erőszakos felnőttfilmek igazolták a férfiak szexéhes ragadozó mivoltát.

Kénytelen volt ugyanarra a tiltott felületre merészkedni, amit a drogosok és perverzek is használnak. Bár ellenzékiként előnyösnek tartotta a deep web biztosította fórumokat a szólásszabadságot, vagy az illegális abortuszklinikákat, hatalomhoz jutása esetén nyomban betiltaná a deep webet és a dark webet, akárcsak az általa szidalmazott illiberálisok tették.

Nincs szükségünk sem a pornóra, sem az ellenvéleményre.

A feminista pártelnök belépett a VR kabinba, ahol a program előkészületeinek részeként fotók készültek a róla, az őt virtuálisan képviselő 3D avatar létrehozásához. A szabályok előírták, hogy a jelenlévők avatarja a pillanatnyi megjelenésüket magas felbontásban, hiperrealisztikus animációval jelenjen meg, így a 3D online meeting megközelíthette az élő találkozás hitelességét. A jelszó bediktálásával a belépő személy hangját is ellenőrizte a rendszer. A 32K felbontású helyszín és a karakterek betöltése hosszú perceket vett igénybe, de az indítás után fennakadások nélkül zajlott. Antonov csatlakozása után Martinovics Károlyt pillantotta meg virtuális helyszínen

Amint körbenézett, újból megcsodálhatták a VR meeting program képességeit. Míg évekkel ezelőtt rosszabb képminőségét is akadozva tudta biztosítani a rendszer, addig 2050-re már jelentős technológiai javulást értek el a fejlesztők. A hozzájuk hű etikus hekkerek magas szintű titkosítási eljárásokat dolgoztak ki, melyekben megbíztak az ellenzékiek. Nem féltek se a putyinisták, se az illiberálisok kibertámadásaitól.

Mindkettőjüket lesújtotta Victoria Grinstein halálhíre. Találgatásokba bocsátkoztak a gyilkosság elkövetőjével kapcsolatban.

– Az illiberálisok tették! Ha képesek bántani a szexuális kisebbségeket, akkor bármire képesek! – mondta indulatosan Martinovics.

– Nem valószínű. A nácik tehetnek az egészről, ez vitán felül áll – felelt rá az orosz zsidó nő.

Vita közben újabb ötlet pattant ki a sorosista fejéből.

Az sincs kizárva, hogy vér tapad az eurázsiai titkosszolgálat kezéhez. Ők is megszervezhették a merényletet. Nem lennék meglepve, ha kiderülne, hogy a szálak Moszkvába fognak vezetni –gondolta magában.

Megismétlődött a bíbor kód vészjelzése, de ezúttal egy hologram megjelenése közben. Bekapcsolódott egy harmadik fél a beszélgetésbe. Egy idős nő sziluettje körvonalazódott.

Anastasia Caroline de Rotschild, az EEÁ a sorosista nézeteket valló gazdasági biztosa, aki egy időben az IMF-nél is komoly pozíciókat töltött be. Bizonyítást nyert, hogy a 2036-os közép-kelet-európai spekulációk idején jelentős vagyonra tett szert. A bizonyítékok szerint Anastasia Caroline de Rothschild ezer szállal kötődik a rettegett, sorosista Quantum Fundhoz, amely befektetési alap a zlotiró és az eurázsiai rubel ellen spekulált az ominózus évben. Károly és Okszána tudták, hogy

Rotschild parancsára átkapcsolódtak egy másik szerverre.

Az új virtuális helyszínre, az Észak-amerikai Unió parlamentjébe.

*

Két perc várakozás után töltötte be a szerver az élethű parlamentet. Nem véletlenül választották a sorosisták az új helyszínt; a meghívottak jelentős száma miatt tették. A Soros-hálózat prominens tagjai közül több százan jelentek meg avatárjaikkal a tanácskozáson, köztük az EEÁ elnökével, Alexander Sorossal, aki az első sorban foglalt helyet. Közép-európai progresszív ellenzékiek és magasrangú nyugati sorosista-feminista vezetők egyaránt szerepeltek a meghívottak között.

Mellette ült az EEÁ bevándorlásügyi biztosa, a migránsok védőszentjeként emlegetett, Edward Coudenhouve-Kalergi, aki korábban örömhírként beszélt az EEÁ változó faji összetételéről, sokszínűségéről. A Páneurópai Mozgalom alapítójának egyenes ági leszármazottja a migránskvóták növeléséről döntött, rémület keltve a nyugati illiberálisokban.

Mögöttük ült Hedwig Kronstein, aki a varsói uniós parlament feminista pártjának, a Női Felszabadítási Front elnök. Antonov a példaképének tekintette őt. Kronstein vaskézzel irányította a közép-európai feminizmus legbefolyásosabb fellegvárát, leszámolt a keresztény feministákkal, akik közül sokan már az Illiberális Néppárt színeiben politizáltak. Ugyan koalicióba léptek a sorosistákkal, de meggátolta a liberális feministák térnyerését a pártjában. Az ő vezetése alatt vált a Női Felszabadítási Front az ateista, egyházellenes, radikális nőjogi aktivisták központjává. Mind a Magyar FEMEN, a párttá szervezett Lengyel Nők Sztrájkja, mind a Női Felszabadítási Front a feminizmus különböző ágainak radikális ötvözetét képviselte a politikai életben.

Antonov politikai ambíciói sem számítottak túl szerénynek. Tervei szerint, ha az illiberálisok leválthatatlannak bizonyulnak, akkor ő is az ellenzéki, varsói uniós feminista pártban képzelte el a jövőjét, akár Hedwig Kronstein utódjaként. Ellenben, ha az illiberális elveszítik a választásokat, majd előbb-utóbb az EEÁ bekebelezi a térség államait, az európai feminista birodalom magyarországi helytartója lenne szívesen. Meggyőződésesen hitte, hogy neki kell felszabadítania az európai nőket a húszezeréves patriarchátus elnyomó igája alól.

Anastasia Caroline de Rotschild felváltva tartotta az eligazítást Alexander Sorossal. Röviden felvázolták a helyzetet; beszéltek a nemzetiek támadásáról, majd a szükséges válaszlépésről. Az akció fedőneveként a Titánfal hadművelet elnevezést használták. Az elkövetkező percekben elmagyarázták a meghívott

Antonov és Martinovics megtudták a szörnyű igazságot az illiberálisok évtizedek óta töretlen győzelméről.

Rendkívül fejlett mesterséges intelligenciát használtak a kormányzáshoz. A BDA, vagyis Big Data Analizer szuper-számítógép rendszert.

Az EEÁ és a KEU a kezdetektől fogva választási csalásokkal vádolták egymást. Nemzetközi nyomásra megfigyelőket küldtek a választások lebonyolításának ellenőrzésére, árgus szemekkel keresték a legapróbb hibát egymásban. Hihetetlennek tűnt, de a sorosisták az EEÁ-ban és az illiberálisok a KEU-ban úgy nyertek, hogy a nemzetközi megfigyelők kénytelenek voltak a demokratikus szabályok betartásáról nyilatkozni. Valószínűtlen, ugyanakkor mégis ugyanazok a pártok nyertek ciklusonként újra és újra.

Titokban évtizedek óta szuper-számítógépeket használtak a hatalmuk biztosítása érdekében.

A rezsimek mindent átfogó lehallgatási tevékenységbe kezdtek a gépek segítségével. Összevetették az állampolgárokról a hivatalokban tárolt adatokat, internetes keresési előzményeket, közösségi oldalak tartalmát, telefonhívásokat, üzeneteket, metaadatoka, műhold felvételeket, videókamerák képeit és minden begyűjthető adatot. Elemezték a gazdasági, társadalmi, politikai tendenciákat, a forradalmak valószínűségeit, a reformokra adott társadalmi reakciókat, szimulációkat és jelentéseket készítettek.

A Big Data Analizerek olyan elképesztő mennyiségű adatot szereznek meg, tárolnak, illetve a képi, hang, írott formátumú jeleket szinkronizálva elrendezik azokat, amire az emberi elme képtelen lett volna. A BDA belügyi modul által a lakosokról megszerzett információt állampolgáronként külön profilba elmenti, amit pszichológiai ismeretek segítségével képes analizálni. Emberek millióinak ilyen mértékű megfigyelése a tömegpszichológia feltérképezését teszi lehetővé.

A rezsimek által használt Big Data Analizerek összehangolt megfigyelési és taktikai rendszerek voltak, amelyek a lelkét a mesterséges intelligenciák jelentette. Az ezerhuszonnégy, egyenként kétszázötvenhat magos processzort, több ezer petabyte RAM és ROM memóriát tartalmazó hardvert az Analytik 4500-as szoftver mesterséges intelligenciája tette a Nagy Testvér elektronikus változatává. A hardverkapacitás bővítésével a BDA-k folyamatosan fejlődtek, így 2050-re elérték a legfejlettebb állapotukat.

A BDA tervezői olyan fantasztikusan bonyolult elmét hoztak létre, amely számítási kapacitásai meghaladták az emberi gondolkodás kereteit. A BDA RAM memóriában összegyűlt adatokat folyamatosan szemmel tartja, elemzi, böngészi a mesterséges intelligencia.

Mintha egyszerre tízezer programot futtatott volna egy számítógép, miközben a felhasználó mindet megnézte volna egyszerre.

A BDA-knak nem volt lelke, érzelmei vagy egója. A kísérleti tesztek tanúsítták, hogy eltűrték a kikapcsolást, leformattálást, sőt egyesíteni és partíciónálni is lehetett a szuperszámítógépeket. Okos hardverek, eszközök, öntudat nélküli tanácsadók voltak.

A mohó szoftver mindenről tudni akart, amit csak tudni lehetett a hatalom megtartása érdekében. Legyen szó az állampolgárok összes bizalmasan kezelt adatáról, a tömegpszichológiáról, a nemzetközi politikai helyzetről, a világgazdasági folyamatos változásáról, minden fellelhető tudás elraktározódott a Big Data Analizer robotikus elméjében. A rezsimek lakói tudtuk és beleegyezésük nélkül a Big Data Analizer folyamatos közvélemény kutatásának a résztvevői voltak. Az Analizer belelátott az emberek lelkébe, felderítve legtitkosabb vágyaikat.

A cél a hatalom megtartása volt bármi áron. Legyen szó a politikai stabilitásról vagy a gazdasági térnyerésről, páratlan mesterséges intelligenciák segítették az uralkodókat. Közép-Európában és Eurázsiában az illiberális, illetve putyinista állami cégek dominálnak a gazdasági életben, az Észak-Amerikai Unióban és az Európai Egyesült Államokban pedig a multinacionális magáncégek. A választások esetén is alkalmazták a titkos fegyverüket a rezsimek. A közép-európai illiberálisok, eurázsiai putyinisták, nyugati sorosisták-feministák mind támaszkodnak a szuperszámítógépek villámgyors, tömeges adatgyűjtésére a hatalmuk megőrzéséért. Az információ birtoklása hatalmat jelentett, amiről nem mondott le egyik rezsim sem.

A BDA sokkal jobban kormányzott, mint a korrupt, önkényes emberek. Bölcsebben tették a politikusok, ha a szuperszámítógépre hagyatkoztak a fontosabb döntések esetén. A gép és az ember együtt kormányzott, amely párosból a szuperszámítógép volt a szellemi gazda.

*

Az eligazítás során kiderült, hogy honnan származott a Big Data Analizer technológia.

USA. Szilícium-völgy. Los Angeles, Tel-Aviv és Brüsszel birtokolta a szoftvereket prototípusait, majd Varsó, Moszkva és Peking is megszerezte a technológiát.

Bebizonyosodott, hogy a magyar illiberálisok Arthur Finkelstein jóvoltából szerezték meg a Big Data Analizert. A Fidesz néhai, amerikai származású kampányfőnöke bebiztosította Orbán Viktor győzelmét. Választásról választásra nyertek.

A leválthatatlannak bizonyult Fidesz a 2030-as évek elejére átalakult, amikor Orbán Viktor visszavonult a politikai életből és helyét Weingarten Zsolt vette át, aki átnevezte a pártot az Illiberálisok Szövetségévé. Az illiberálisok BDA-ja segítséget nyújtott az európai jobboldaliaknak, amely előbb a Visegrádi Unió, majd a Közép-európai Unió megszületéséhez vezetett.

A V4-országok együttműködésének köszönhetően Varsóban helyezték biztonságba a szuperszámítógépet a nemzetiek. A varsói BDA kreálmánya volt a Nicola Gruevszki-terv, a Geert-Wilders terv és a Sziderov jelentés, amivel meghatározó hatást gyakorolt Európa történelmére. A valódi döntéshozó szerepét a Big Data Analizer töltötte be, a közép-európai elnökök sokáig pusztán digitális aláírásukkal ellenjegyezték a mesterséges intelligencia terveit.

De nem vette át teljesen az irányítást az MI a politika felett. 2036-ban az eurázsiai kém, Dimitrij Stavreski összekapcsolta varsói és a moszkvai mesterséges intelligenciákat a putyinisták utasítására. Elárulta Közép-Európát. Átadta a varsói Big Data Analizer teljes tudását Moszkvának, titokban végrehajtva Közép-Európa történelmének legnagyobb adatkezelési botrányát.

Rotschild és Soros felvételeket mutattak a közép-európai MI számítógépről, aminek monitorján megjelent a BDA avatárja.

Arthur Finkelsteint állították be a vizuális profiljába.

Antonov csodálta a szuperszámítógépek tejlesítményét. Egy dolog viszont kifejezetten irritálta a varsói BDA-ban. A rezsim urai férfihangot és animációt állítottak be a mesterséges intelligencia megjelenítésére.

Fehér férfi arrogancia.

Nem akárkit állítottak be animációnak: Arthur Finkelsteint

Egyre idegesebb lett a feminista.

Miért nem jelezte előre a brüsszeli gép, amikor Sztójai megtámadta a családomat 2036-ban? Valószínűleg működési hiba lépett fel.

*

Sejthettem volna, hogy mi áll a háttérben. Az EEÁ-ban mindig a sorosisták nyernek a KEU-ban az illiberálisok, Észak-Amerikában a feministák, Eurázsiában pedig a putyinisták. Kihasználják a technológia adta lehetőségeket – gondolta magában Martinovics Károly.

Észrevette a kirakósjáték egyes elemeit a sorosista politikus, de a titkos tudás nélkül nem állt össze számára a kép. Ismerte Dimitrij Stavreski életútját, volt fogalma az MI-ről, ismerte a Nicola Gruevszki és Geert Wilders tervek összes részletét, de nem tudhatja mi volt az origója a történéseknek.

*

Ismertették a nemzetiek ellen szőtt tervet a sorosisták.

A Titánfal hadműveletet.

Létrehoztak egy fejlett kémprogramot az EEÁ informatikusai, amit a Trójai Féreg fantázianévre kereszteltek.

sorosista-zaszlo-tasz.jpg

A tervek szerint a kibertámadásra használt Trójai Féreg elsődleges céljaként átjut a Big Data Analizer tűzfalán. Ezután leblokkolja a szuperszámítógépet, megbénítva a közép-európai államok szervereit. Sikeres támadás esetén tüntetéseket fognak szervezni a Soros-hálózat aktivistái az egész régióban, kihasználva a pillanatnyi zűrzavart, megszerezve a hatalmat a megbénult illiberálisoktól. Akkor fognak támadni a nyugatbarát erők, amíg

Antonov és Martinovics egymásra nézett a terv ismertetése után. Felcsillant a szemük.

Eljött a mi időnk.

Kezdetét vette a Titánfal hadművelet.

*

Háttérinfók a Big Data Analizerrel kapcsolatban

A szuperszámítógépek adatokat gyűjtöttek az állampolgárokról belföldön és külföldön egyaránt. Az Analizer belföldi modulja rendszeresen lekérte az állampolgárok adatait hivatalokból, egészségügyi állapotukat felmérte a kórházi adatok alapján, jelentéseket kért az internetszolgáltatóktól a lakosság webhasználatáról, banki titkokat is megismerhetett, mindezt bírósági végzés nélkül. Az internethasználatot annyira érdekelte a megfigyelési rendszer, hogy még a dark webre is bemerészkedett álhonlapok segítségével, így még az alvilág működésébe is betekintést nyerhetett.

Az internetes megfigyelés során folyamatosan frissített file-okba mentették el, hogy ki mire keresett rá a neten, mit kommentelt, milyen videót posztolt, milyenek a vásárlási szokásai, majd a szoftver bizonyos paraméterek alapján teljes viselkedési profilt hoz létre, amit politikai okokból is felhasználhatnak. A BDA belelátott a megfigyelt emberek lelkébe, és jobban ismerte őket, mint a célszemélyek saját magukat. Minden egyes személyről mélylélektani elemzést készített, amelyekből több száz milliót elemezve igyekezett a lázadásokat, forradalmakat megjósolni. A BDA legnagyobb ellensége a dark web volt, illetve a nem általa begyűjtött adatok, melyek az ellenfél birtokában vannak.

A BDA-K pszichohistória moduljai több évre igyekeztek megjövendölni az eseményeket az óriási feldolgozott adatmennyiség alapján a tömegeket elemezve.  Nem működtek tökéletesen, mivel a brüsszeli MI nem tudta megakadályozni a keleti szakadárok kiválását, ugyanakkor a sorosista rezsim hatalmon maradását tudta biztosítani.

2049-ben sikerült megszereznie az EEÁ titkosszolgálatának a varsói BDA pontos koordinátáit. Megfertőzték magasrangú közép-európai vezetők okoseszközeit a Trójai Féreg (Trojan Worm) kémszoftverrel, amely vírus hetek múlva több száz köztes hordozón keresztül átmásolta magát a varsói földalatti bázis a takarítórobotjainak számítógépeibe. Mivel a takarítórobotok keresztül-kasul bejárták a bázist, ahol a BDA-t őrizték, a brüsszeli rezsim lokalizálta a szuperfejlett MI tartózkodási helyét. Páratlanul hatékony spyware-t hoztak létre a sorosisták; észrevétlenül megfertőzte az okos eszközöket, gyorsan átmásolta magát egyik hardverről a másikra, miközben adatokat szolgáltatott a brüsszeli központnak. Ezenfelül képes volt túlterheléses támadás továbbítására is. Mindkét tulajdonságát kihasználta az Alexander Soros kormány a nemzetiek elleni támadás lebonyolításában.

A szélsőjobbosok merényletei és az illiberálisok rendőri akciói közrejátszottak a sorosista-feminista szövetség válaszlépéseiben.

 

A következő fejezet címe: Titánfal hadművelet

 

Tartalomjegyzék: ITT

 Előző fejezet: ITT                                            Következő fejezet: ITT

 

Szerző: SoltBrain

A bejegyzés trackback címe:

https://soltbrain.blog.hu/api/trackback/id/tr4717855721

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása