SoltBrain Blog

Az Alternatív Unió 11. fejezet: A vérvörös forradalom

2022. július 05. - SoltBrain

"2050-ben három rezsim uralja Európát. A sorosista Európai Egyesült Államok, az illiberális Közép-európai Unió és a posztszovjet Eurázsiai Föderáció, amelyek évtizedek óta harcban állnak egymással. A pattanásig feszült helyzetben egyre valószínűbb, hogy rövidesen forradalom fog kirobbanni…

 Az Alternatív Unió zord világában elszántan küzdenek a hatalomért a nemzeti-keresztény illiberálisok, a feministák, a sorosisták és a szélsőjobbosok, miközben fokozatosan fény derül Brüsszel és Moszkva terveire a Közép-európai Unióval kapcsolatban. Vajon meg tudja őrizni függetlenséget a Közép-európai Unió a Nyugat és a Kelet halálos szorításában? "

 *

Elfoglalták a feminista-sorosista erők a magyar parlamentet, de már csak a kiürített épület fogadta őket. Egyetlen politikus sem tartózkodott az országgyűlés épületében és a szent koronát is elrejtették ismeretlen helyre. Mindazonáltal a forradalmárok sikerként könyvelték el a parlament bevételét, majd a nyugatbarát koalíció itt rendezte be a főhadiszállását, a gyors kommunikáció érdekében a VR kabinjaikat is behozatták az országgyűlés épületébe.

Miután Antonov és Martinovics a maroknyi tüntető élén bevonult a parlamentbe, nemsokára megjelent az eddig titokban létező radikális feminista félkatonai alakulat.

A FEMEN-gárda.

europa-vakterkep-szinekkel6.jpg

_-= TRIGGER WARNING! =-_

Egyes szövegrészletek tartalmazhatnak nem-polkorrekt elemeket is

Fejezetek száma: 11/12

Olvasási idő: 10 - 15 perc

Dátum: 2050. október 4.

 

Antonov titokban megszervezte a félkatonai FEMEN-gárdát a Nicola Gruevszki-terv elrendelése után. Erővel akart érvényt szerezni a nők jogainak.

Először az új főhadiszállás őrzésére utasította őket a hadműveletek megkezdése előtt.

Antonov megbízott a parlament körül masírozó magánhadseregében. Meggyőződése szerint nem eshetett baja, amíg ők vigyáztak rá. Büszkeséget érzett, amikor a FEMEN-gárdára gondolt.

Forradalmi női élsereg. Ők fogják szétzúzni a patriarchátust az én vezényletem alatt. Eltöröljük a gyalázatos, patriarchális múltat. Aki nincs velünk az ellenünk van.

A radikális feminista elnök tudta, hogy egy maroknyi fanatikus csapat hatékonyabb, mint a passzív tömegek milliói.

Szóba került az ellenzékiek körében, hogy feminista férfiakat is besorozzanak a FEMEN-gárdába, de Antonov elvetette az ötletet. Nem bízott bennük. Segítették ők is a forradalmat a szexuális kisebbségek mellett, de a harci osztagba szervezésüket elutasította.

Antonov beszédet intézett a nőkhöz, ami megjárta a világsajtót is.

 - Új világot fogok építeni, amiben nem lesz nemi erőszak. Nem lesznek fajgyűlölők, molesztálók vagy hímsoviniszták. Békében élhetnek a nők származástól függetlenül, a patriarchátus béklyói nélkül. A nők képére fogom formálni a társadalmat!

Antonov kiürítette a budai lakását a forradalom másnapján. Katonái jelentették, hogy nem tudják megtartani Budát az egyre erősödő újhungaristák ellenében. Minden mozdíthatót, beleértve a VR kabinját, átvitette az új főhadiszállásra. A parlament épületébe.

A forradalom harmadik napján Antonov parancsot adott a megszállt területeken lévő fegyverkészítő 3D nyomtatók elkobzására.

- A nők aránytalanul kevés fegyvert birtokolnak a férfiakhoz képest. Most megfordul a helyzet. Az erőszakmentesség ideje véget ért. Ha kell, erővel fogjuk elérni, amit akarunk - szónokolt Antonov a katonáinak.

Belekezdtek az illiberális rendvédelmi erők a 3D fegyvernyomtatásba a vérvörös forradalom kirobbanásakor, de késve, így nem tudták feltartóztatni a felkelőket. Rövidesen elfoglalták a feminista gárdisták a Marine Le Pen sétány 3D nyomtató szalonját, majd megtámadták a Brexit pubnál állomásozó újhungaristákat. Megrongálták a Brexit pubot, összeverekedtek a dolgozókkal, többen súlyosan megsérültek.

A támadás kezdetén a szélsőjobbosok megpróbálták megsemmisíteni a fegyverkészítő gépeket, látván a feministák túlerejét, de nem jártak sikerrel, mert egyetlen egy teljesen ép 3D nyomtatót megszereztek a FEMEN-gárdisták.

Miután a tökéletesen funkcionáló készülék legyártotta a sérültek hiányzó alkatrészeit, a többit is betudták üzemelni, majd fegyvergyártásra fogni. A zsákmányolt 3D nyomtatók tartalmaztak fegyvermodelleket, de kiegészítették azokat a dark webről szerzett fájlokkal. Készítettek puskákat, késeket, aknavetőket, gépkarabélyokat, robbanószereket mindössze néhány óra leforgása alatt.

Egy napon belül képesek voltak az újhungaristák gyártási kapacitásával felfegyverezni egységeiket. Pest jelentős részét elfoglalták a sorosistákkal karöltve, Antonov Okszána azonban nem elégedett meg az elért eredményekkel.

Gyanús, hogy nem vezényeltek fel elég rendőri erőt vidékről a főváros védelmére. A fegyver és töltény nyomtatás mennyiségét sem növelték meg drasztikusan. A parlamentet kiürítették, a Szent Koronát biztonságba helyezték titkos helyén. A varsói BDA nem ad tanácsokat a nemzetieknek a vérvörös forradalom leverésére, ugyanakkor nem kapcsolt ki. Mintha csak kómában lenne a tervezett rendszerhalál helyett. Tényleg ennyire hatékonyan támadtuk meg Varsó szervereit? Beváltotta a hozzáfűzött reményeket a Trójai Féreg? Úgy látszik igen – gondolta magában.

Számos akció fűződött a rettegett nyugatbarát alakulatokhoz. A feminista forradalmárok zsákmányoltak drónrepülőket is, amelyeket átprogramozás után felderítésre használtak.

Nem sokkal később templomokat, zsinagógákat rongáltak meg Pesten; a dohány utcai zsinagógát, a rózsák terei görögkatolikus templomot a Szent István Bazilikát, papokat, rabbikat, lelkészeket vertek meg. A régi rend híveit. Meglincselték az illiberális rendőröket is.

Nem polkorrekt beszédért előállítottak több ezer pesti illiberálist.

A Gypsi Lives Matter civil szervezet is bekapcsolódott a forradalomba a sorosisták és feministák oldalán.

*

Pest és Hódmezővásárhely egész területét elfoglalták a sorosisták és a feministák. Rögtönítélő bíróságaik lefokoztak rendőröket, elkaptak kirekesztőnek nevezett civileket, szabadon engedték bebörtönzött harcostársaikat, köztük a transzexuális Felix Akselradot.

A FEMEN-gárdisták letartóztattak egy idős férfit, amiért azt mondta: "az asszony az nem ember".  Megbilincselése után egy nappal később a férfi tisztázatlan körülmények között meghalt.

Engedélyezték a nemi átalakító műtéteket, a Budapest Pride-ot, rehabilitálták a meghurcolt szexuális kisebbségeket.

Leszedték az illiberálisokról, vélt vagy valós rasszistákról, hímsovinisztákról elnevezett közterületek tábláit, amiket toleráns személyek neveire cserélték le. Az ötödik kerületi Geert Wilders tér Hillary Clinton, a hetedik kerületi Donald Trump út Kamala Harris nevét viselte újonnan. Több száz közteret neveztek át, aminek eredményeképpen felavatták az Anna Hutsol teret, a Guy Verhofstadt utcát is.

Elkezdődtek szobordöntések. Ütvefúróval szétverték a Deák téri Jaroslaw Kaczinsky szobrot, miközben Varsóban ledöntötték Orbán Viktor szobrát a sorosista tüntetők. A forradalom negyedik napján szobrot emeltek az ukrán FEMEN alapító Anna Hutsolnak. Meggyorsította a szobor készítését a 3d nyomtatás.

Reménnyel teli izgatottság lett úrrá a lázadók által uralt területeken. Radikálisan átalakították a rendőri szervek működését, emellett börtönreformokat is bevezettek. Követelték a csatlakozás megkezdését az Európai Egyesült Államokba, és az internetcenzúra nyugati típusú átalakítását politikai korrektség doktrínáinak megfelelően.

Rövid idő alatt átalakították a közigazgatást.

A pesti férfi hivatalnokokat szélnek eresztették, helyükre nagyrészt nőket, kisrészben szexuális kisebbségeket neveztek ki, utóbbi csoportot főként genderfluidok, agenderek, drag queenek alkották. Antonov jobban tudta az érdekeit érvényesíteni, mint Martinovics, ami a kinevezett személyek genderidentitásán is látszott. Sokkal több leszbikus, cisz-nemű nő dolgozott a hivatalokban, mint az agenderek és más genderfluidok.

A sorosista-feminista szövetség gyenge pontjának a jövőben bevezetendő genderkvóták számítottak. Hosszas viták után sem tudták eldönteni, hogy a nyugat-európai, EEÁ-ban alkalmazott szigorú, bürokratikus genderkvótákat iktassák törvénybe, vagy az észak-amerikai önbevallás alapján működő szabadelvű rendszert vegyék át?

*

Martinovics Károly a szabadság és az egyenlőség üdvözítő elegyét érezte a levegőben.

Mindennap posztolt valamit az Alphabookra.

Már a parlament ostroma utáni nap bement Weingarten Zsolt irodájába, ahol felrakta a lábát az íróasztalra, majd készített egy fotót, amit feltöltött a kedvenc közösségi honlapjára. Távollétében kifigurázta az illiberális miniszterelnök munkahelyét.

Húszmillió lájkot kapott posztjára, főleg nyugat-európai és észak-amerikai szimpatizánsai részéről, de a dél-amerikai sorosisták is elismerő kommenteket írtak a bejegyzéséhez.

Elgondolkodott az üzleti tervein a forradalom hetedik napján.

Ha lehiggadnak a kedélyek, bele fogok kezdeni a vállalkozásomba. Állítom, hónapokon belül megfelelő lesz a piaci környezet egy bordélyház megnyitására itt a főváros szívében. A forradalom hevében még nem fogják napokon belül legalizálni a prostitúciót, de hamarosan igen, bízom benne. Ki kell használni a kívánkozó alkalmat. Pár éven belül visszahozná az árát a kuplerájom. Az egykoron prűd, álszemérmes illiberálisok is a kuncsaftjaim lesznek, nemcsak a sorosisták. A feministák miatt egy kicsit aggódom, de biztosan meg találom majd velük is a közös nevezőt. Okszána le fog szidni, amiért ilyeneket csinálok, viszont cserébe a profit egy részét jótékonykodásra fordítom majd. Adok majd a „Stop fehér, keresztény férfierőszak” szervezetnek is, azt értékelni fogja.

*

A nyugatbarát erők mellett a szélsőjobbosok is bekapcsolódtak a vérvörös forradalomba. Szeptember 28.-án bizonyítást nyert, hogy a szlovák neonáci, Jan Hlinka gyilkolta meg Victoria Grinstein sorosista képviselőt, ami megrázta a világsajtót. Rövidesen tragikus események láncolata vette kezdetét.

Támadásba lendültek a szélsőjobbosok Közép-Európában.

Magyarországon megszállták az újhungaristák Budát és Miskolcot, utóbbi helyszínen a neonácik összecsaptak a GLM tüntetőkkel. Összehangolt támadást intéztek a szlovák szélsőjobbosok a magyar újhungaristákkal a szlovákiai és magyarországi Roma Vajdaságok ellen. Súlyos harcok bontakoztak ki Tőketerebes térségében, az áldozatok száma meghaladta a kétezret. A harcban álló felek fosztogatással is megvádolták egymást az etnikai tisztogatások mellett.

Budán az újhungaristák Molotov-koktélokat hajítottak nyugatbarát politikusok, aktivisták házaira. Rettegésben tartották a lakosságot 3D nyomtatott fegyverekkel, mivel villámgyorsan felfegyverezték csapataikat a fegyvernyomtatók segítségével. Bárkit megtámadtak, aki ellenszegült nekik. Meglincselték a sorosistákat, a feministákat, a zsidókat, a melegeket, a genderfluidokat és a romákat.

Egy budai zsinagógát is megtámadták a szélsőjobbos terroristák. A gyülekezet tagjai a támadás előtt minden mozdítható dolgot elvittek az épületből, mivel megérezték a veszélyt.

Kitűzték a lobogójukat a budai várra; fehér hatalom kereszt az árpád sávos zászlón.

A szélsőjobbosok milíciái visszaverték a rendőrség erőit, amikor körülzártak egy rendőrőrsöt szeptember 29.-én. Aknavetővel belelőttek az épület azon részébe, ahol a fegyvernyomtatót tartották, a robbantással hatástalanítva azt. Tűzharc, majd tárgyalás után a rendőrök megadták magukat. A kapituláció után a szélsőjobbosok szabad elvonulást ígértek. Betartották az ígéretüket, mivel nem akarták a fehér rendőrök vérét ontani.

A Fehér Akarat Pártja Magyarországon, Fehér Büszkeség Pártja Lengyelországban és más szélsőjobbos pártok harcba szólították Közép-Európa népeit a fehér faj túlélése érdekében. Ellenpropagandába kezdtek az illiberálisok a neonácik ellen, akiket közönséges bűnözőknek neveztek.

Tragédia történt az illegálisan megtartott pesti melegfelvonuláson szeptember 30.-án. Az újhungaristák gránátot hajítottak a Budapest Pride felvonulói közé. A halálos áldozatok száma meghaladta a húszat, a sérülteké a kétszázat.

Tűzharc alakult ki a Rákóczi hídon a feminista gárdisták és az újhungarista martalócok között. Az összecsapások során készült műhold felvételen egyértelműen látszott, hogy egy meglőtt, sebesült feminista katona belezuhant a Dunába.

*

Sztójai Ferenc nem tudta leküzdeni a szégyenérzetét az elhibázott merénylet után. Másokon töltötte ki a haragját.

Elektrohusánggal ütlegelte a budai melegeket, amikor rajtaütöttek egy melegbáron. Miután a szerencsétlenek perceken keresztül a földön fetrengtek az áramütéstől, megunván kegyetlen játékát, golyót röpített a fejükbe. Bűnlajstroma napról napra hosszabb és hosszabb lett.

Október 1.-jén újabb szintre lépett a bosszúja. Molotov-koktélt dobott a feminista pártelnök budai erődlakására, miközben femináci zsidó kurvának nevezte Antonovot. Szándékosan ilyen robbanószert kért a harcostársaitól, tudta, hogy miért menekült el az ellensége Ukrajnából gyerekkorában. Molotov-koktélt hajítottak a házára a szélsőjobbosok évtizedekkel ezelőtt.

*

Oleg Konstantinovics Bandera terrorista szervezete, az Árja Szektor rettegésben tartotta Lengyelországot. Felgyújtották a radikális feminista, Hedwig Kronstein lakását. Akciójuk nem maradt megtorlatlan; a Lengyel Női Hadsereg tagjai megölték a kézre kerített szélsőjobbosokat. A sorosista sajtó szerint lengyel illiberálisok nem léptek fel elég erélyesen a fennálló helyzet megoldása érdekében.

Kalapáccsal fejbe vertek Bukarestben egy drag queen sorosista aktivistát a román acélgárdisták. A kiérkező sanitécdrónok nem tudták megmenteni az életét. Szőrnyű kínokat élt át élete utolsó perceiben. A halálos kimenetelű merénylet másnapján kiújultak az összecsapások a romániai GLM aktivisták és az acélgárdisták között Románia egész területén, köztük az erdélyi Roma Vajdaságban is.

Zágrábban összeverekedtek az illiberálisok a sorosista-feminista tüntetőkkel. Az illiberális rendőrök több száz tüntetőt vettek őrizetbe, többségében sorosistákat. Az EEÁ külügyi biztosa, Robert Botstein undoritónak nevezte a nyugatbarát személyekkel szembeni kettős mércét. Adolf Pavelic szélsőjobbos katonái életveszélyesen megsebesítettek melegfelvonulókat és sorosista aktivistákat a horvát fővárosban.

*

Az Eurázsiai Föderáció hadserege hadgyakorlatokat hajtott végre a nyugati határainál, amit az EEÁ külügyi biztosa, Robert Botstein provokációnak minősitett. Moszkva állítása szerint csak a vérvörös forradalommal járó menekültáradatot akarták megfékezni a csapatösszevonással a határaik mentén. Műholdfelvételek bizonyították, hogy egyszerű hadgyakorlatnál többről volt szó; önvezérlő tankok és légi egységek ezrei indultak útnak a posztszovjet állam Közép-európai Unióhoz közel eső területein.

*

Victoria Grinstein halála elindította az események vihargyors láncolatát. Tüntetések rázták meg Közép-Európát. A nyugatbarát tüntetők nyílt társadalmat, nemi kvótákat, a nemzeti kormányok lemondását követelték a megmozdulásokon. Budapesten, Pozsonyban, Bukaresten, Belgrádban és Varsóban jelentős területeket foglaltak el a nyugatbarát forradalmárok, visszaszorítva a nemzeti-keresztény erőket.

Október 2.-án a progresszív felkelők egy csoportja betört a varsói közép-európai parlament szoborparkjába és megrongálták az emlékműveket

Ledöntötték Orbán Viktor szobrát Varsóban a sorosista tüntetők.

Lengyelországban összecsaptak a sorosista-feminista ellenzéki erők az illiberális kormányerőkkel és az Árja Szektor szélsőjobbos terroristáival. Óvatos becslések szerint is az áldozatok száma meghaladja a több ezret.

Éles lőszerrel lőttek feminista tüntetőkre a kormányerők a Belgrádban. Nyolcvan embert letartóztattak, huszonnégyet megsebesítettek a tömeget éles fegyverrel oszlató rendőrök.

Megvertek egy genderfluid tanárnőt az illiberális tüntetők Szlovéniában.

Egy karddal felfegyverkezett roma férfi életveszélyesen megsebesített egy keresztény rendőrt Bulgáriában. Bizonyítást nyert, hogy 3D nyomtatóval készítették a gyilkos fegyvert.

 *

Hírt adtak sorosista sajtóorgánumok olyan esetekről, amikor a jobboldaliak fizikailag bántalmazták a gendersemleges kifejezéseket használókat az EEÁ-ban és KEU-ban egyaránt, miközben illiberális képviselők nyíltan a második Nicola Gruevszki terv elrendelését követelték. Az azonnali sorostalanítást.

Alvarez Duterte spanyol illiberális politikus megkérdőjelezte az őskori matriarchális társadalom létezését, valamint a feminizmus létjogosultságát, amiért a feminista tűntetők agyonverték, majd sérülései miatt kórházba szállították szeptember 30.-án. Miután pár nappal később kiengedték a kórházból megfosztották előbb képviselői mandátumától, majd állampolgárságától.

Robert Botstein hivatalos közleményt adott ki az esettel kapcsolatban:

"Alvarez Duterte nem az állampolgárunk, számunkra nem létezik és soha nem is létezett."

Varsó jelezte szándékát, miszerint befogadja az elüldözött Alvarez Dutertét.

*

Elérte a Balkáni Uniót is a Soros-hálózat mindenható keze. Pristinában erőszakba torkollottak a feminista tüntetések. Kihirdették a hadiállapotot Albániában, Montenegróban és Koszovóban. Találgatások kezdődtek, hogy pontosan hogyan jutottak fegyverhez a nyugatbarát tüntetők.

*

Oravecz Heléna szent meggyőződéseként hitte, hogy az EEÁ sorosista titkosszolgálata állt a merénylet mögött. Rá akarták kenni az illiberálisokra a gyilkossági ügyet. Ők voltak a valódi felbújtói a vérvörös forradalomnak.

Ratko Ljotic utasításának megfelelően vidékre menekült betegeskedő édesapjával. Kikerült a veszélyes zónából. Biztonságos fedezéke ellenére rémülten nézte végig a budapesti eseményeket; az újhungaristák megtámadták a nyugatbarát képviselőket, kifosztották Budát, a radikális feministák betörtek a magyar parlamentbe, majd megtámadták a Marine Le Pen utcai 3D nyomtatóüzemet.

Pestet a feministák ellenőrizték a sorosistákkal karöltve. Hódmezővásárhelyen sem tudták az illiberálisok megakadályozni a sorosisták előretörését.

A vereségek ellenére Magyarország területének jelentős része az illiberálisok kezében maradt.

A sátáni sorosista-feminista szövetség ugyan elfoglalta Pestet és Hódmezővásárhelyet, de nagy árat fognak fizetni győzelmükért. Már csak napok kérdése, mikor foglalják vissza a fővárost az újbalos csürhétől.  – reménykedett Heléna.

Miután megérkezett apjával Nógrád megyébe, új küldetést kapott felettesétől, amit érkezése utáni órákban kellett végrehajtania.

Be kellett kapcsolnia a rovarméretű, repülő kémrobotokat. Külsőre egy szúnyogra hasonlítottak a megfigyelő drónok, mind méretben, mind anatómiáját tekintve. Még a súlyáról sem lehetett megmondani, hogy szúnyog helyett miniatűr kamerával felszerelt robotot tart kezében a gyanútlan szemlélő. Tökéletes álca.

A mobiltelefonjára letöltött applikáció segítségével tudta irányítani a szükséges eszközöket.

Elindította a drónpoloskákat. Budapesti lakásának pincerészében tárolta a speciális, távvezérlésű kém berendezéseket. Résnyire kinyílt ablakon kirepültek a cél felé a robotszúnyogok.

Két repülő egység útban a parlament felé.

Csak bízhat benne, hogy a sorosisták detektorai nem szúrják ki a kémkütyüit. Az újabb típusok már nem fémből készültek, így elkerülték a fémdetektoros lehallgatás elleni védelem figyelmét. A harcoló alakulatoknak nem fog feltűnni a három milliméternyi mikrokamerás megfigyelő.

Heléna keze reszketett, miközben a távirányítással bajlódott. Nem törheti össze a drónpoloskákat. Az veszélyeztetné a küldetés sikerét. Biztosan méregdrága drónok ezek. Ratko Ljotic felfüggesztene, ha nem járnék sikerrel. Beleborzongott a gondolatba. Ha nem járok sikerrel, az ezeréves Magyarország a sorosisták és szövetségeseik áldozatául esik. Beolvad a gendersemleges nyugati olvasztótégelybe. Ellepnek minket a migránsok és azt se fogjuk tudni, hogy fiúk vagyunk-e vagy lányok – rettegett az illiberális nő.

Egy órán belül kiért a helyszínre megfigyelő rovar. Radikális feminista katonákat látott járőrözni a kamerán keresztül az illiberális nő.

Ennyi kigyúrt nőt csak a Magyar FEMEN aktivistái között láttam korábban, előtte soha. Már harci alakulattá szervezték őket, így különösen veszélyesek.

Szándékosan a parlamentet adta meg a célkoordinátáknak a felettese. Műhold felvételekkel nyomon követhették az ellenfeleik hadműveleteit, de egy észrevétlen lehallgatással bizalmas információkhoz is juthatnak a forradalmárok terveit illetően.

Megérkeztek a hadműveleti központba. Az országházba.

Hemzsegtek a Soros-ügynökök, GLM aktivisták, feministák a parlament falai között. Antonov bekerült a drónpoloska látóterébe. Parancsokat osztogatott a felkelőknek.

A Magyar FEMEN vezére. Fel akarja lázítani a nőket a férfiak ellen, és semmitől sem riad vissza, hogy elsöpörje a nemzetek Európáját.

Később Martinovics Károly és Felix Akselrad is előkerült.

A nyavalyást kiszabadították a börtönből. Újra le fogjuk tartóztatni, amikor visszavesszük a fővárost. Meg vannak számlálva a napjai.

Mindhárom megfigyelt személy mozgásba lendült. A robotszúnyogok követték őket. Amint átmentek a parlament másik termébe, Heléna a kamerán keresztül megpillantotta a VR-meeting kabinokat.

Kommunikálni fognak. Egyelőre nem tudni kikkel. Vagy a Soros-hálózat közép-európai sejtjeivel, vagy a központtal, Brüsszellel.

Közelebb repültek a drónok, egészen közel Antonovhoz és Martinovicshoz.

Be akarnak lépni a meetingbe.

Ráfókuszált a mikrokamera a kezükre. Beírták a belépő kód hosszú számsorát.

A kamera felvette, amit begépeltek. A képet a pillanat tört részéig kimerevítette, majd továbbította a központnak, Varsóba.

Most meg vagytok.

*

Tudomást szerzett a feminista pártelnök arról, hogy mi történt a házával. Legszívesebben elsírta volna magát a feltépett lelki sebe miatt, de nem tehette meg. Erős, megingathatatlan vezetőnek kellett mutatkoznia, nem engedhetett meg magának olyan érzelmeket, amelyek gyengeségre utaltak.

Belépett a parlamentbe behozatott VR-kabinba, hogy kommunikálhasson a nyugatbarát forradalmárokkal a hadműveletek folytatása érdekében. Indult a meeting.

Antonov látta a VR meetingben a példaképét, amint megjelent a virtuális hadműveleti központ.

Hedwig Kronstein feloszlatott, majd újjászervezett Lengyel Női Hadserege acélosabb még a Román Acélgárdánál is. Az ő katonái a szabadság és egyenlőség felé vezetik a lengyel nőket – gondolta magában.

Olyan erőskezű vezető akart lenni, mint ő.

Belaggolt a meeting percekkel később. Akadozott a hang és a kép. Furcsamód egy fehér férfi arcának a körvonalai tűntek fel a VR-meeting 3D termében.

Arthur Finkelstein arca villant fel, majd nem sokkal később élethű animációvá alakult. A fehér férfi ránézett a beszélgetés online résztvevőire.

- Semmit sem tehettek ellenem. El fogtok bukni.

A látottak csak egy dolgot jelenthettek.

Varsó szuperszámítógépe feltámadt és betört a dark webre.

Antonov azt hitte, hogy szívinfarktust kap, annyira megijedt.

Arthur Finkelstein szoftver verziója meghekkelte a meetinget.

Pillanatokon belül vakító fény és fülsüketítő zaj kíséretében eltűnt, elviselhetetlen kínokat okozva az ellenzéki gyűlésnek.

Véget ért a meeting. Elvágták a kapcsolatot

Úgy érezte a feminista vezér, mintha kést szúrtak volna az agyába.

Összegörnyedve kiesett a kabinból.

Amint kinyitotta a szemét, észrevette, hogy Károly is ott fetrengett mellette a földön.

A trójai féreg adatküldése megállt, majd elveszítette a kapcsolatot Brüsszellel. Ezúttal a kémprogram bénult meg.

*

Percekkel később megrázó hír járta be az ellenzékiek központját.

Bemondták a hírekben, hogy Jaroslaw Ivanovski, a Közép-európai Unió elnöke behívta az eurázsiai hadsereget a vérvörös forradalom leverésére.

Riadt kétségbeesés lett úrrá a lázadókon. Aggódtak a jövőért. Ha nem segít rajtuk az Európai Egyesült Államok, akkor a vérvörös forradalom bukásra van ítélve.

 

 

A következő fejezet címe: Invázió

 

Tartalomjegyzék: ITT

 Előző fejezet: ITT                                  Következő fejezet: 

 

Szerző: SoltBrain

A bejegyzés trackback címe:

https://soltbrain.blog.hu/api/trackback/id/tr3117867953

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása