SoltBrain Blog

Az Alternatív Unió 2. fejezet: Martinovics, a sorosista

2022. április 24. - SoltBrain

"2050-ben három rezsim uralja Európát. A sorosista Európai Egyesült Államok, az illiberális Közép-európai Unió és a posztszovjet Eurázsiai Föderáció, amelyek évtizedek óta harcban állnak egymással. A pattanásig feszült helyzetben egyre valószínűbb, hogy rövidesen forradalom fog kirobbanni…

 Az Alternatív Unió zord világában elszántan küzdenek a hatalomért a nemzeti-keresztény illiberálisok, a feministák, a sorosisták és a szélsőjobbosok, miközben fokozatosan fény derül Brüsszel és Moszkva terveire a Közép-európai Unióval kapcsolatban. Vajon meg tudja őrizni függetlenséget a Közép-európai Unió a Nyugat és a Kelet halálos szorításában? "

 *

Martinovics Károly az Alphabookon szidta az illiberálisokat. Úgy gondolt az illiberális Közép-európai Unióra, mint korrupt maffiaállamok laza szövetségére.

„A Közép-európai Unió sorsa meg van pecsételve. Elfogják veszíteni az illiberálisok a választásokat. Győzni fog a nyílt társadalom. Éveken belül belépünk az EEÁ-ba, és felzárkózunk a nyugathoz.” – kezdte egyik posztját.

Sorosista képviselőként a közösségi oldalakon is felvállalta a véleményét.

Sokat írt a nemzetiek korrupt cégeiről.

Alapításakor a MAGLEV Zrt. egy sorosista start-up volt, ahol szexuális kisebbségeket, nőket és hátrányos helyzetűeket alkalmaztak. A Nicola Gruevszki-terv után, 2036-ban az illiberálisok megvették a céget. Weingarten Zsolt lett a többségei tulajdonos, Magyarország későbbi miniszterelnöke. Tulajdonosváltás után lecserélték a dolgozókat fehér keresztényekre, a jól fizető pozíciókba férfiakat ültettek.

A MAGLEV Zrt. tevékenységének részeként Magyarország legforgalmasabb vasútvonalát, a Budapest-Vác-Szob szakaszt alakították át lebegő-mágneses elven működő maglev vasúttá. Kritikusok szerint kétszer ekkora szakaszt is át lehetett volna alakítani a KEU-projektből kapott összegből.

sorosista-zaszlo-tasz.jpg

Zászló: Társaság a Szabadságjogokért, magyar ellenzéki sorosista párt

_-= TRIGGER WARNING! =-_

Egyes szövegrészletek tartalmazhatnak nem-polkorrekt elemeket is

Fejezetek száma: 2/12

Olvasási idő: 10-15 perc

Dátum: 2050. szeptember 19.

 

Rendszeresen posztolt az AlphaBook közösségi oldalára, ahol minden nap húsz millió követője kapott értesítést aktivitásáról. Világszerte akadtak hívei.

A Facebook és Google cégek összeolvadásával létrejövő AlphaBook szűrőjébe beépítették a politikai korrektség dogmáit. Közösségi oldalként és keresőmotorként egyaránt használható AlphaBook honlapokon csak polkorrekt tartalmakat nyithattak meg a felhasználók. Szeretett ilyen honlapokon böngészni a sorosista képviselő, itt nem találkozott gyülőletbeszéddel semmilyen formában.

Átnézte a részvény portfólióját.

Megfelelő időpontban vettem meg az AlphaBook részvényeket. Még várok egy kicsit az eladásukkal, biztos vagyok benne, hogy nőni fog az értékük.

Spekulatív okokból vett eurázsiai rubelt is, amikor az árfolyama elérte az évtizedes mélypontot. Többre vágyott, mint valutákat, értékpapírokat adni-venni képviselői munkája mellett. Egyszer majd ő is hedge fund típusú befektetési alapban fogja tartani a vagyonát, ahogyan a leggazdagabb sorosista üzletemberek teszik.

Régen egy önvezérlő kocsikat gyártó illiberális cég részvényeiből is bevásárolt kétezer zlotiró értékben. Élete egyik legzűrösebb pénzügyi akciójának tartotta a vételt. Rászállt a jobboldali sajtó, amiért sorosista képviselőként birtokolt értékpapírokat egy illiberális cégből. Alig bírta kimagyarázni magát, ezért inkább eladta mindet, még a könyve megjelenése előtt.

Nagy port kavart a politikai, társadalmi és gazdasági témákat feszegető könyve, pontos címén a Szorult helyzetben a nyílt társadalom – avagy a globális kapitalizmus bukása Közép-Kelet-Európában.

Sorosista szerzőként kompromittálódott a nyilvánosság előtt. Nemzetellenes, kisebbségvédő tőzsdespekulánsként bélyegezte meg a közvélemény, ennek ellenére nem akart lemondani képviselői mandátumáról. Hitt a nyílt társadalom sikerében.

Feminista szövetségeinkkel el fogjuk érni céljainkat.

Részvényeket birtokolt egy észak-amerikai hadiipari vállalatnál, amiktől viszont a könyve megjelenése után sem vált meg. Megérzése szerint fel fog menni az értékük a közeljövőben. Míg sorosista képviselőként háborúellenes nézeteket hangoztatott, üzletemberként jó ötletnek gondolta beszállni a hadiiparba. Politikusként és pénzemberként teljesen más elvek szerint élt.

Kettős személyiségnek tartotta önmagát.

Nyilvános szereplései során a morális, erkölcsös énjét láthatták az emberek. A szavazói. Adakozott a hátrányos helyzetűeknek, felszólalt a kirekesztettekért, kihangsúlyozta a küldetéstudatát; a nyílt társadalom irányába akarta elmozdítani a közép-kelet-európai nemzeteket.

Amorális, erkölcs nélküli énje viszont a felszín alatt rejtőzött. Ravasz, taktikus üzletemberként bele sem gondolt, hogy az észak-amerikai kormány rosszra is használhatja a hadiipar által legyártott fegyvereket. Tőzsdézés közben nem tudatosult benne, mi rejlik a részvény árfolyamok számjegyei mögött.

Mindkét énje részét képezte a személyiségének. Elfogadta önmaga ellentmondásait. 

Lehetséges, hogy azért adakozok, mert bűntudatom támadt a megszerzett vagyonom miatt? –olykor felmerült benne a kérdés.

Csak a legközelebbi bizalmasainak vallotta be, hogy a személyiségében az amorális énje szüntelenül küzd morális énjével. Amikor a részvényeivel kereskedett, a deep webre látogatott az internetcenzúra kikerülésével, vagy képviselőként nem mondott igazat a nyilvánosság előtt, az amorális énje kerekedett felül a tudatán. Nem az immorális, erkölcstelen kifejezést használta, hanem az amorálist, azaz erkölcsnélkülit. Bizonyos cselekedeteit az erkölcsi dimenziótól függetlenítette, mindeközben nem érezte gátlastalannak magát.

Más is így viselkedett volna ezekben a szituációkban – nyugtatta önmagát ­– A kínálkozó alkalmat bárki kihasználná arra, hogy a tőzsdén nyerészkedjen, az illiberálisok csak irigyek a sorosistákra, azért kritizálnak minket.

Élénken figyelte a régió gazdasági életének változásait. A közép-európai gazdasági fejlődés alapját az eurázsiai, és kínai hitelek biztosították, emellett az USA is befektetett a térségben. Az eurázsiai befektetők komoly érdeklődést tanúsítottak a közép-európai országok energiaszektorai iránt, míg a kínaiak a mágnesvasút építésekhez biztosítottak hitelt és szakértőket. A felvett hitelek segítségével a Nemzetközi Visegrádi Alap finanszírozta a KEU-projekteket, melyek keretében maglev-vasutakat, MI-technológiát, erőműveket, 3D-nyomtatókat biztosított a varsói uniós kormány a tagállamoknak, amikkel modernizálták a régió gazdaságát.

A KEU-projekteket kritika érte jobboldalról és baloldalról egyaránt. KEU-projekteket döntő részben a V4-országok cégei valósították meg, ezáltal a kapott támogatás egy része visszaáramolt a visegrádi négyek országaiba. A maglev-vasútvonalakat, 3D-nyomtatókat, erőműveket Lengyelország, Szlovákia, Csehország és Magyarország cégei építették meg Közép-Európa számára. A balkáni országok gazdasága bár növekedésnek indult, a fejlődés üteme elmaradt a V4-ekhez, vagy a Balti-államokhoz képest. A nemzetek Európája a Balkán számára elsősorban autonómiát tudott biztosítani, amely az erősen központosított EEÁ-ban elképzelhetetlen lett volna. A gazdasági különbségek viszont elindították a munkaerő áramlását délről észak felé, amely okozott súrlódásokat a tagállamok között.

*

Felvillant a képernyőn a középen kétszer áthúzott nagy z betű, az illiberális unióban elterjedt fizetőeszköz, a zlotiró jele. A V4-országokban és a Balti-államokban használják, ők alkották a zlotiró övezetet. Martinovics pénzváltókat üzemeltetett Budapesten, kardinális jelentőségű volt számára minden régióval kapcsolatos információ, ami kihathat a gazdaságra és azon keresztül az ő üzletére.

Horvátországban hamarosan zlotiróval fognak fizetni, míg a szomszédos Szerbiában még várat magára az intézkedés. Nem kötelezték a tagállamokat a közös fizetőeszköz bevezetésére, de a régió gazdasági fellendülése szempontjából előnyösnek bizonyult az új valuta használata.

Jelentősen gyengült a zlotiró húsz év alatt. Már két euró ér egy zlotirót, míg a 2030-ban három euróért váltották. Az észak-amerikai ameró viszont erősödött a feminista kormány gazdasági intézkedéseinek köszönhetően.

Figyelemmel kísérte a macedón dénár árfolyamát is, az elmúlt egy évben különösen. A macedón dénár válság első napjáról, a fekete keddről rengeteg publikációt olvasott. Alexander Sorost és tőzsdespekuláns csapatát, a Quantum Fund-ot okolták az illiberálisok a kialakult helyzetért.

Martinovics egyáltalán nem hibáztatta Soros György fiát, sőt véleményét számtalan alkalommal hangoztatta.

„A KEU hálás lehetne a Quantum Fund-nak azért, amiért spekulált a macedón dénár ellen. Más is megtette volna ezt, nem csak ők. Legalább megmutatták a rést az Észak-Macedónia bankrendszerének gyenge pajzsán.” – írta a sorosista politikus.

A macedón nemzeti kormány a zlotiró bevezetése érdekében részt vett a közép-európai árfolyam mechanizmusban, amely folyamatot a sorosista spekulánsok hátráltatták. A kialakult válságban meg kellett tartaniuk a fizetőeszközüket, a dénárt, de belátható időn belül nem vezethették be a zlotirót az országban. Segítséget kértek a Nemzetközi Visegrádi Alaptól, de 2050-re se láballtak ki a válságból, a kapott három milliárd zlotirós gazdaságélénkítő csomag ellenére sem. Feszültséget okozott a varsói parlamentben a macedón dénárválság, illiberális képviselők is felszólaltak az elhúzódó gazdasági nehézségek miatt.

Elintézte a napi pénzügyeit, de még böngészni akart az interneten.

Vágyott a szörfözésre a web mélyebb rétegeiben. Élénk kiváncsisággal gondolt a deep webre.

 

Megnyitotta a Tor böngészőt, hogy eljusson a mélyinternet tiltott birodalmába.

Az internet rétegeit egy jéghegy hasonlattal lehetett szemléltetni. Az internet felszínét, a surface webet a kormányok megfigyelték és cenzúráztak, a hagyományos keresőprogramokkal bárki elérhette, böngészhette. A cenzúramentes mélyebb szintek eléréséhez azonban az anonimitást biztosító Tor böngészőre volt szükség. A jéghegy vízszint alatti tömegeit a deep web testesítette meg. Titkosított kormányzati dokumentumok, kutatási anyagok, teljes szólásszabadságot garantáló fórumok, torrentoldalak csak egy kis szeletét jelentették annak a végtelen virtuális birodalomnak, amely az internethasználókat ebbe a rejtélyes dimenzióba kalauzolta.

A kiberbűnözéstől mocskos dark web a jéghegy legmélyebb területét képezte, ahová nem jutott le az erkölcs fénye. Ahányszor belépett valaki a dark webre, betekintést nyerhetett az emberi elme legsötétebb zugaiba. A sötét weben valamennyi illegális tevékenységet tetten lehetett érni, játszi könnyedséggel bérgyilkost, kábítószert rendelhetett a felhasználó, ahogyan hamis útlevelet vagy akár emberi szerveket is vásárolhatott magának, ha volt rá igénye. Összeolvadt a köznyelvben a deep web, a dark web és a mélyinternet fogalma a törvény tiltása után.

Amikor Martinovics megnyitotta a Tort, egy másik dimenzió kapuját nyitotta meg. Tilosban járt. Korlátlan lehetőségek nyíltak meg előtte. Bármit megtehetett. A tilosban járó user nem foglalkozott a lebukás veszélyével. Nem foglalkozott a deep web látogatásért járó börtönbüntetéssel.

Hírolvasással kezdte a programját.

Gendersemleges németül elolvasta az euronews legfrissebb cikkeit. Kiválóan beszélte a progresszívok által kifejlesztett nyugati nyelvet. Kormányellenes véleményeket olvasott rendszeresen, sorosista vagy feminista szemszögből. Ostorozták a nemzetieket, egyet értett velük.

Frissítette a genderszótárát a számítógépén. Nyugaton szinte hetente fedeznek fel újabb társadalmi nemeket, mivel az EEÁ-ban beindultak a genderkutatások a kapott eurómilliárdos támogatásoknak köszönhetően.

Sajnos kutatási eredményeik áldozatul estek az illiberális cenzúrának Közép-Európában.

Martinovics Károly agender-nek számított a genderszótár szerint.  

Se nőnek, se férfinak nem vallotta magát. Ő egy nemi előítéletektől lecsupaszított emberi lény. Férfiakkal, nőkkel, transzneműekkel is volt már szexuális kalandja, egyformán élvezte mindegyiket. Szerelme, nemi vágyai nem ismertek határokat.

Nem csak önismeret szempontjából érdekelte a genderkutatás. Az apja lelki békéjéért is aggódott, akinél Beavoir-féle genderidentitás-zavart diagnosztizáltak, amit tipikusan a közép-kelet-európaiakra jellemző betegségként tartották számon a fejlett nyugaton. A sorosista tudósok a 2030-as évek elején írták le kórképet.

Európa ezen régióiban a többségi társadalom csupán két nemet ismert el, de amikor a páciensek rádöbbentek a felfedezett társadalmi nemek sokaságára, a bőség zavarát élték meg. Nem tudtak választani maguknak társadalmi nemet, ezzel tovább növekedett a frusztrációjuk. Elvesztek a lehetőségek széles tárházában, megzavarodott a gender-identitásuk kialakulása. Martinovics Károly apja a válás után egy időben genderfluid volt, aztán cisz-nemű férfivá vált. Ezután pár nappal később újra genderfluid lett, majd nőnek érezte magát. Speciális kezelésben részesítették az Európai Egyesült Államokban. Nyugaton meggyógyították.

Frissült a genderszótár. Ezután pornófilmekre keresett rá.

A deep webre kellett ellátogatnia, ha interracial pornóra vágyott, ugyanis a színes bőrűek felnőttfilmes jelenléte bökte a netcenzorok szemét. Pornográfiából nagyon kevés tartalmat engedélyeztek a közép-európai internetfelügyelők, különösen a bizarr, homoszexuális és interracial kategóriákat tiltották. A konzervatívok nem üdvözölték a szabadságot és a sokszínűséget a sorosistákkal ellentétben. A pornográfiát teljes mértékben engedélyezte volna a sorosista, a feministák ellenzése ellenére is.

Martinovics a nyilvánosság előtt felvállalta biszexuális irányultságát, szembe nézve a jobboldal támadásaival. Számára a szerelem és a szexualitás sosem jelentett semmiféle kötöttséget, volt már afférja homoszexuális, muzulmán migránssal, több nővel egyszerre, de élt át rövidebb aszexuális periódusokat is nehéz időszakokban. Elköteleződni nem akart egyelőre.

 

Könnyű drog rendelés következett.

A dark webes kábítószerpiac megállíthatatlanul kínálta termékeit. A Silkroad honlapját csak időlegesen tudták lekapcsolni a hatóságok, minden bebörtönzött szerverüzemeltető helyére új lépett. A kereslet teremtette meg a kínálatot. A drogosok egyre élvezetesebb és hatékonyabb kábítószereket követeltek, mely igényüket kielégítették a vegyészek. Az olyan szerek, mint kokain, heroin, amfetaminok, kannabinoidok már elavultnak számítottak ebben a bűnös korban. A szintetikus dizájner szerek a kombinatorikus kémia csodáiként évről évre átrajzolták a kábítószerpiacot, olyan gyors ütemben, hogy a rendőrség szakemberei hamar lépéshátrányba kerültek.

Igazi különlegességet talált a Silkroadon. Kannabisz pálinkát rendelt.

A nemzetköziséget tartom szem előtt a politikában, de ennek ellenére igenis szeretem a hungarikumokat. Különösen akkor, hogy ha megfűszerezzük egy külföldi összetevővel, ami ad egy amolyan progresszív mellékízt az italnak – gondolta magában.

Ezúttal hanyagolta a dizájner drogokat. Inkább a könnyű droggal ízesített alkoholt választotta.

Kriptodeviza kereskedelemmel is foglalkozott titokban. A törvényi tiltás ellenére Bitcoinból, Bitcoin Goldból, Ethereumból, LiteCoinból jelentős mennyiséget halmozott fel a mélyinterneten történő fizetés biztosítására.  A pénzváltóiban kriptodevizákat sajna nem válthatott. Akkor kerültek tiltás alá a virtuális pénzek, amikor törvénytelenné nyilvánították a dark webet, ahol kizárólag az anonimitást nyújtó kriptodevizákkal lehetett fizetni, így a betiltásukkal a kormányok visszaszoríthatta a fekete piacot. Csak félsikert értek el, a titkos világot nem tudták teljesen felszámolni.

Nem szeretett belépni a veszélyes mélyinternetre. Kényszerből tette.

Amire rákeresett a deep weben, azt Közép-Európában tiltották, de az Európai Egyesült Államokban engedélyezték. Az EEÁ-ban lehetett könnyű drogokat vásárolni, kriptodevizákkal kereskedni, pornófilmet nézni és forgatni, népszerűsíthette a szabad bevándorlást, dicsérhette az emberi fajok sokszínűségét.

Minden európai rezsim megpróbálta cenzúrázni az internetet. Folytatták harcukat a virtuális térben. Az EEÁ-ban a gyűlöletbeszédet tiltották be, a nemzetek Európájában a migráció, az abortusz, az eutanázia népszerűsítését. Amit megtiltottak az egyik rezsimben, azt megengedték a másikban. Előmoderációt alkalmaztak a kommentszekcióban, így szorítva vissza a számukra ellenséges véleményeket. Nem létezett objektív mérce, amivel meglehetett volna ítélni, melyik világ volt az igazságosabb. Lényeges dolgokra világított rá az internetcenzúra rendszere. Valójában nem diktatúrák, hanem korlátozott demokráciák voltak az Európai Unió utódállamai.

Nyugaton nem tiltották az abortuszt. Néhány évvel ezelőtt a dark weben kellett orvost keresnie az illegális abortuszhoz. Az egyik barátnője élt a lehetőséggel. Martinovics az abortusz legalizálásért nyíltan kampányolt a nemzetiek ellen.

Máshogyan szabályozná az internetet. Úgy, ahogyan az Európai Egyesült Államokban. A fejlett, progresszív világban. Engedélyezné a szólásszabadságot, de tiltaná a gyűlölet beszédet.

De ez csak a kezdet lenne.

Legalizálná a könnyű drogok rendelést, az abortuszt, a nemi átalakító műtéteket, a kriptodevizákat.

A Közép Európai Unióban a 2030-as évek elején kezdték el kidolgozni az internetcenzúra rendszerét, az ellenzékiek elleni küzdelem jegyében, de az állampolgárok züllöttsége ellen is fel akarták venni a harcot; szexuális elfajzások, jogvédett tartalmak illegális letöltése és a sorosista bloggerek elhallgatása volt a valódi céljuk. De az ellenzékiek megtalálták a kiskaput. A Tor böngésző elterjedt, ami ajtót nyitott a dark web titkos és illegális világába, ahová a böngésző speciális titkosítása után a felhasználó megőrizhette az anonimitását. A keresőprogramok nem látták ezt a felületet, de a Tor igen. Az anonimitást kihasználva az ellenzékiek, a bűnözők és nem sokkal később a kíváncsi átlagember is megtalálta az utat a törvénytelen netes dimenzióba, ahol kábítószert, fegyvert és bérgyilkost egyaránt lehetett rendelni. Martinovics Károly nem volt bűnös lélek, de az internetcenzúra megkerüléséért rendszeresen belépett a sötét webbe.

A kormányok minden erővel igyekeztek feltörni a Tor titkosítását, de dark web hackerei mindig javítottak a Tor védelmi rendszerén, a titkosrendőrség előtt járva lépésekkel. Macska-egér játékot játszottak egymással.

A sorosista megnézett egy dokumentumfilmet a deep weben a rettegett Nicola Gruevszki-tervet elrendelő közép-európai elnökről. „Dimitrij Stavreski, az eurázsiai kém” címet viselte a betiltott film, amely kényes információkkal szolgált a varsói vezetésről.

2038 tavaszán a varsói Nemzetek Európája Bizottság elnökét, Dimitrij Stavreskit letartóztatták az Eurázsiai Föderációnak történő kémkedés vádjával. A vádak szerint Stavreski a tagországokat érintő államtitkokat szivárogtatott Moszkvának. A szigorúan bizalmas dokumentumok pontos mibenlétére nem derült fény. Találgatások kezdődtek a progresszív és a konzervatív sajtó részéről, de hitelt érdemlő bizonyítékokkal egyik oknyomozó újságíró sem tudott szolgálni. A legtöbb spekuláció a közép-európai hadsereget érintette, miszerint Stavreski a közép-európai vezérkarról kémkedett az eurázsiaiaknak.

Martinovics eldöntötte, pontot tesz az ügy végére, amíg él. Nem tudta biztosra, de sejtette, hogy a felszín alatt sötét titkok lappanganak, melyek kihatással lesznek egész Európára, ha egyszer fény derül rájuk. Hangfelvétellel igazolták, hogy Dimitrij Stavreski azt akarta, hogy a Közép-európai Unió csatlakozzon az Eurázsiai Föderációhoz, azért, hogy egyesített erővel leszámoljanak a Soros-hálózattal.

Végzetes lenne, ha ez megtörténne.

 *

Kilépett a Tor böngészőből, kikapcsolta a számítógépét, majd felállt a székből.

Szobáját könyvekkel teli polcokkal rendezte be. Szabadidejében sokat olvasott történelemről, politikáról, filozófiáról. Utóbbi iránt megnőtt az érdeklődése az elmúlt években.

Soros György könyveit szívesen olvasta.

Általa ismerte meg a reflexivitás fogalmát. A gondolat és a valóság kétirányú kapcsolatát, a reflexivitást elemezte elmélkedő perceiben. Meggyőződése szerint az élet számos területén kiemelkedő jelentőséggel bírt ez a jelenség.

Számít, hogy néptömegek és az őket uraló diktátorok mit gondolnak a valóságról. Valószínűsítette, hogy Soros Györgyöt a gazdaságpszichológia mélyebb megismerési szándéka vezette a reflexivitás tanulmányozásához.

Soros György révén tett hitet a nyílt társadalom mellett, amitől Magyarország felemelkedését várta.

Inspirációul szolgáltak számára a kedvenc könyvei. Ő is írt könyvet ezek hatására.

Kiadta a „Szorult helyzetben a nyílt társadalom, avagy a globális kapitalizmus bukása Kelet-Közép-Európában” című könyvét, amely a sorosisták körében hihetetlen népszerűségnek örvendett. Írásában megemlítette a Nicola Gruevszki és Geert Wilders-tervek hatását a közép-európai régióra.

Írt egy fejezetet a 2029-es migránsválságról, annak ellenére, hogy nagyon érzékenyen érintette a téma, mivel ez okozta a szülei válását is.

Hozzátartozott Európa konfliktusaihoz a 2029-es migránsválság is.

 *

Kiment az erkélyre, ahonnan rálátott az Andrássy útra.

Lelki szemei előtt látta a tüntető tömegek hömpölygő áradatát. Sorosisták, feministák, szélsőjobbosok, illiberálisok mind felvonultak az Andrássy úton, csak más időpontban. Nemi kvótákat követeltek a feministák, a velük szövetséges sorosisták nyílt társadalmat. Fehér Európáért álltak csatasorba a szélsőjobbosok, a populista illiberálisok pedig a status quo-t akarták fenntartani. A nemzetek Európáját, a Közép-európai Uniót.

Emlékszik a Becsület Napja elnevezésű szélsőjobbos rendezvényre. Először csak zászlókkal meneteltek az újhungaristák katonásan, hosszú sorokban. Azután könyvégetésbe kezdtek, majd nem sokkal később összecsaptak a feminista, sorosista tüntetőkkel. A mentődrónok szorgos munkája ellenére négy tüntető halála tette gyászossá azokat a napokat.

Aznap megpillantotta Szálasi Ferenc portréját az újhungarista tüntetők kezében. Bánattal a szívében vette tudomásul a nyilasok visszatérését a politika színpadára.

 

Berakta a fülhallgatót. Azért hallgatott zenét, hogy elterelje a figyelmét a rossz emlékről. Conchita Wurst zenéjét szerette a legjobban, amit naphosszat tudott volna hallgatni. Utálta a népi rockot, megvetette a white power zenét. Időnként az észak-amerikai női rapbe is belehallgatott.

Alkalomadtán az MI-művészet alkotásait is megvette.

Egyre jobb regényeket írnak a mesterséges intelligenciák, sokszor nem tudom kiszámítani a fordulatokat a cselekményben.

Tetszett neki az MI-zene is, amit eleinte az Electro-X szórakozóhelyen hallgatott, majd később megvette és letöltötte merevlemezre. 

Jól követi a trendeket a robot-DJ. Tudja, mire vágyunk.

Estére elfáradt. Bement az erkélyről és elindult aludni.

Holnap nehéz napom lesz.

 

*

Háttérinfó: A közép-európai elnökök

 

Stefan Šefčovič (2030-2035): a Visegrádi Unió, majd a Közép-európai Unió alapítója

Dimitrij Stavreski (2035 – 2040): kormányzása idején robbant ki a roma-lázadás, amire válaszul elrendelte a Nicola Gruevszki-tervet, melynek keretében kísérletet tettek az illiberálisok a Közép-európai Unió sorostalanítására. A tisztogatást nem fejezték be az EEÁ nyomására. Dimitrij Stavreski 2040-ben letartóztatták az Eurázsiai Föderációnak történő kémkedés vádjával.

Boleslaw Jagodzinski (2040-2045): iszlamofób közép-európai elnök, elrendelte Bosznia-Hercegovina katonai megszállását, majd az iszlámellenes Geert Wilders-tervet.

Andrej Morawieczki (2045-2050): eurázsiaellenes közép-európai elnök, Moldova megszállására adott parancsot, amivel kivívta az Eurázsiai Föderáció haragját.

Jaroslaw Ivanovski: (2050 - ) jelenlegi elnök az illiberális Unióban.

 

 

A következő fejezet címe: Nagyhatalmak

 

Tartalomjegyzék: ITT

Előző fejezet: ITT                                                        Következő fejezet: ITT 

 

Szerző: SoltBrain

A bejegyzés trackback címe:

https://soltbrain.blog.hu/api/trackback/id/tr7317815313

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása