SoltBrain Blog

Az Alternatív Unió 7. fejezet: Ellenzékiek a parlamentben

2022. május 29. - SoltBrain

"2050-ben három rezsim uralja Európát. A sorosista Európai Egyesült Államok, az illiberális Közép-európai Unió és a posztszovjet Eurázsiai Föderáció, amelyek évtizedek óta harcban állnak egymással. A pattanásig feszült helyzetben egyre valószínűbb, hogy rövidesen forradalom fog kirobbanni…

 Az Alternatív Unió zord világában elszántan küzdenek a hatalomért a nemzeti-keresztény illiberálisok, a feministák, a sorosisták és a szélsőjobbosok, miközben fokozatosan fény derül Brüsszel és Moszkva terveire a Közép-európai Unióval kapcsolatban. Vajon meg tudja őrizni függetlenséget a Közép-európai Unió a Nyugat és a Kelet halálos szorításában? "

 *

Martinovics Károly elindult a munkahelyére, a magyar parlamentbe. Betáplálta a célkoordinátákat az önvezérlő kocsijába. Budapest arculatának radikális változásaira gondolt, miközben fuvarozta őt a robotpilóta a főváros utcáin. A 2030-as évek elején, a Visegrádi Unió idején felépült a Drábik János Történelemtudományi Egyetem, a Nógrádi György Nemzetvédelmi Egyetem, a Matolcsy György Gazdaságtudományi Főiskola és az Arthur Finkelstein Kommunikációs Főiskola.

Különösen az utóbbiról volt lesújtó véleménnyel. Az Arthur Finkelstein Kommunikációs Főiskolát a Nádor utcában rendezték be. CEU épülete már nem a sorosisták szentélye volt, hanem az illiberálisoké.

A nyílt társadalom toleranciáját a demagóg, populista retorika váltotta fel.

Szeretett Budapesten lakni, de ezt a városrészt ki nem állhatta. Megérkezett a Kossuth térre.

A magyar parlament gyönyörű neogótikus épülete számtalan politikai csatározásnak adott otthont. Az újhungaristák a Nicola Gruevszki-tervet lezáró bécsi-egyezmény elleni tiltakozásuk keretében összeverekedtek mind a sorosistákkal, mind az illiberálisokkal. A feministák meztelenül tüntettek, ha nem tettek eleget követelésüknek. Szinte minden évben történt ilyen eset. Illiberális és sorosista képviselők rendszeresen összeszólalkoztak, viszont 2036-ban a roma lázadás idején már sor került életveszélyes fenyegetésekre, fizikai atrocitásokra.

illiberalis_zaszlo.png

Zászló: Illiberálisok Szövetsége, magyar kormánypárt

_-= TRIGGER WARNING! =-_

Egyes szövegrészletek tartalmazhatnak nem-polkorrekt elemeket is

Fejezetek száma: 7/12

Olvasási idő: 10-15 perc

Dátum: 2050. szeptember 23.

 

Bár külsőleg sokat formálódott a politikai élet, a társadalmi problémák lényegében változatlanok maradtak. Tombolt a rasszizmus, antiszemitizmus és a homofóbia, nőttek a vagyoni különbségek gazdagok, szegények között, emellett nem sikerült visszaszorítani a kiberbűnözést. Kiéleződtek a vallási ellentétek a keresztények és muzulmánok között, részben a migráns válságok hatására. Fokozódott a diplomáciai feszültség Brüsszel, Varsó és Moszkva között. Nemi háború veszélye fenyegetett az egyre gyakoribb férfi-női összetűzések miatt. Változatlanok maradtak a nép problémái, csak újracsomagolták a politikai eszméket. Új köntösükben őrizték meg eredeti célkitűzéseiket. Mindegyik mozgalom a maga igazáért küzdött. És a hatalomért.  

Az egyenlőség hirdető feministákat a szocialistákkal rokonították. A sorosistákat migránsbarát vadkapitalistáknak gúnyolták, a hajdani balliberálisokkal egy kalap alá véve őket. Az illiberálisok a populista nacionalisták és konzervatívok táboraként ragadták meg a hatalmat. A fehér nacionalista szélsőjobbosokat az átlagember csak neonáciként emlegette. A kommunisták ideológiájukat módosítva megpróbálkoztak a neomarxista fordulattal, de csak a sorosisták és a feministák árnyékában éltek tovább törpepártokként a Soros-hálózat részeként. A színfalak mögött ugyanazok a politikai mozgalmak küzdöttek egymással, mint egy évszázaddal ezelőtt.

Négy párt jutott be az országgyűlésbe. Győztesként a nemzeti-keresztény Illiberálisok Szövetsége, ellenzéki szerepbe kényszerülve az újhungarista Fehér Akarat Pártja, valamint progresszívok: a radikális feminista Magyar FEMEN és a sorosista Társaság a Szabadságjogokért. Megszerezték a szavazatok nyolcvan százalékát az illiberálisok, a maradék húsz százalékon az újhungaristák, a feministák és a sorosisták osztozkodtak.

Az illiberálisok minden mozdulatukat a szavazatszerzés érdekében tervezik meg. Mindig ők nyerik a választásokat. Kérdés, mit csinálnak jól? Minden bizonnyal jó a hírszerzésük. Ismerik a nép lelkét, elvégre ők a populisták. Tudják, mit ígérjenek a tömegeknek, hogy újra és újra megválasszák őket – gondolta a sorosista.

Szélmalomharcnak érezte küzdelmét az illiberálisok ellen. Még a TASZ elnökeként is tehetetlen volt a nemzetiek dominanciája ellen.

Budapesten kicsiben az történt, mint Varsóban nagyobb méretekben. Jól szemléltették a politika átalakulását a varsói parlamentben történtek. A feminista Női Felszabadítási Front magába olvasztotta a szocialista Béruniót és a szociáldemokrata Szabadság és Egyenlőség Pártot. A sorosista Közép-Európai Helsinki Bizottság egyesült a zöldekkel. Az Illiberális Néppárt egyesítette a bevándorlásellenes nemzeti-keresztény erőket.

*

Antonov dacból ment a parlamentbe. Puszta jelenlétével akarta növelni a nők létszámát a toxikusan férfias országgyűlésben. Nemi kvóták nélkül elképzelhetetlennek tartotta az ország progresszív irányváltását.

A parlament folyosóján járva elment a szent korona mellett.

Túl kevés nő hordta idáig a Magyarország koronáját – gondolta magában.

Antonov valamiért megszerette Magyarországot. Az ezeréves kultúra miatt vagy pusztán a magyar nők szenvedéstörténete váltott ki belőle rokonszenvet? A tatárjárás, törökdúlás megkeményítette a Kárpát-medencei nőket.

A férfiáldozatok sorsa miatt nem aggódott. Minden nehézség, még a Nicola Gruevszki-terv ellenére is maradni akart.

Megérkezett az ülésterembe, ahol észrevették egymást a TASZ elnökével.

*

Martinovics ránézett a Magyar FEMEN elnökére, a radikális feminista Antonovra.

Különleges aura lengi körül Okszánát, amit sokan éreznek, de nem tudnak jól megfogalmazni. Sportos alkatával, járásával, tekintetével erőt sugároz magából. Nem hajlik meg a férfiuralom igája alatt. Egy napon Ő fogja megváltani a magyar nőket ezeréves szenvedésükből.

 Érdekes érzés belenézni a szemébe. Az égszínkék szeme, szőke hajkoronája, nagy orra, merev vonásai egyedivé teszik a megjelenését. Nem nőies az arca, ellenben nagyon karakteres. Megviselte az élet, ritkán szokott mosolyogni. Amolyan hűvös szépség a maga módján. – csodálta a sorosista.

Titokzatos szál kötötte össze kettőjüket, amit egy külső szemlélő nem vehetett észre.

Antonov szervezte be őt a szabadkőművességbe. A sors fintoraként ugyanazt a családnevet viselte, mint a páholy, ahová felvételt nyert. A Martinovics páholy.

Büszkeséget érzett, amikor a radikális feminista vált a mesterévé. Jó tanítványa leszek –gondolta magában a sorosista.

Antonov osztotta a lapokat progresszív körökben Magyarországon. Az ő kegyéből lett Martinovics Károly a TASZ elnöke.

*

Sorosista képviselőként egyértelmű célok lebegtek Martinovics Károly szeme előtt. Nyílttá kell tenni a zárt társadalmakat, a nyílt társadalmak életben maradását támogatni kell, és a tömegek kritikus gondolkodását elő kell segíteni. Abban a korban az egypártrendszerré vált Eurázsiai Föderációt és a Kínát sorolták a világ legzártabb társadalmai közé, de keményen támadták a Közép-európai Unió tagállamait is a sorosisták.

Martinovics felemelte a szavát hazája elmaradottsága ellen. Szónoklataiban dicsérte a nyugatot, ostorozta a keletet. Sorosista képviselőként a nyílt társadalom értékeiért küzdött.

Az EEÁ-ban sebesebben száguldanak a MAGLEV-vonatok, precízebben dolgoznak a 3D-nyomtatók, monumentálisabbak a felhőkarcolók – kezdte egyik beszédét.

Felszólalt az illiberális miniszterelnök, Weingarten Zsolt országpusztító tevékenysége ellen. Irdatlan összegeket sikkasztottak el a hozzá köthető cégek a nyugati határvédelem kiépítésekor egy újabb migránsválságtól tartva. Szögesdrót akadályokat, légvédelmi lézer ütegeket húztak fel hónapok alatt.

– Mégis miért építettük fel a nyugati falat? A színesbőrű migránsok nem akarnak idejönni, a nyugatról elüldözött, többségében fehér fajú keresztényeket pedig könnyített eljárással befogadják. Az erőfitogtatás és pénzpazarlás emlékműve a magas fal, amely kegyetlenül elválasztja egymástól az európaiakat – szólalt fel a magyar miniszterelnök ellen.

Ha mi, sorosisták jutnánk hatalomhoz, lebontanák a határfalat, bár utóbbira sajnos kevés esélyt látok – gondolta, de nem mondta ki.

Ellenszenvesnek tartotta a Weingartent.

Okszána szerint látszik Weingarten Zsolt arcán, hogy ő is csak egy patriarchális, nőgyűlölő gazember. Ha valaki, akkor ő felismeri az ilyen alakokat – nem kételkedett a feminista nő szavában.

Lejárató akciót indított a TASZ Magyarország illiberális miniszterelnöke, a nyíltan homofób Weingarten Zsolt ellen, aki sajtóértesülések szerint titokban homoszexuális szexpartikon vett részt.

Sajnálatos módon az illiberális szavazókat nem hatotta meg a botrány, automatikusan a sorosisták koholmányának nevezték a kiszivárogtatott homoerotikus felvételeket.

*

Antonov tekintete a patriarchális parlament legelnyomóbb személyére vetődött.

Weingarten Zsoltra, Magyarország miniszterelnökére nézett. A nyugati fal és Budapest belvárosi felhőkarcolóinak építtetője kegyetlen üzletember hírében állt, mielőtt belépett az Illiberálisok Szövetségébe. Gyorsabban gazdagodott, mint a sorosista üzletemberek nyugaton. Pletykák terjedtek a családi életéről, miszerint verte a feleségét és a lányait. Antonov akaratlanul is a saját életére asszociált, amint fülébe jutottak a keserű mendemondák. A feministák mellett sorosistákba beolvadó zöldek is esküdt ellenségüknek tekintették Weingartent, amiért kiléptette Magyarországot a párizsi klímaegyezményből.

 Szívesen ülnék Weingarten Zsolt helyén Magyarország uraként. Új miniszterelnökként első dolgom lenne a férfi képviselők számának radikális csökkentése nemi kvótákkal. Az se lenne gond, ha időnként a nők javára elrontanánk a mandátumok kiosztását. Húsz ezer év patriarchátus után ez jár nekünk. Nap, mint nap több millió hímsovinisztával kell megküzdenem, de nem adhatom fel.

*

Váratlanul hangos veszekedés vette kezdetét az országgyűlésben. Ledöbbent az elhangzottakon a nyugatbarát képviselő, Martinovics.

Veesenmayer Konrád félvér korcs, árja zsidónak nevezte Antonov Okszánát, a Magyar FEMEN elnökét.

Szegény Okszánát lezsidózták az újhungaristák. Az a szélsőjobbos geci, Veesenmayer! – gondolta a sorosista képviselő.

Elnémította az újhungaristát a házelnök. Nem lehetett érteni a szitkozódásait ezután.

Az az öltönyös gorilla mindig előhozakodik a makulátlan fehér származásával, miközben sértegeti a kisebbségieket. A Fehér Akarat Pártja nem más, mint egy rohadt neonáci, focihuligán banda. Veesenmayer pedig sváb parasztnak sokkal hitelesebb lenne, mint parlamenti képviselőnek.

Megvetően tekintett az antiszemita szélsőjobbosra. Veesenmayer tekintetéről mindig a Dunába lövésre gondolt a sorosista.

Az újhungaristák a sorosistákat fogják a Dunába lőni, akar kimondják, akár nem. Vannak dolgok, amik nem változnak. A nyílt társadalomnak ki kell vetnie magából az ilyen embereket. Le a kirekesztőkkel! Ők csak ocsmány sebhelyek Európa arcán.

Felhánytorgatták az újhungaristák az ő származását is.

A sorosista elnök felmenői között magyar, osztrák, zsidó, roma népcsoportú emberek szerepeltek. Dédnagyapja rabbi volt Frankfurtban, aki Magyarországra költözése után vette fel a Martinovics vezetéknevet.

Tudomást szereztek az ellenségei a sokszínű családfájáról.

Veesenmayer korábban néptörmeléknek nevezte Martinovicsot, ami a szélsőjobbos logika szerint kifejezetten sértőnek számított; olyan hangsúllyal mondta, mint amikor az utcai vegyes kutyáról beszéltek. Ezzel ellentétben a TASZ elnöke nem tulajdonított jelentőséget a származásának.

*

Büdös nácik, karóba húzatnám az összeset – gondolta magában a feminista politikus, aki gyerekkorában a szélsőjobbosok miatt menekülni kényszerült szülőföldjéről, Ukrajnából.

Mikroagressziók tömkelege érte munkája során, amit el kellett tűrnie.

A Fehér Akarat Pártjától kapott zsidózások már leperegtek róla. Már az sem érintette érzékenyen, amikor Heinrich Veesenmayer árja zsidónak nevezte őt. Válaszra sem méltatta a nácit. Nem mutatta érzékenység jeleit, de megjegyezte az összes sértést. Ismerte a pletykákat a nyugaton működtetett átnevelő táborokról, ahol a hímsovinisztákat és más kirekesztőket tartják fogva.

Sajnos nem igazak a legendák, pedig örülnék neki, ha léteznének. Fél Magyarországot belehetne zárni oda. Jobb hely lenne a világ nácik, megerőszakolók és hímsoviniszták nélkül.

Nem faji alapon gondolkodott a politikáról.

Szerinte a zsidók mindig az élre törnek, bármibe is kezdenek. Ott vannak ők a nemzetközi Soros-hálózatban, de a közép-európai illiberálisok és az eurázsiai putyinisták közé is bejutottak néhányan. Lehetnek ők végletekig szabadelvűek, szélsőbalos forradalmárok, vagy akár keresztényekkel lepaktáló konzervatívok.

A politikai nézet a meghatározó nem a faji hovatartozás.

Miután elhallgattatták az újhungaristát, eszébe jutott Sztójai Ferenc, Veesenmayer unokaöccse, akit mindennél jobban gyűlölt.

Bérgyilkost rendelt a dark webről, hogy végezzen vele. Nagy sajnálatára azonban nem járt sikerrel. Sztójai Ferenc életben maradt, Antonov pedig elbukta a bérgyilkosnak előlegben kifizetett temérdek bitcoint.

Sosem fogom megbocsájtani, amit Sztójai a családommal tett. Holtan akarom látni a nácit.

 

*

 

Háttérinfó: Martinovics Károly életútja

 

Martinovics Károly 2018-ban született Budapesten értelmiségi családban.

A második migránsválság idején befogadott a család egy fekete migránst Nigériából.  Idegengyűlölő érzelmek lettek úrrá az édesanyja gondolkodásán, ami feszültségekhez vezetett a családon belül. Később antisorosista, illliberális nézeteket hangoztatott, az apja legnagyobb elkeseredésére. Végül, a válás után elköltözött Lengyelországba az édesanyja.

A válás után néhány évvel az apja révén megismerte Felix Akselradot, No Border No Nation ügynökét, aki később a mentorává vált. Ő tanította meg gendersemleges németül.

2036-ban a rettegett Nicola Gruevszki-terv idején tanulta meg az apjától, hogy a túlélés milyen kulcsfontosságú.  Felnyomott a hatóságoknak egy feminista aktivistát, nevezetesen Budapest későbbi főpolgármesterét, Hochberg Emmát.  Ezt az akcióját nem említette meg a később megírt könyvében, a Szorult helyzetben a nyílt társadalom-ban. Lecsukták a Soros-hálózat tagjait, de ő sérthetetlennek érezte magát. Tudta, túl fogja élni az üldöztetést. Úgy gondolta, hogy nem erkölcstelen, amit tett. Nem volt más választása, más is megtette volna ezt a helyében. Később felrótták neki áruló cselekedetét, de azt hazudta, hogy kényszerítették őt.

A Nicola Gruevszki-tervet lezáró berlini egyezmény megkötése utáni évben felvették a Matolcsy György Közgazdasági Egyetemre, ahol sajnálatos módon csak három évet tanulhatott. Kirúgták ellenzéki tevékenysége miatt. Save space zónák kijelölését követelte azonnali hatállyal. Semmit sem ért el a tüntetéssel.

Egyetemi tanulmányainak hirtelen befejezése után titokban folytatta a tanulást.

Elvégezte távoktatásban a külföldre menekült CEU-n a genderszakot, Felix Akselrad hathatós segítségével. Átküldött neki tananyagot a deep weben keresztül. Ezzel egyidőben megtanította neki a tiltott web biztonságos használatát.

Sokáig legyőzhetetlennek tűntek az illiberálisok a Közép-európai Unióban, ám a 2040-es években fordulni látszott a kocka. Reális esély nyílt a Soros-hálózat győzelmére Közép-Európában. A nyugatbarát erők úgy érezték, hogy elérkezett az idő a korrupt illiberálisok leváltására.

Kis híján nyertek volna a választáson, de nemzetiek kezében volt egy adu lap. Elrendelték a Geert Wilders-tervet. Távozásra kényszerítették a muzulmánokat, azért, hogy megnyerjék a választásokat. Népszerű intézkedést hoztak, amellyel rengeteg szavazatot szereztek.

A Geert Wilders-terv keresztül húzta a számításaikat. A populista illiberálisok a muzulmánok távozásra kényszerítésével olyan sok szavazatot szereztek, hogy fölényesen megnyerték a választásokat, majd nem sokkal később a sorosista-feminista koalíció szétesett.

Minden veszni látszott, de mégsem veszített a lelkesedéséből.

2048-ban ismerte meg Antonov Okszánát a Soros-hálózaton keresztül. Akkor még nem is sejtette, milyen nagy hatással lesz rá az ismeretség.

 

 

A következő fejezet címe: A vér éjszakája

 

Tartalomjegyzék: ITT

 Előző fejezet: ITT                                               Következő fejezet: ITT 

 

Szerző: SoltBrain

A bejegyzés trackback címe:

https://soltbrain.blog.hu/api/trackback/id/tr117843237

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása