SoltBrain Blog

Egy orosz youtuber segít nekem az angol tanulásban

2022. augusztus 14. - SoltBrain

Sokan küzdenek az angol nyelvtanulással szerte a világon. Van, aki tíz év alatt nem jut el a középfokig, míg mások ugyan leteszik a nyelvvizsgát, de a mindennapi idegen nyelv használat során már nem boldogulnak. Persze mondhatjuk azt, hogy változó, kinek milyen a nyelvérzéke, de szerintem nagyon sok múlik a nyelvtanulási technikákon is. Sok angol tanár youtubert találni a világ egyik legnépszerűbb videómegosztóján, a Youtube-on, akik közül az egyik kedvencem Lingumarina.

linguamarina.jpg

Linguamarina, eredeti nevén Marina Mogilko 1996-ban született az oroszországi Szentpéterváron, majd később családjával együtt Kaliforniába költözött. Foglalkozását tekintve influencernek, vállalkozónak és modellnek lehetne őt nevezni. Rendszeresen posztol az Instagramra, a Tik Tokra, a Youtube-ra és a Facebook-ra. Nemcsak, hogy folyékonyan beszél angolul, de olyannyira, hogy nincs orosz akcentusa, amikor angolul beszél. Bebizonyította, hogy sok gyakorlással el lehet érni ezt a szintet nem angol anyanyelvűként is. A videóban részletesen elmagyarázza, hogyan is jutott ilyen magas szintre a nyelvtanulása során.

Látogassunk el a bevásárlóközpontba, és sajátítsuk el az ehhez tartozó szókincset!

Sokszor felvetődik a kérdés: Hogyan lehetne másképpen tanítani az angolt, ha rengeteg ember küszködik vele? Sokak szerint a nyelvoktatás béklyója a nyelvtan erőltetése. A végletekig bele tudnánk bonyolódni a Present Perfect Continous és más igeidők szakszerű használatába, de ehelyett lehet gyakorolni a beszélgetést, egész kifejezéseket tanulhatunk meg életszerű szituációkból, filmeket nézhetünk vagy zenéket hallgatunk angolul. Linguamarina kifejezetten ért hozzá, hogy gyakorlatias tanácsokat adjon. Angol nyelvű videókat posztol, ami egyben azt is jelenti, hogy közép- és felsőfokra készít fel elsősorban, abszolút kezdő nyelvtanulóknak még nem javaslom ezt a csatornát, de szerintem hamar el lehet jutni arra a szintre, hogy mindent megértsünk, amit Marina mond.

Félsz megszólalni angolul? Linguamarina segít!

Linguamarina segít a hétköznapi beszéd leírásában, az amerikai akcentust is remekül bemutatja nekünk, miközben egyszerű, könnyen érthető tanácsokkal is tud szolgálni, mind a tanulással és a mindennapi nyelvhasználattal kapcsolatban. Linguamarina közép és felsőfokú nyelvvizsgához egyaránt tud segíteni, plusz gyakorlati tanácsokkal tud szolgálni az angol nyelvhasználatot illetően. Ha angol tanulásról van szó, akkor linguamarina az ideális választás.

 Hogyan beszéljünk angolul a dokival? 

A bejegyzés trackback címe:

https://soltbrain.blog.hu/api/trackback/id/tr6917889999

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása