SoltBrain Blog

Retró Kabaré

2017. január 13. - SoltBrain

A mai posztom a nosztalgiáról szól. Az internet töméntelen mennyiségű poénvideóval van tele, másodpercenként több száz gigabájtnyi felkerül egy-egy videó megosztó portálra. Különféle szinkron paródiák, vicces filmelemzések, reaction videók és még ezerféle, fajta. Ezekből tekintélyes mennyiséget a Mucsi Zoltán feat Scherer Péter jelenetek teszik ki (legalábbis a magyar tartalmak közül). De a nagyon sokból is vannak a kiemelkedőek, a klasszikusak, amelyekről egyesek már megfeledkeztek, vagy ha csak pár éve interneteznek, akkor még nem láttak ezeket. A továbbiakban összegyűjtöttem a kedvenc régi internetes balfaszságaimat kabaré videóimat, és megosztom veletek. A listám természetesen nagyon szubjektív, ezért a hozzászólásokban nyugodtan linkelhettek más régebbi filmecskéket, amikre már alig emlékszünk, gazdagítván a bejegyzésemet. Jó szórakozást hozzá! :) 

Hát de mi folyik itt GYÖNGYÖSÖN?! 

 

 Woody Allen egy svéd úszónő volt? 

 

Véleményem szerint a Kaptár 1 ezen jelenete önmagában is egy kabaré, de ezek szerint sikerült még jobban fokozni a hatást :) 

 

 Régen ez a zeneszám egy honlapon szólalt meg és végtelenítve ment. Én személy szerint fél órát bírtam ki belőle, egyik barátom (ragadvány nevén Rammbazsi) viszont másfél óráig volt kitéve a zenei sugárzásnak :) 

  

Matisz Nagypapa idejekorán lett nagyapa és egy speciális dialektust beszél, amit rajta kívűl nem sokan értenek meg. 

 

 Régi nagy kedvenc szinkronparódiám.

 

 Vajon a nyíregyi főiskolán tényleg vannak ilyen vad bulik, amik itt elhangzanak? Állítólag a videó készítőjét kirúgták a Nyíregyházi Főiskoláról, de biztosat nem tudok mondani ez ügyben.

A bejegyzés trackback címe:

https://soltbrain.blog.hu/api/trackback/id/tr3712110341

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása