SoltBrain Blog

Az Alternatív Unió 8. fejezet: A vér éjszakája

2022. június 05. - SoltBrain

"2050-ben három rezsim uralja Európát. A sorosista Európai Egyesült Államok, az illiberális Közép-európai Unió és a posztszovjet Eurázsiai Föderáció, amelyek évtizedek óta harcban állnak egymással. A pattanásig feszült helyzetben egyre valószínűbb, hogy rövidesen forradalom fog kirobbanni…

 Az Alternatív Unió zord világában elszántan küzdenek a hatalomért a nemzeti-keresztény illiberálisok, a feministák, a sorosisták és a szélsőjobbosok, miközben fokozatosan fény derül Brüsszel és Moszkva terveire a Közép-európai Unióval kapcsolatban. Vajon meg tudja őrizni függetlenséget a Közép-európai Unió a Nyugat és a Kelet halálos szorításában? "

 *

2050. szeptember 25. éjjele

A Brexit pub alagsorában gyülekeztek az újhungaristák. Sztójai Ferenc is megjelent, mert Veesenmayer hívatta őt. Érezte, hogy ezúttal nem egyszerű találkozóról lesz szó. Nem egymagában várakozott, hanem húsz harcostársával együtt a söröző alatti elhagyatott pincében.

Kinyílt a vas ajtó a folyosó végén.

Elindultak a szélsőjobbosok a hang irányába.

A belépés után Sztójai megpillantotta a fém monstrumokat, majd szólt az ott álló nagybátyjának.

- Látom, megérkeztek a 3D nyomtatók, amiket ígértél.

- Vág az eszed, mint a borotva - felelte Veesenmayer.

- Ugye fémet használ?

- Nem is akármilyet.

Bekapcsolták a szobában elhelyezett 3D-nyomtatókat. Mind a tízet.

A 3D nyomtatók patronjai tartalmazták a kések és gépfegyverek előállításához szükséges speciális fémötvözetek alkotóelemeit. DMLS technikával rétegezve hozták létre a gyilkos eszközöket a robotkarok.

Elindult a fegyverkészítés.

feher-akarat-partja-zaszlo.jpg

Zászló: az újhungarista Fehér Akarat Pártja

_-= TRIGGER WARNING! =-_

Egyes szövegrészletek tartalmazhatnak nem-polkorrekt elemeket is

Fejezetek száma: 8/12

Olvasási idő: 10-15 perc

Dátum: 2050. szeptember 25.

 

Percek alatt rétegről rétegre készült el egy vadászkés kelta kereszt bemélyedéssel a pengéjén, egy CZ-P maroklőfegyver, egy Zastava M93 Black Arrow mesterlövész puska, végezetül pedig az utóbbi kettőhöz való töltények és hangtompítók. Mindhárom ajándék testhezálló volt Sztójai számára. A Fehér Európa Kongresszus előtti napon levették a mintákat a kezeiről, hogy a fegyverek markolata pontosan illeszkedjen a robosztus neonáci tenyereibe. A szélsőjobbosok nem kis kockázatot vállaltak. Egy 3D nyomtató illegális birtoklása húsz év fegyházbüntetést vont maga után, mivel ehhez csak és kizárólag az államnak volt jogosultsága.

Sztójai megtisztelve érezte magát. Korábban is hallott pletykákat illegális fegyverkészítő 3D nyomtatókról, de most először látott egy ilyen eszközt közvetlen közelből.

- Honnan szereztétek a gépeket?

- Légy türelemmel, még nem árulhatjuk el.

Veesenmayer válasza tömör és egyértelmű volt.

Fél órán belül minden jelenlévő fegyverhez jutott. Mesterlövész puskák, kések, pisztolyok, végezetül pedig elektrohusángok. A fémbot és az elektrosokkoló keresztezéséből megalkotott szadista eszközök felkeltették az újhungarista érdeklődését.

Biztosan fogom használni a fegyvereimet nemsokára - gondolta Sztójai.

Veesenmayer megnyomott egy gombot a mobiltelefonján.

Feltűnt Ratko Ljotic arca.

Megbeszélték Veesenmayerrel a fejleményeket. Sikeresen megérkeztek a fegyvernyomtatók, majd egy kisebb osztagot harcképessé tettek.

Ratko Ljotic ezután átküldte a listát.

A listát a Soros-hálózat embereiről.

Percekkel később Sztójai Ferenc és harcostársai lesötétített furgonokban elhagyták a helyszínt. Új osztagok érkeztek, akiket szintén a 3D nyomtatók fegyvereztek fel.

*

Oravecz Heléna hallotta a pletykákat az eurázsiai teleképekről. Nemcsak képeket sugároznak, hanem eközben meg is figyelnek, ráadásul a felvételeket továbbítják a sokak számára aggasztó keleti szomszéd, az Eurázsiai Föderáció felé.

Nem zavarta.

Náluk jobb kezekben vannak a magánszféráját érintő adatok, mintha az EEÁ vagy az Észak-amerikai Unió kaparintaná meg azokat.

Elővette az okos TV kontrollerét. Ha a házvezető intelligencia finom hangolását akarta elvégezni, interneten szörfölni, TV-t nézni, újságot olvasni, prezentációt szerkeszteni, ugyanazt a hardvert vette igénybe. A távvezérlő egy kézbe vehető billentyűzetet is magában foglalt, amivel szerfelett kényelmes volt az interneten böngészni.

Felugrottak a leggyakrabban megnyitott honlapok ablakai kicsiben. Közösségi oldal és kereső.

A magyar illiberálisok körében az eurázsiai VKontakte közösségi honlap és a Yandex keresőmotor örvendett nagy népszerűségnek.

Féltek a sorosisták kezében lévő AlphaBooktól. A nyugat kémkedését látták benne.

Minden megosztott adatot, minden naplózott tevékenységet elmentenek és a titkosszolgálat Brüsszelben alaposan kielemzi a megszerzett információkat. Biztonságosabbak az eurázsiai honlapok, a Soros-hálózat esküdt ellenségei bizalmasan kezelik az adataimat. Moszkva a szövetségesünk a Nyugat elleni küzdelemben – gondolta.

Az illiberális nő VKontakt profilján kormánybarát, jobboldali kommenteket írt, nemzeti posztokat lájkolt, keresztény, konzervatív tartalmakat osztott meg, Migránsozott, az összes létező fórumon ostorozta a sorosista spekulánsokat, szidta a feministákat, megosztotta az antifeminista és nyílt társadalom ellenes nézeteit. Képmutatónak nevezte a sorosistákat, akik csak szónokolnak a globális kapitalizmus reformjairól, miközben ők maguk is vadkapitalisták. Átláthatóságot ígértek, miközben eltűntek pénzek a civil szervezeteikben. Szólásszabadságról beszéltek, mégis cenzúrát vezettek be.

Megérkezett a 3D nyomtatott pizza, ami a Marine Le Penről rendelt a házirobot. Beállította, hogy heti egyszer rendeljen a pizzériából. Semmi se ízlett Helénának jobban, mint egy vékonytésztás négy évszak pizza. Nagyon jól főzött a printer. Pontosabban precízen nyomtatott a tésztából és más összetevőkből.

Titkosított csatornákon keresztül felvette a kapcsolatot Ratko Ljoticcsal. Ránézésre ötvenes éveiben járhatott az ősz hajú férfi. Nem tudta, hogy a valódi nevét közölte vele, vagy csak a fedőnevét, de nem is tartotta érdekesnek. Az a lényeg, hogy az Európai Egyesült Államok ügynökeit akarta lekapcsolni. Minden lehetséges módszerrel segíteni akart neki az illiberális nő.

Oravecz Heléna középiskolás korában besúgó lett, rendszeresen jelentett az ellenzéki gyanús személyekről. Beköpte az osztályfőnökét, mert gyanította, hogy ő genderfluid személy. Egy hét múlva elbocsájtották a tanárt. Később a felettesétől megtudta, hogy tényleg bizonytalan volt a nemi identitása.

Ratko Ljotic meg volt vele elégedve. Évek múltán egyre szorosabbra fűződött a kapcsolatuk.

Egyetemistaként már sokkal veszélyesebb küldetéseket vállalt a nemes célja érdekében. Megvédem a nemzetek Európáját az ellenségektől.

 

Belépett a dark webre a titkosrendőri munkája során.

Nem szívesen nyitotta meg a Tor böngészőt. Undorodott a mélyinternettől. Iszonyúan érezte magát, mégis megtette. Azért lépett be az internet sötét részére, hogy minél több ellenségét lekapcsolhassa. Soros-ügynökök, feministák, köztörvényesek, iszlamista vagy szélsőjobbos terroristák. Mindenkit, aki gyengíteni akarta a nemzetek Európáját.

Minél több nyavalyást akarok rács mögé juttatni – mondogatta magának.

Húszévesen drogfutárnak adta ki magát, aki a dark weben rendelt kábítószereket szállítja le a megbízóknak, kellemetlen meglepetést okozva nekik.

Bomlasztani akarta az alvilágot is.

Próbálkozott már kémprogramtelepítéssel is. Megtudott kényes dolgokat sorosista képviselőkről, akik később nyilvánosan megszégyenültek, majd lemondtak.

Meghekkelt Tor böngészőt adott át a megfigyelt személynek, ami titokban lementette a böngészési előzményeket. Kiderült, hogy a célszemély mire keresett rá a sötét neten.

 

Miután Ratko Ljotic a bizalmába fogadta, lekérhetett adatokat bizonyos személyekről. Többet akart tudni az exéről, Sztójai Ferencről. Sejtette, hogy valamit eltitkol előle. Sötét titkok nyomába eredt, ezért kért megfigyelési anyagokat róla. Kutatása nem várt eredményt hozott magával.

Emlékszik, amikor évekkel ezelőtt felvillant Sztójai Ferenc szúrós tekintete a képernyőn. Az exe.

2012-ben született Miskolcon. Szülei elvesztése után az anyai nagybátyja, Veesenmayer Konrád nevelte, az ő révén került szélsőjobbos befolyás alá fiatal korában. A roma-lázadás idején részt vett szülővárosa, Miskolc ostromában. A vádak szerint roma civilek elleni atrocitásokban részt vett, amely során nők és gyermekek is áldozatul estek.

Merőben más oldaláról ismerte meg az exét. Ferenc sokat hencegett a 2036-os roma lázadás során szerzett érdemeiről, helytállásáról, de az elhallgatásaival csak az árnyoldalát palástolta. Megölt roma katonákat tűzharcban, viszont az egyiket különös kegyetlenséggel. A meglőtt martalóc a földre rogyott az ostromlott Miskolc külvárosában. Sztójai harcképtelenné tette, nem lett volna indokolt, amit ezután tett vele. A rommá lőtt város utcájában a járda szélén esett össze az ellenfele. Sztójai tarkón rúgta a földön fetrengőt, olyan erővel, hogy a járda patkája szilánkossá törte a roma férfi állkapcsát.

Hogyan jöhettem össze egy ilyen seggfejjel? Egy magamfajta, jómódú nő miért foglalkozik egy ilyen focihuligánnal?

Tovább olvasta a jelentést. Megtudta, miért csukták le az exét. Fény derült olyan dolgokra, amikről nem beszélt a férfi. A börtönbe kerüléséről mélységesen hallgatott.

Betört Antonov lakásába és agyonverte a családját. Életveszélyesen megsebesítette az anyját, az élettársát, és az örökbefogadott, roma kislányát. Antonovot is megtámadta, ő csak könnyebb sérüléseket szenvedett. Időzítése katasztrofális volt. A Nicola Gruevszki tervet lezáró bécsi egyezmény után nem akartak balhét az illiberálisok, Sztójai Ferenc tíz év börtönt kapott tettéért.

Miután kiengedték 2047-ben, azután ismerkedett meg Heléna és Ferenc.

Helénára neheztelt az apja, abban a pár hónapban, amikor jártak. Olyan tisztán emlékszik a kapcsolatuk kezdetére, mintha csak tegnap történt volna. A lány elment a szélsőjobbosok által szervezett Becsület Napja rendezvényre 2047-ben.

Tudta, mi lesz az egyik programpont. A könyvégetés. Az illiberálisok is alkalmaztak cenzúrát, de a szélsőjobbosok célja az általuk károsnak nyilvánított könyvek fizikai megsemmisítése volt. Heléna megfogta Martinovics Károly Szorult helyzetben a nyílt társadalom című könyvét, majd rádobta a lángoló könyvhalomra. Gyűlölte a szerzőt a könyvével együtt.

A nyílt társadalom és a migráció népszerűsítése, szimpátiavállalás a feministákkal, az illiberálisok pocskondiázása, a történések félremagyarázása.

Gusztustalannak nevezte az írást.

 A könyvégetés után szóba elegyedett Ferenccel, aki ugyanazon kötet másik példányát égette el. Sok fiúval járt már Heléna, de Sztójai iránt másfajta vonzalmat érzett. A korábbi, jóképű barátok megjelenése gazdagságot, jólétet sugárzott, míg Ferenc hozzájuk képest csóró és rosszarcú volt. A szépfiú ellentéte. Ugyanakkor a robosztus testalkata, faragatlan beszéde nagyon karakánná tette őt. Annyira más volt, mint a férfiak az előző kapcsolataiból. Vonzotta őt a kisugárzása. Megérezte a kalandot.

Az intimebb együttlétek idejében Heléna megcsodálta Ferenc tetoválását. Nagyon jól állt neki a fehér hatalom kereszt az izmos mellkasának jobb oldalán. Passzolt a személyiségéhez.

A kellemes emlékek ellenére hamar válságba jutott a kapcsolatuk. Egyre többet veszekedtek, először csak világnézeti különbségeken. Ferenc a háttérhatalmak hitvány ügynökeinek nevezte az illiberálisokat, Heléna legnagyobb felháborodására. Szerinte az illiberálisok is a Bilderbergeknek dolgoznak, az Illuminátusok ravasz tervének részeként. A lány megrémült attól, amit Ferenc mondott. Soros-ügynökök épültek be az illiberálisok soraiba? Hallani sem akart róla. Vitáik odáig fajultak, hogy Ferenc felpofozta Helénát, aki válaszul szakított a nagydarab férfival.

Később jelentette Sztójait az elhárításnak. Azt kamuzta, hogy csak azért feküdt le vele, hogy beférközzön a bizalmába, majd kémkedjen a Fehér Akarat Pártjának tagjairól.

A feldühödött focihuligánok a riválisaink, őket is le fogom buktatni.

*

2050. szeptember 25. éjjele

Heléna három rendőr társaságában érkezett ki a sorosisták egyik törzshelyére, az Electro-X-be. Kapott egy fülest forradalmi szervezkedésről. A gyanú szerint a Soros-hálózat egyik befolyásos tagja a helyszínen tartózkodik.

Heléna nagyon kényelmetlenül érezte magát, amikor belépett az Electro-X-be.  Transzexuálisok koktéloztak az electro-DJ pultja mellett. Legszívesebben kitiltotta volna a őket a szórakozóhelyről, bár jogilag aggályos lett volna. Törvények tiltották a transzexuálisok alkalmazását hivatalokban, a katonaságban. állami munkahelyeken, de magánszektorban dolgozhattak és bármit csinálhattak. Az Electro-X a Nicola Gruevszki-terv előtt és után is nyíltan sorosbérenc szórakozóhely hírében állt.

Az MI zenész játszotta a talp alá valót. A 2030-as évek népi rock hullámának lecsengése után újra az elektronikus zene volt a sláger, némi nyugati hatással megfűszerezve. A dalok szövegei a szexuális szabadságot népszerűsítették, összhangban a bárt látogató különböző társadalmi nemek ízlésével.

Kopogtatott az emeleten az iroda ajtaján. Egy női hang szólt vissza a túloldalról.

- Rendőrség – válaszolta hangosan az illiberális nő.

Nem nyílt ki az ajtó többszöri felszólítás ellenére sem. Berúgta az egyik rendőr az ajtót.

Felix Akselrad tartózkodott a szobában, ahogyan hírszerzés jelezte. Heléna szemben állt a Soros-hálózat prominens tagjával. Jelentések szerint Akselrad Martinovics Károly és Antonov Okszána bizalmasaként szervezte az ellenállást a nemzetiek ellen.

Heléna közel lépett az ellenzékihez, majd pisztolyt szegezett a homlokának.

- Megvagy, te sorosista kutya!

Akselrad pókerarcot vágott. Nem látszott rajta, hogy halálra rémült volna. Tapasztalt aktivistaként biztosan számított a rajtaütésre. Elkezdett gendersemleges németül magyarázkodni, majd diplomáciai védettségére hivatkozni. Automatikusan átállt a szinkrontolmács gép az EEÁ hivatalos nyelvére. Heléna egy másodpercig hallotta a nyugati nyelvet, de az is sértette a fülét.

- Ne próbáljon meg gendersemleges németül karattyolni nekem - válaszolta a titkosrendőr, majd a ravaszra helyezte az ujját. Folytatta a mondandóját.

- A hírszerzés megerősítette, hogy maga szerepel a Bilderberg találkozó meghívottjainak listáján. Nem fog megjelenni, mert cellában lesz maga - fűzte hozzá személyes megjegyzését gúnyosan Oravecz.

- Ez nem igaz, nem hívtak meg - mondta magas hangon a borostás transzexuális gendersemleges németül.

- Nekem nem hazudhat.

Megbilincselték a férfi-nő köztes állapotú személyt, majd elvezették a helyszínről.

Bezárták az Electro-X-et rendszerellenes szervezkedés vádjával.

Jelentést tett Ratko Ljotic-nak a lekapcsolás után. Utasítást kapott a titokzatos személytől, hogy hagyja el Budapestet, és menjen a vidéki lakásába az apjával együtt. Helénának baljós előérzete támadt.

Tartott a jövőtől.

Gyűltek a viharfelhők.

*

Előkészítették a tisztogatást az újhungarista pártház pincéjében.

Ratko Ljotic elküldte a Soros-ügynök listát, amin két ominózus személy neve is szerepelt. Elena Codreanu és Györkös Albert. Mindkettőjüket a pártvezetés hívatta a helyszínre csalárd módon. Nem is sejthették, hogy életük utolsó titkos találkozója lesz.

Sztójai lesben állva várta az árulókat.

Miután Codreanu belépett a terembe, rögtön rázárták az ajtót, majd a háta mögött, a terem hátsó sarkában álló Sztójai meghúzta a hangtompítós CZ-P pisztoly ravaszát.

Pontosan célzott. Elenát hátba lőtte. A szívét akarta eltalálni, azért, hogy biztosra menjen. Azon nyomban összeesett a célszemély.

Élete utolsó pillanatában a gyilkosa felé fordult a haldokló román nő, de már nem volt ereje felkiáltani sem.

- Ég veled, drágám - bökte oda végezetül a Sztójai a haldokló Elenának. Még egyet belelőtt a fejébe, kegyelemdöfésként.

Az újhungarista szívesen végig nézte volna, hogyan teríti be az áruló vére a padlót, de nem volt ideje rá. Pillanatokkal később kinyílt az ajtó, majd a harcostársai eltakarították a véres holttestet.

Györkös a következő – suttogta a szélsőjobbos.

Sztójai következő áldozata sem hitte volna, hogy ebben a szobában éri utol a halál.

Györkös Albertnek két golyót szánt. Egyet a derekába lőtt, amitől egyből földre rogyott. Ekkor Sztójai odalépett hozzá, majd izomból belerúgott az acélbetétes bakancsával, miközben már elkezdett vérezni az áldozata.

Valamit mondani akart Györkös, de a robosztus újhungarista nem volt kíváncsi rá. A második golyót a homlokába kapta a szerencsétlen.

- Áruló mocskok – felelte tömören a szélsőjobbos.

Györkös egy spiccli volt benn a sitten is, mindvégig gyanítottam, hogy benne nem lehet megbízni – gondolta. Biztos Antonov szervezte be őket Soros-hálózatba, azért, hogy egy óvatlan pillanatban végezzenek velem.

Nyílt az ajtó, a szomszéd szobából előlépett Veesenmayer.

Az a két pancser könnyedén bekapta a horgot – mondta kárörvendően nevetve Sztójai.

- Utoljára akkor röhögtél ennyire, amikor végeztünk a bérgyilkossal, akit ellened küldött Antonov. Emlékszel magad is, a levágott kezét beraktuk egy csomagba, majd felraktuk a dark webre, rejtély doboz címszóval.

- Hogyne emlékeznék rá... szinte napra pontosan két éve csináltuk. Azért megnézném annak a gyanútlan szerencsétlennek az arcát, aki megrendelte a kis csomagunkat – újra röhögött, miközben mondta -, de beszéljünk komolyabb dolgokról. Azért azt sajnálom, hogy akármilyen szigorúan vizsgáljuk meg a párttagok származását, mindig akad egy-két nyavalyás, aki hátba szúr minket.

- A makulátlan származás nem minden. Az árja, fehér árulókat a legnehezebb kiszúrni.

Sztójai Ferenc nem érzett elégtételt a két áruló kivégzése után.

Ők csak gyalogok voltak a háttérhatalmak sakktábláján, csak a hidra egyik fejét vágtam le. Csak csatát nyertem.

Sztójai Ferenc akkor még nem érezte a pillanat történelmi súlyát. A történelem vérrel írt titkos fejezeteiben ő is szerepelt vállalt. A régió szélsőjobbos pártjai, gárdái gyilkos tisztogatásokba kezdtek, melyek a "vér éjszakája" néven vonultak be a feljegyzéseikbe. Azon az éjszakán a Fehér Akarat Pártja, az Acélgárda, az Árja Szektor és más szélsőjobbos pártok sikeresen megtisztultak a beszivárgó Soros-ügynököktől.

Nyolcvannyolc EEÁ-ügynököt gyilkoltak meg egyetlen éjszaka leforgása alatt.

*

2050. szeptember 26. reggelén Victoria Grinstein sorosista képviselőt holtan találták a pozsonyi lakásában – adta hírül a média pártállástól függetlenül.

Martinovicsot teljesen letaglózta Victoria Grinstein halála. A hír hallatán nem bírta ki sírás nélkül, de nem is akarta. Nem szégyen férfiként sírni. A lelke egy darabját veszítette el Grinstein halálával. Munkásságával felbecsülhetetlenül sokat tett Szlovákia és a Közép-európai Unió progresszív fejlődéséért. Adakozott a szexuális kisebbségeknek, felvilágosító kampányokat szervezett társadalmi nemek tudományával kapcsolatban az illiberális cenzúra ellenére. Felszólalt a korrupt rezsimek ellen. A Soros-hálózat saját halottjának tekintette őt.

sorosista-zaszlo-tasz.jpg

Martinovics Károly vészjelzést kapott a mobiltelefonján.

Bíbor kód.

Tudta, mit jelent ez.

A Soros-hálózat tagjai elleni közvetlen támadás vészjelzése. Ugyanilyen jelzést aktiváltak a Nicola Gruevszki-terv idején 2036-ban.

Órákkal a riadó előtt is tudomást szerzett az ellenség mozgolódásáról; egy illiberális ügynök lekapcsolta a transzexuális mesterét, Felix Akselradot, miközben a szélsőjobbosok kifosztották a pénzváltóit Pesten. Gyanúsan későn érkeztek ki a rendőrök.

A feminista pártelnök, Antonov is megkárosult az éj folyamán. Betörtek a Woman Power edzőtermeibe és súlyosan megrongálták az épületeket az erőszakos neonácik.

Úgy látszott, a nemzetiek – illiberálisok és szélsőjobbosok – pogromot rendeztek a nyugatbarát erők ellen. Ki akarta deríteni, mi folyik a háttérben.

Zaklatottan elindult a VR-kabinja felé, hogy belépjen a virtuális konferenciabeszélgetésbe. Az online Martinovics-páholyba.

 

A következő fejezet címe: Arthur Finkelstein

 

Tartalomjegyzék: ITT

Előző fejezet: ITT                                                Következő fejezet: ITT

 

Szerző: SoltBrain

 

A bejegyzés trackback címe:

https://soltbrain.blog.hu/api/trackback/id/tr4917848647

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása