SoltBrain Blog

Kocsma-ajánló: ParaNoir Pub

2016. április 27. - SoltBrain

 Ma érkezett el az idő, hogy ajánlót írjak egy pubról, amit az egyik baráti körömmel a törzshelyünkké nyilvánítottunk; a Para Noir Pub-ról. Az egyik barátom javaslatára ide járunk már szinte a nyitás óta. Nagyon hangulatos légkör jellemzi a helyet, amely azért is tetszik nekem, mert gyerekkorom óta ismerem az Alien filmsorozatot és a belőle készült játékokat. A ParaNoir Pub Erzsébetvárosban található, a Hársfa utca 41.-ben a Király utca és a Wesselényi utca villamos megállóktól nem messze. 

avp-szoba.jpg

 Több terem is található a törzshelyünkben; van a pult rész, aztán bentebb van az Alien vs Predator szoba és mellette a Prometheus fülke. Bentebb is van még egy szoba ott a Hellraiserből, Drakulából, Hasfelmetsző Jackről stb. láthatóak képek. Mindenkinek tudom ajánlani a helyet, főleg az AvP és más horror fanoknak.

avpszoba02.jpg

 Legtöbbször fröccsözni szoktunk, de az utóbbi időkben ráálltunk a koktélok felderítésére, legyen szó akár a long drinkekről vagy a shotokról. Az italok névadása is tetszik, mint például az Alien vére, Predator vére, T-vírus stb.

horrorszoba02.jpg

 Egy számomra nagyon kedves emlékről szeretnék beszámolni nektek. Emlékszem anno általános iskola 7-8. osztályban mekkora kultusza volt az Alien filmeknek meg az Alien versus Predator játékoknak (főleg az 1.-nek és a 2.-nek), olyannyira, hogy még bizonyos szlengszavak is kialakultak nálunk az osztályban, mint például a Preda-alien :). Ha a facehugger belepetél a predátorba, akkor abból kikel a Predalien, amit egyes osztálytársak elneveztek Preda-aliennek (higgyétek el, szóban sokkal sz@rabbul hangzik :)). Nah most amikor elmentünk pár hónapja P. Viktorékkal az újdonsült törzshelyünkre, akkor épp egy halloweeni buliban találtuk magunkat (természetesen mi nem öltöztünk ki :)) Hamar kiderült, hogy éjfél környékén lesz itt egy ún. Horror-Kvíz nevű játék, amiben 13 kérdést kellett megválaszolni híres horror filmek témakörben. Nah el is töprengtünk, mi legyen a csapatnév, erre több feltevés is született. Egyik tipp az Adams Family volt (K. Judit ötlete) a másik név meg az én agyszüleményem volt, a Preda-Alienek. Mivel hajlandó vagyok a kompromisszumokra, azért közös erővel létrehoztuk a Preda-Alien Family-t, és ezt is írtuk a papírra. A 13 kérdésből a legtöbb természetesen az Alien filmekkel volt kapcsolatos, de volt kérdés még a Rémálom az Elm utcából, és más filmekről is. Bevallom, hogy sok kérdést csak magabiztosan tippeltem, de az, hogy mind a 13 kérdést eltaláljuk, az teljesen meglepett engem :). Választhattunk, hogy nyereménynek sört kérünk vagy töményet, mi az utóbbit választottuk. Úgy éreztem, hogy ha már nem volt nálunk ott fényképezőgép (a mobil meg szar fotót csinál), akkor így pótlólagosan megörökítem az eseményt. A képen látható szörnyek azok mi vagyunk, mert hétvégén ki szoktunk vetkőzni önmagunkból (vagy mondhatom úgy is, hogy le szoktuk vedleni az emberi bőrt, amit munkanapokon hordani kell?! :)). 

preda-alien_family-avp-szoba08.jpg

  Ez a kép a legutóbbi bulin készült. Amelyik italból kilógnak azok a bigyók, az a Tremors koktél, azt én kértem. Utóbbi időben tervbe vettem, hogy kipróbáljam az összes koktélt, amit csak lehet. Eddig a shot-ok a kedvenceim, abból is a Predator vére és az Alien vére.

piak-para_noir.jpg

Jó Szórakozást Kívánok a Para Noirhoz! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://soltbrain.blog.hu/api/trackback/id/tr548657316

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása