SoltBrain Blog

Egy alig ismert PC játékkiegészítő, Diablo:Hellfire

2018. október 29. - SoltBrain

Mindenki hallott már a Diablo-sorozatról, a számítógépes játékokról meg a könyvekről, de az első részhez kapcsolódó Diablo: Hellfire sokaknak nem cseng ismerősen. Valóban egy nem hivatalos játék kiegészítőről van szó, mivel nem a Blizzard Entertainment-hez köthető a fejlesztés, hanem a Synergistic Software-hez. Az alapjátéktól függetlenül inditható, két új pályát, és több új karaktert is tartalmaz a játékunk. Az új pályák közül az első a The Festering Nest, itt űrlény hasonmás, rovarszerű lényekkel küzdhetünk meg, a másik helyszín pedig a Crypt, itt a balga módon megidézett Na-Krul főgonosszal és démoni légiójával találhatjuk szembe magunkat. Ha valaki csak a nagyon jó grafikájú, újabb számítógépes játékokat szereti, annak nem ezt a cikket ajánlom, mert a mai poszt egy 1997-es kiadású játékról fog szólni, ami a gyenge grafika ellenére is játékélményt adni.


Nekem nagyon tetszett ez a kevéssé ismert kieg, valahogy jópofára és hangulatosra sikerültek a pályák, az új karakterek és fegyverek is bejöttek. A Festering Nestnek szerintem elég Alien beütése volt, ami elsőre nem illene bele egy ilyen egyszerű hack and slash típusú akció szerepjátékba, mégis élmény volt számomra kijátszani azt a pályát is. Ezután még ott van a Kripta helyszín is, ahol másmilyen élőhalottakkal küzdhetünk meg, mint az ezt megelőző pályákon. Belinkelek egy rövid gameplayt ízelítőül, hogy meghozzam a kedveteket a játékhoz.

A bejegyzés trackback címe:

https://soltbrain.blog.hu/api/trackback/id/tr1714329331

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása