SoltBrain Blog

Videó Montázsok #1: My Hero Academia featuring Dragon Ball

2019. július 04. - SoltBrain

 Mint egy korábbi posztból megtudhattátok, van egy időszakos hobbim; a videók összemixelése. Nem állítom, hogy magas szinten űzöm a tudományát, de ha elkap az ihlet, akkor alkotnom kell, nincs mese :). Biztos emlékeztek még a Dragon Ball rajzfilm sorozatra, azon belül is a Z-re, amiben - főleg kezdeti epizódokban - állandóan egymás harci kapacitását mérték a harcosok az egyik szemükre helyezett mérőműszer segítségével, hogy megjósolják a csata kimenetelét. Ez a momentum nekem legalábbis nagyon megragadt.

A viszonylag új japán anime sorozat, a My Hero Academia (eredeti címén Boku no Hero Academia) főhősének, Izuku Midoriyának az ereje fokozatosan növekszik kalandjai során, ki tudja, van-e ennek felső határa? Mi van akkor, ha a Dragon Ball és a My Hero Academia valójában egy univerzumban játszódik? Például a DBZ (Dragon Ball Z) világban egy távoli galaxisban, egy Földhöz hasonló bolygón élnek a Hero-k és a Villain-ek, vagy egy másik, paralell dimenzióban? Nézzük mit mond a csillagharcos Vegeta a hős Izuku Midoriya harcáról. Egy szemtől szembeni küzdelemből szerintetek melyik kerülne ki győztesen?  

A bejegyzés trackback címe:

https://soltbrain.blog.hu/api/trackback/id/tr2114925696

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása