SoltBrain Blog

Az Alternatív Unió 12. fejezet: Invázió

2022. július 17. - SoltBrain

"2050-ben három rezsim uralja Európát. A sorosista Európai Egyesült Államok, az illiberális Közép-európai Unió és a posztszovjet Eurázsiai Föderáció, amelyek évtizedek óta harcban állnak egymással. A pattanásig feszült helyzetben egyre valószínűbb, hogy rövidesen forradalom fog kirobbanni…

 Az Alternatív Unió zord világában elszántan küzdenek a hatalomért a nemzeti-keresztény illiberálisok, a feministák, a sorosisták és a szélsőjobbosok, miközben fokozatosan fény derül Brüsszel és Moszkva terveire a Közép-európai Unióval kapcsolatban. Vajon meg tudja őrizni függetlenséget a Közép-európai Unió a Nyugat és a Kelet halálos szorításában? "

*

Antonov és Martinovics nehezen, de föleszmélt a kibertámadás utáni sokkból.

Martinovicsnak eszébe jutott, milyen volt másnaposnak lenni évekkel ezelőtt a kannabisz pálinka utáni napon.

Az semmi sem volt ehhez képest.

Ezúttal sokkal rosszabbul érezte magát, miután Varsó szuperszámítógépe meghekkelte az ellenzéki VR meetinget. Mintha kést szúrtak volna az agyába, úgy érezte magát. Éles fejfájással küzdött, miközben erőtlennek érezte magát.

– Nincs időnk gyengélkedni, folytatnunk kell az ellenállást! – kiáltott Antonov a körülötte állóknak, köztük Martinovicsnak.

Parancsok osztásába kezdett a feminista vezető, amikor váratlan jelzés érkezett a központból.

Bíbor kód.

A trójai féreg kémprogram újra aktiválódott, majd feltörte a varsói szuperszámítógép memóriáját. Sikeresen megnyitott két fájlt: a „Moszkva barátai” és a „Vihar Osztag Hadművelet” fedőnevűeket.

Mielőtt a sorosista megkérdezhette volna, mit takarnak a fantázia nevek, már választ is kapott a kérdéseire.

Sokkal fájóbbat, mint hitte volna.

Először a „Moszkva barátait” nyitotta meg a kémprogram, amit a másodperc törtrésze alatt továbbított Brüsszelnek és a nyugatbarát ellenállóknak.

Putyinista ügynökök neveit tartalmazta a fájl, akik a Közép-európai Unió területén teljesítettek szolgálatot. Számos név tűnt fel a monitoron, de három név felkiáltó jellel.

Ratko Ljotic, Jan Hlinka és Oravecz Heléna.

Ratko Ljotic eurázsiai tiszt, aki több száz ügynököt szervezett be Moszkva számára.

Jan Hlinka szlovák szélsőjobbost és Oravecz Heléna magyar illiberálist szintén Ljotic szervezte be.

Pillanatokkal később befejeződött a Vihar Osztag Hadművelet elnevezésű fájl dekódolása.

europa-vakterkep-szinekkel6.jpg

_-= TRIGGER WARNING! =-_

Egyes szövegrészletek tartalmazhatnak nem-polkorrekt elemeket is

Fejezetek száma: 12/12, Befejező rész

Olvasási idő: 10 - 15 perc

Dátum: 2050. október 4.

 

A megnyitás után Martinovics feszült olvasásba kezdett. Már a fájl alcímétől kis híján elájult.

Alcím: Moszkva terve Közép-Európa megszállására.

Legnagyobb döbbenetére akkor értette meg, hogy mi történt. Hogy mi húzódott meg az események tragikus láncolata mögött.

„Első lépés: a varsói Big Data Analizert felügyelő bizottságba eurázsiai ügynököket kell beépíteni, akik átállítják a szuperszámítógép paramétereit, azért, hogy Moszkva érdekeit nézze Varsó helyett.

Második lépés: Ratko Ljotic emberei átcsempésznek 3D-fegyvernyomtatókat a lengyel-eurázsiai határon, azért, hogy felfegyverezzék a szélsőjobbosokat, ezután átadja a Soros-ügynök listákat a fegyveres alakulatoknak, hogy tisztogatásokba kezdjenek a soraikon belül. Nem sokkal kséőbb meg fogják támadni a nyugatbarát erőket aktivistákat és politikusokat, azért, hogy kiprovokálják a sorosisták és a feministák válaszreakcióját. A forradalom kirobbanása után a közép-európai elnök be fogja hívni az eurázsiai csapatokat békefenntartónak, majd kérni fogja a terület bekebelezését a Soros-hálózat veszélyére hivatkozva”

Megjelent egy újabb lista a Közép-európai Unióban tevékenykedő eurázsiai ügynökökről, akik közül a legbefolyásosabb maga az elnök volt.

Ezt nem hiszem el… - gondolta magában a sorosista.

Martinovics kénytelen volt szembenézni a keserű ténnyel: besétáltak Moszkva csapdájába.

Az eurázsiaiak szándékosan hagyták, hogy a sorosista-feminista tüntetők felkelést robbantsanak ki, azért, hogy az emberük, a közép-európai elnök, Jaroslaw Ivanovski behívja rendfenntartónak az eurázsiai hadsereget, akik felszabadítóként hivatkoztak saját magukra.

A moszkvai BDA jóslata szerint a nyugatiak túlterheléses támadást terveznek a varsói BDA ellen, 2050 szeptemberében. Mivel az Analizer felkészült a kibertámadásra, ezért csak színlelte a leállást.

Az eredeti tervet kiegészítették Moszkva urai. Parancsba adták Victoria Grinstein sorosista képviselő meggyilkolását, amiért megpróbálta kiszivárogtatni a Vihar Osztag Hadművelet tervét. Egy Moszkvában lebuktatott kettős ügynök tovább küldte a terv pontos leírását Grinsteinnek. A szlovák szélsőjobbos, Jan Hlinka meggyilkolta a sorosistát, így sírba vitte magával a súlyos titkot. Grinstein számítógépeit, adathordozóit megsemmisítették.

Ratko Ljotic arca újra megjelent a régióban szolgálatot teljesítő ügynökök között.

Martinovics számára összeállt a kép. Ratko Ljotic felügyelte a fegyvernyomtatók becsempészését, majd eljuttatta a szélsőjobbosoknak a 3D-printereket. Ezután megadta nekik a nyugatbarát személyek pontos tartózkodási helyét, így végrehajtották a vér éjszakája néven elhíresült támadássorozatot. Még azt is pontosan becsülték meg az eurázsiaiak, hogy Sztójai Ferenc elfogja rontani az Antonov elleni merényletet, amivel még jobban bebiztosítják a forradalom kirobbanását, a káoszt és a zűrzavart. Illiberális ügynököknek is adott feladatot Ljotic, ezután kapcsolta le Felix Akselradot Oravecz Heléna. 

Jaroslaw Ivanovski már megválasztása után, 2050 tavaszán megkezdte a varsói BDA teljes adatállomanyának átküldését Moszkvának, emellett a 3D nyomtatók érkezésekor mellőzték a szigorú határellenőrzést. A kialakult káoszt ürügyként használják fel az invázióra.

A moszkvai BDA kihasználta a helyzeti előnyét Varsóval szemben; a Nicola Gruevszki-terv idején adatokat adott át Varsó Moszkvának, emellett az eurázsiai VKontakte és Yandex folyamatosan gyüjtött információkat a közép-európai lakosokról, amelyet műholdas megfigyeléssel is kiegészített.

Az illiberálisok az árulás nélkül meg tudták volna fékezni a Soros-hálózat térnyerését. A tömegek nem tudták a háttérben zajló szuperfejlett hírszerzésről, a Big Data Analizerről, a BDA felügyelő bizottságról. Az eurázsiai hadsereg inváziója az árulás nélkül szükségtelen lett volna. A meglévő rendőri erők a hírszerző gépek információs kapacitásával felszámolták volna a lázadók tűzfészkeit. Moszkva urai viszont az ellenkezőjét akarták. Káoszt és zavargást. A Soros-hálózat térdelő rajtban várakozott a soron következő színes forradalom kirobbantásán, de az eurázsiaiak megelőzték őket, kihasználva az információs előnyüket. Az EEÁ titkosszolgálata nem tudta behozni a lemaradását.

Megvárták a közép-európai államok kilépését a NATO-ból, majd szándékosan idéztek elő olyan szituációt, amelyben az invázió után felszabadító hősként ünnepelhetik őket. Az évtizedeken át működő varsói BDA megbénított agyat szimulált, miközben folyamatosan monitorozta az eseményeket. Az eurázsiai hadsereg információkat szerzett az ellenséges gócpontokról.

Az eurázsiai ügynökök hadrendbe állították a BDA teljes információs kapacitását. Most már az új gazdáját szolgálta. Moszkvát.

Miután a Trójai Féreg átküldte a titkosított fájl tartalmát, végleg elnémult. Varsó tűzfala inaktiválta a kémprogramot. A sors fintoraként láthatta az ellenzék, hogy miként bukik el végleg a mozgalmuk Moszkva terveinek részeként.

*

Jaroslaw Ivanovski behívta az eurázsiai hadsereget a Közép-Európai Unió területére.

Utasítására kikapcsolták a lézerütegeket a keleti határon, így az eurázsiai hadsereg ellenállás nélkül átlépte a határvonalat a Balti-államok, Lengyelország és Románia térségében. Az első hullámban légi drónok érkeztek, amelyek a nyugatbarát erők állásainak bombázásába kezdtek.

A második hullámban a lézerágyúval felszerelt önvezérlő tankok és a gyalogság érkezett meg.

A közép-európai hadsereg visszavonulásra kapott parancsot az eurázsiai rendfenntartók beengedése után, de a lengyelek és románok egyes alakulatai visszatámadtak. A baltiak a kapitulációt választották, a közép-európai kisebb nemzetei szintén jobbnak látták a kollaborációt.

Nem maradt megtorlás nélkül a román és lengyel egységek támadása az eurázsiai csapatok ellen. Bukarest ostromában a román parlament épületébe is belelőttek az önvezérlő tankok, az anyagi károkat csak zlotiró milliárdokban lehetett mérni.

Varsó ostromában a lengyel feministák és az illiberálisok összefogtak a megszállók ellen, de mindhiába. Az eurázsiai hadsereg tíz nap alatt lemorzsolta a radikális feminista Lengyel Női Hadsereg erőit, a nemzeti kormány eurázsiaellenes egységeivel együtt.

A keleti megszállók a Vereckei-hágón át szinte ellenállás nélkül bejutottak Magyarország területére. Weingarten Zsolt felszabadítóként üdvözölte az eurázsiai hadsereget, majd VKontakton közzétett videóüzenetében nyílt beszédet intézett a magyar néphez. Visszafoglaljuk a hazánkat a gaz sorosistáktól! – szólt a magyar nemzethez Weingarten Zsolt.

A Balkáni Unió Moszkva-barát rezsimje szintén behívta az eurázsiai egységeket a koszovói feministák ellen. Bulgária és Macedónia nyugatbarát erői csak rövid ideig voltak képesek fenntartani Moszkva erőit. 

Az inváziós sereg teherszállító gépei épületek gyártására alkalmas 3D nyomtatókat hoztak Közép-Európába, a printerek elemenként készítették el a jövőben használandó laktanyák részeit. 2050 november 11.-ére az eurázsiai csapatok elérték az EEÁ keleti határát, legvégül Szlovénia térségében. A történelem egyik leggyorsabb katonai megszállásaként hivatkoztak a történészek a 2050-ben bekövetkezett eseményekre. Jaroslaw Ivanovski Moszkvába repült a vérvörös forradalom leverése után.

 *

Az eurázsiai támadásnál Antonov eleinte az ellenállás mellett döntött, de miután látta a lengyel nők veszteségeit, fegyverletételt javasol, hogy kevesebb nővére haljon meg.

Az EEÁ nem mert beavatkozni Moszkva fenyegetőzései miatt, miszerint az eurázsiai hadsereg hajlandó felszerelni nukleáris tölteteket a hiperszonikus rakétáikra, amiket nem fél bevetni, ha megütközik az EEÁ hadseregével.

Atomháború veszélye fenyegetett 2050 őszén.

Brüsszel nem akart megkockáztatni egy lehetséges atomháborút Közép-Európa miatt. Ehelyett felkészültek a nyugatbarát személyek evakuálására.

Antonov úgy érezte, hogy cserbenhagyták.

Martinovics Károly és Antonov Okszána fogolycsere egyezmény keretében menekülhetett el az EEÁ-ba Alvarez Duterte spanyol illiberális képviselőért cserébe.

 *

2051 áprilisában népszavazást tartottak a megszállók az invázió befejezése után hónapokkal. Az eredmények szerint az illiberális unió lakosainak döntő többsége üdvözölte a felszabadító eurázsiai hadsereg megérkezését, ugyanakkor hazugságnak nevezte a referendum eredményét a nyugati sajtó. A sorosista ENSZ agressziónak minősítette a katonai intervenciót, amely a huszonegyedik század legnagyobb területszerző háborújaként tartottak számon és hozzávetőlegesen ötvenezer fő áldozatot követelt a régióban.

Tiltakozásuk viszont nem vezetett beavatkozáshoz. A NATO-ból kilépett közép-európaiak miatt az EEÁ, az Észak-Amerikai Unió és más nyugati államok nem kockáztattak meg egy lehetséges atomháborút az Eurázsiai Föderációval.

Feminista hírportálok beszámoltak a tömeges nemi erőszak esetekről, amelyeket az eurázsiai hadsereg katonái követettek el. Becslések szerint háromszázezer nőt erőszakoltak meg a megszállás során és az azt követő egy éven belül. 

Kirakatperben elítélték a szélsőjobbos terroristákat, elterelve a gyanút arról, hogy titokban Moszkvából utasították a neonáci csoportokat, hogy robbantsák ki a forradalmat, amely később a vérvörös forradalom néven vonult be a történelemkönyvekbe. Bíróság elé állították a Vér és Becsület, a Bolgár Arany Hajnal, a román Acélgárda, az Árja Szektor, a Fajvédő Párt és az újhungarista Fehér Akarat Pártjához köthető terroristákat. 

Újra vasfüggöny ereszkedett a nyugattól elválasztott közép-európai országokra. Az eurázsiaiak hozzávetőlegesen tíz millió katonát, húsz ezer önvezérlő tankot és több ezer harci járművet állomásoztattak Közép-Európában. Az illiberális unió tagállamai a Balkáni Unió mellett beléptek az Eurázsiai Föderációba és vele együtt a Moszkvai Szerződés katonai tömbjébe.

Közép-Európa független nemzetei az Eurázsiai Föderáció tagköztársaságaivá váltak. Moszkva radikálisan módosította a határvonalakat önkényének megfelelően.

Magyarország megkapta Erdély egész területét Romániától, amiért Weingarten Zsolt Moszkva-barát politikát folytatott. A magyar revízió ügye kizárólag a nagyhatalmak döntésén múlott, a döntőbíró szerepében ezúttal Moszkva kényszerítette akaratát a Kárpát-medencére.

Eurázsia meg akarta alázni Romániát, ezért feldarabolta földjeit. Erdélyt Magyarországhoz csatolták, Moldovát lehasították róla, viszonylagos függetlenséget adva az ukrán és román tagköztársaság között elhelyezkedő területnek.

Új világ vette kezdetét, amelynek haszonélvezői és kárvallottjai egyaránt voltak.

Vjacseszlav Viktorovics Szobjanyin, az eurázsiai elnök kihirdette, hogy egy évet kapnak Soros-hálózat tagjai, hogy elhagyják az Eurázsiai Föderáció területét, különben börtönben végzik. Elbuktak a nyílt társadalom létrehozására tett kísérletek Közép-Európában.

A varsói Big Data Analizerban tárolt adatokat átmásolták a moszkvai szuperszámítógépbe. Ezután hardver elemeket szétkapcsolás és átszállítás után beépítették a moszkvai hírszerzési rendszerbe, annak géppark teljesítményét megnövelve.

*

– El se hiszem, hogy végre leszámoltunk a Soros-hálózat hazai szárnyával. Eurázsiai segítséggel ugyan, de megtettük. Visszavágtunk a háttérhatalmaknak! – örvendezett Veesenmayer.

– Nem elég árják a ruszkik. Csak félázsiai barbárok a keletiek, Fehér Európáról volt szó, nem Moszkva fennhatóságáról – vágott vissza Sztójai Ferenc.

– Jelenleg ők a legmegbízhatóbb szövetségeseink. Fegyvert kaptunk a vérvörös forradalomhoz, amivel elűztük a sorosistákat és a feministákat. Értékelnünk kell a meglévő eredményeinket.

Sztójai ezután hiányolni kezdte az eurázsiai zsidótörvényeket, majd Veesenmayer újból nyugtatni kezdte, hogy a Moszkva iránti hűség lesz a felemelkedésük záloga.

Ratko Ljotic a kapcsolataival bármit el tud intézni és még sosem hagyott cserben minket.

*

Helénát nem aggasztotta a ruszkik visszatérése. Nem a szovjetek, nem a kommunisták érkeztek meg, hanem a putyinista eurázsiaiak.

Az eurázsiaiak mindig is a szövetségeseink voltak. A Soros-hálózat felszámolása érdekében sajnos le kell mondani a nemzetek Európája által biztosított autonómia egy részéről. A nemes célért áldozatokat kell vállalni – írta VKontakte bejegyzéseiben.

Eurázsia a keblére ölelte Magyarországot. Moszkva gondoskodni fog rólunk.

Oravecz biztonságban érezte magát a sorosisták elkergetése után. Változást hozott a magánéletében is a keletiek érkezése. Heléna összejött egy eurázsiai tiszttel a Budapest környékén nyomtatott laktanyában. Miatta dobta a lengyel barátját.

Heléna és a tiszt bevett szokásává vált, hogy a 2050-dik évi felszabadítás évfordulóján vodkasörrel koccintottak.

 

 

_-=VÉGE=-_

 

Tartalomjegyzék: ITT

 

                                 Előző fejezet: ITT                            

 

Szerző: SoltBrain

A bejegyzés trackback címe:

https://soltbrain.blog.hu/api/trackback/id/tr4317878729

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása