SoltBrain Blog

Az Alternatív Unió 3. fejezet: Nagyhatalmak

2022. május 01. - SoltBrain

"2050-ben három rezsim uralja Európát. A sorosista Európai Egyesült Államok, az illiberális Közép-európai Unió és a posztszovjet Eurázsiai Föderáció, amelyek évtizedek óta harcban állnak egymással. A pattanásig feszült helyzetben egyre valószínűbb, hogy rövidesen forradalom fog kirobbanni…

 Az Alternatív Unió zord világában elszántan küzdenek a hatalomért a nemzeti-keresztény illiberálisok, a feministák, a sorosisták és a szélsőjobbosok, miközben fokozatosan fény derül Brüsszel és Moszkva terveire a Közép-európai Unióval kapcsolatban. Vajon meg tudja őrizni függetlenséget a Közép-európai Unió a Nyugat és a Kelet halálos szorításában? "

 *

Barbara kiment a mosdóba. Heléna várakozás közben a vele szemközti térképet nézegette. Feszülten vizsgálta Európa és a világ változásait, ezért bújta szabadidejében a történelmi atlaszt. Undort érzett, amikor ránézett a világtérképre.

Lassan minden létező színárnyalatot meggyaláznak a sorosisták "színes forradalom" címszó alatt. Nemcsak Európát akarják bekebelezni. Az egész világ kell nekik. Grúziai rózsás, ukrán narancsos forradalom, csak a kezdet volt – gondolta magában Heléna.
europa-vakterkep-szinekkel6.jpg

_-= TRIGGER WARNING! =-_

Egyes szövegrészletek tartalmazhatnak nem-polkorrekt elemeket is

Fejezetek száma: 3/12

Olvasási idő: 10-15 perc

Dátum: 2050. szeptember 20.

 

A nigériai aranysárga forradalom véget vetett Afrika törékeny békéjének. A Soros-hálózat aktivistái tüntetést szerveztek a nigériai keresztény kormány ellen, ami csak zűrzavart és káoszt hozott az országba. A zavargások kezdete utáni években a világnak újra az iszlamista terroristákkal kellett farkasszemet néznie. A Boko Haram iszlamista terrorszervezet Észak-Nigériában kikiáltotta az Afrikai Iszlám Államot, amely magával hozta a második migránsválságot 2029-ben. Európát ellepték a menekültek, ami meggyorsította az EEÁ bomlási folyamatait.

Más kontinenseket is behálóztak a sorosisták. A perui bíbor forradalom, illetve a kambodzsai smaragdzöld forradalom mind-mind a globális nyílt társadalom létrehozására tett erőfeszítések voltak. Peruban sikerült nyugatbarát kormányt alakítaniuk a sorosistáknak, de Kambodzsában a kínai intervenció elsöpörte a smaragdzöld forradalmat.

Megállapította magában; egy határvonal sem állandó, még az Amerikai Egyesült Államok sem kerülhette el a végzetét. A térkép bal felső sarka az USA átalakulását mutatta be.

Az USA nagyhatalmi státusza a 2033-ban kezdődő szeparatizmus miatt indult hanyatlásnak. A demokrata-republikánus ellentét fokozatosan zavargásokba, véres tüntetésekbe torkollott, amelynek eredményeként Kalifornia és New York államok kiváltak, majd Kanadával egyesülve megalakították a nyíltan progresszív nézeteket valló Észak-amerikai Uniót. Az új államközösség az EEÁ legfontosabb nyugati szövetségesévé lépett elő, emellett az ENSZ BT ideiglenes tagja volt 2050-ben. Alapításától fogva az Észak-amerikai Uniót feminista kormányok vezették, amelyek szimpatizáltak a Soros-hálózattal.

Heléna rettegett a háttérhatalmaktól. Az USA gyengülését összefüggésbe hozták a 2033-ban a Hotel de Bilderbergben megtartott sorosista-feminista találkozóval.

A Nyílt Társadalom Szövetség tagjai, az Észak-amerikai Unió és az Európai Egyesült Államok a nemzetközi szabadkőművesség tervének részeként születtek meg.

A szabadkőművesség titkos vezérei, az Illuminátusok minden lehetséges eszközzel az új világrend előkészítésén fáradoznak. Ha szándékuk úgy kívánja, háborúkat robbantanak ki, választásokat manipulálnak, politikusokat vesztegetnek meg, hivatalnokokat fenyegetnek meg életveszélyesen. Bármit és bárkit feláldoznak céljaik eléréséért.

Gendersemleges kultúrájuk puszta említésétől is a hideg rázta Helénát.

A megcsonkított USA-ban folytatódtak az összecsapások az afro-amerikaiak és a fehérek között. Sorozatos tüntetések, rendőri túlkapások, fosztogatások tették brutálissá a 2033-as évet a nyugati világ számára. Referendumokat írtak ki a nehezen kialkudott tűzszünet után. Louisiana és Mississippi államok a kiválás mellett döntöttek. 2034-ben kikiáltották az Afro-amerikai Köztársaságot, amit a sorosista befolyású ENSZ jóváhagyott. Elérték a céljaikat a fekete nacionalisták szeparatista csoportjai. Nehezen csillapodott az erőszak az afro-amerikaiak és a fehérek között, ezért lakosságcserét kellett végrehajtani. Az Afro-amerikai Köztársaságban csak feketék és kis létszámban színesbörűek maradtak, a fehérek átköltöztek a szomszédos államokba.

Hallottam, mik történnek az Afro-amerikai Köztársaságban. Fehérmentessé tették a kultúrájukat, csak feketék által készített filmeket néznek, zenét hallgatnak, vagy általuk írt könyvet olvasnak.

Az USA megmaradt területeit alt-right Amerikának nevezték a közbeszédben. A közvéleményt éveken keresztül foglalkoztatta a kérdés, mi vezetett az amerikai szeparatizmus megerősödéséhez? A progresszívok szerint hosszú folyamat eredményeként következett be az USA hegemóniájának csökkenése. Konzervatív körökben futótűzként terjedtek az összeesküvés elméletek. Bilderberg-csoport, Alexander Soros, a Rotschild család, az Illuminátusok, a ködbe burkolózó szabadkőműves páholyok mind-mind szóba kerültek, mint az eseményeket befolyásoló titokzatos erők.

A legtöbbet emlegetett elmélet szerint 2033-ban a hollandiai Oosterbeekben konferenciát hívtak össze a sorosisták és a feministák, mely keretében nemzetközi szövetséget kötöttek a patriarchátus felszámolása, valamint a nyílt társadalmak megvalósítása érdekében. A konteók két eseményt kapcsolnak ehhez a találkozóhoz, melyek nagyban befolyásolták a világpolitikát. A találgatások szerint az oosterbeeki konferencián titkos záradékot írtak alá a felek, amiben rögzítették a Bilderberg-találkozók új helyszínét, illetve megpecsételték az USA sorsát az amerikai szeparatisták támogatásával. A 2033-as évtől kezdve minden Bilderberg-csoport találkozót a brüsszeli Európa parlamentben tartottak a nyilvánosság szigorú kizárásával, a legmagasabb szintű rendőri készénlét mellett. A kívülállók semmit sem tudhattak a meghívottak kilétéről vagy megbeszéléseik tárgyáról, bár évente megjelentek vadabbnál vadabb spekulációk a konzervatív sajtóban.

Kétség sem férhet hozzá, Amerika és a világ sorsát 2033-ban pecsételték meg. Bebizonyították az illiberális újságírók, hogy a Bilderberg-csoportba kizárólag a Soros-hálózat tagjait hívják meg. Iszonyú hatalom összpontosul a kezükben. Befolyással bírnak a gazdaság, a média, a politika, sőt a tudományok, művészetek számos területén is. Kapcsolataikkal behálózzák az egész Földet, ügynökeik bárhol megbújhatnak és szabotálhatnak nekik ellenszegülő kormányokat. A Bilderberg-csoport ügynökei irányítják a szabadkőműves páholyokat, ahová megannyi politikust, média személyiséget és üzletembert beszerveztek. Ők parancsolnak Alexander Sorosnak a háttérből. Ők mozgatják a szálakat valójában – agyalt a konteón Oravecz.

Heléna tekintetével nyugatról kelet felé tartott. Elborzasztották a tengerentúlon történtek, de amitől igazán rettegett, azt a közvetlen szomszédságában találhatta meg. Az Európai Egyesült Államok. Az EEÁ. Nyugati, gendersemleges, szivárványszín Európai Birodalom.

Az igazi veszély itt Európában leselkedik ránk.

A brexit utáni években Skócia, Wales, valamint Észak-Írország kilépett Nagy-Britanniából, majd csatlakozott az EEÁ-ba. Megvalósult az ír egység. Végsősoron csak Anglia lépett ki az európai integrációból a térségben, megcsonkítva, legyengülten.

Az 2030-as években kirobbant izlandi kék forradalom, valamint a norvégiai rózsaszín forradalom az EEÁ terjeszkedésének részét képezte. A nemi kvótákat alkalmazó Izlandot és Norvégiát némi jogharmonizáció után felvették az Európai Egyesült Államokba teljes jogú tagként. Hosszas tárgyalások és népszavazások után, de belépett Svájc, Andorra, San Marino és Liechtenstein is. 

Heléna nem mert nyugatra utazni. Rettegett a migránsoktól. Ismerőseitől csak rosszat hallott az EEÁ-ról. Átnevelő táborokba zárják a bevándorlásellenes nemzetieket, a melegellenes keresztényeket, a gendertudományokat megvető konzervatívokat. Kicsinálják azokat, akik nem beszélnek gendersemleges németül.

A Közép-európai Unió születése átrendezte a geopolitikai viszonyokat. Lengyelország lett az új Németország, az új Beneluxoknak a Balti-államok feleltek meg. A francia-német dominanciát a visegrádi négyek hatalmi túlsúlya váltotta fel. Számos névvel hivatkoztak a közép-európai államközösségre. Illiberális Unió, Nemzetek Európája, KEU, vagy csak egyszerűen Közép-Európa. Az EEÁ-ból leszakadó keleti, posztszocialista országok új közösséget alkottak.  Albánia, Koszovó és Montenegró kivételével a térség összes országa csatlakozás vagy katonai megszállást követően Varsó fennhatósága alá került.

A tagállamok kompországokként kötötték össze a Nyugatot a Kelettel, a haladást a maradisággal, átmenetet képezve az EEÁ az Eurázsiai Föderáció között.

A Közép-Európai Unió határvonalai Nagy Lajos királyságára emlékeztették Helénát. A mondás úgy tartotta: "három tenger mosta partjait", név szerint a Balti-, az Adriai-, és a Fekete-tenger. Bár vitatkoztak a történészek, hogy a középkorban a magyar-lengyel perszonálunióval létrejött birodalom partjait valóban három tenger mosta-e, erősen tartotta magát a mondás Magyarországon. Az Unió haditengerészete jelentős összegeket fordított a flotta és a hadikikötők fejlesztésére. A balti flotta lengyelországi Gdyniában, az adriai flotta horvátországi Splitben, a fekete-tengeri flotta romániai Kostancában állomásozva felkészült a nemzetek Európájának megvédésére katonai összecsapások esetén. Heléna szerint a közép-európai népek valójában egy sorsközösséget alkotnak, még az évszázados viszályaik ellenére is.

El vagyok varázsolva. Magyar Birodalomról fantáziálok, miközben tudom jól, hogy a visegrádi négyek a dominánsak az unióban, nemcsak a magyarok. Gazdasági teljesítményben nem vagyunk kiemelkedőek, abban a csehek, lengyelek, szlovákok lehagynak minket.

A 2040-es években kétszer vett részt területszerző háborúban a közép-európai hadsereg. Először Bosznia-Hercegovina, majd Moldova feldarabolásáért szállt harcba. A déli és a keleti fronton, beavatkoztak a balkán és posztszovjet térség belügyeibe. A KEU tagállamok kiléptek a NATO-ból, mert vezetőik nem akartak az Európai Egyesült Államokkal és az Észak-amerikai Unióval egy katonai tömbbe tartozni.

Bosznia-Hercegovina szerb lakosú területeit Szerbiához csatolták, horvát részeit Horvátországhoz, a muzulmán lakosság földjeit pedig felosztották egymás között. A hányattatott sorsú balkáni muzulmánok a 2044-es iszlámellenes Geert Wilders-terv után emigráltak tömegével nyugatra. Évek alatt muzulmánmentes lett a Balkán illiberálisok által uralt része.

Moldova 2046-os feldarabolása kiélezte az ellentéteket Varsó és Moszkva között. Az eurázsiai hadsereg támadást intézett a nyugatbarát, moldovai sorosisták ellen, amiért kormányuk bejelentette a belépést a NATO-ba. Ezen felül megkezdték a csatlakozási tárgyalásokat az EEÁ-val is. Miközben keleten az eurázsiai hadsereg katonai intervencióba kezdett, a közép-európai haderő is részt vett a fegyveres konfliktusban. Területeket szerzett a kelet-európai országból. Az Eurázsiai Föderáció nem akart osztozkodni a közép-európaiakkal.

Pattanásig feszült a diplomáciai helyzet. Kína, valamint az USA bábáskodásával megkötött harkovi-egyezmény Moszkvának ítélte a moldovai de facto államot, a szláv lakosú Dnyesztermenti Köztársaságot. Moldova feldarabolása, elmélyítette a válságot Európa keleti felében. Moszkva felszólította Varsót a megszállt moldovai területek átadására, de nem tett eleget a követelésnek.

Bosszúból az eurázsiai hackerek DDOS-típusú túltúlterheléses támadást intézték a varsói parlament, a közép-európai minisztériumok, bankok, kormányhivatalok és telekommunikációs cégek szerverei ellen. Napokon keresztül müködésképtelenné tették a régió online infrastruktúráját, visszarepítve a nemzetek Európáját az informatikai kőkorszakba.

Szakértők szerint, a támadások ilyen fokú szervezettsége, a célpontok kiválasztása, precíz összehangolása alapján az eurázsiai hackercsoportokat tették felelőssé a több miliárd zlotirós károkat okozó kibertámadásért. Sikeresen visszanyomozták a támadások eredetét az eurázsiai szerverekig. Moszkva minden vádat tagadott.

Közép-Kelet-Európának mihamarabb össze kell fognia a sorosisták és a feministák ördögi szövetsége ellen, különben elveszünk. Nincs más út. Nem lenne szabad acsarkodnunk Moszkvával, miközben a Soros-hálózat ereje napról napra növekszik. Itt nemcsak egy posztszovjet országról van szó. A világ jövője a tét.

Barna színnel jelölte a térkép a Roma Vajdaságok autonóm területeit. A Szlovákiában, Magyarországon, Romániában és Bulgáriában kijelölt körzeteket a fehérek és romák elkülönítési szándéka hozta létre. Romániában Mures megye, Bulgáriában Sliven provincia, Magyarországon Borsod megye, illetve Szlovákia keleti területei váltak a romák földjévé. Bár a Roma Vajdaságok lakossága évről évre csökkent a nyugati kivándorlás miatt, a szélsőjobbos pártok a Vajdaságok teljes felszámolását követelték, nem kevés szavazót elcsábítva az illiberálisoktól.

Politikai alapon cserélődött a lakosság nyugat és kelet között. Az illiberális rendszer által megbélyegzett szexuális kisebbségek, romák, migránsok, valamint a progresszív ellenzékiek egy része a nyugati emigrációt választotta. Az EEÁ-ból a politikai korrektség ellen tüntető heteroszexuális, fehér, keresztények érkeztek jelentős számban. Menekülni kényszerültek a zsidók és a színesbőrűek a szélsőjobbosok előretörése után, évről évre csökkent a létszámuk a térségben.

Heléna biztonságban érezte magát a Közép-Európai Unióban. Nyaralni vagy az unióban utazott vagy keletre. Nyugatra sohasem. Horvátország és Bulgária tengerpartjai vonzották, a V4 országok fővárosai, emellett tett kitérőt a Balti-államokba is.

Csodálatot váltott ki belőle az Eurázsiai Föderáció. Járt a Krím-félszigeten épült pompás üdülőövezetekben, Szentpéterváron, Moszkvában. Miután az apja, Oravecz László országgyűlési képviselő lett, volt pénzük utazásra. Még a legtávolabbi úticéljába, Pekingbe is eljuthatott.

 

*

Háttérinfó:  a roma-lázadás, és az azt követő Nicola Gruevszki-terv

 

 „Romániában és Bulgáriában gazdasági válság gyűrűzött be, amelyet a migránskvóták, majd a migránsok felzárkóztatására költött eurómilliárdok tovább mélyítettek, ezzel szinte kiürítették a román és bolgár államkasszát. Éhséglázadások vették kezdetét. Az indulatok azután szabadultak el, miután rendőri intézkedés során életét vesztette a roma származású Adrian Gaspar Bukarestben 2036-ban márciusában

Tüntetések kezdődtek Európa-szerte a meggyilkolt roma férfi elleni igazságtalanságok miatt. Huszonhét millió eurós kártérítést kapott a Gaspar család a történtek után, de az indulatok ezután sem csillapodtak. A román ügyészség elítélte az elkövetőt, ami csak olaj volt a tűzre. Zavargások kezdődtek Romániában, Bulgáriában, amik később átterjedtek Magyarországra és Szlovákiára is.

Rendőrmentes körzeteket és autonómiát követeltek a Gypsy Lives Matter (GLM) aktivisták, akik sorait romák és fehérek egyaránt erősítették. Rendbontásba torkollottak a zavargások. A néhai Adrian Gasparért és ellene egyaránt több ezres tömegek tüntettek. Összecsaptak a sorosisták az illiberálisokkal a Közép-európai Unió és az Európai Egyesült Államok területén, fokozva a már meglévő diplomáciai feszültségeket.

A 2036 tavaszán kezdődő események a szivárvány forradalom és a roma-lázadás elnevezésekkel vonultak be a történelemkönyvekbe.

Karhatalmi erőket vetettek be a GLM aktivisták ellen a Közép-európai Unió illiberális kormányai, de az igazi tragédia csak ezután következett be.

Súlyos harcok bontakoztak ki Kassa Lunyik 9 kerületében, Miskolcon az Avas lakótelepen és Tőketerebesen 2036 áprilisában.

Egy hónappal később a bulgáriai Plovdiv külvárosában Sztolipinovoban, majd Romániában Mures megyében eszkalálódott a konfliktus. Bulgáriában és Romániában megerősödtek a populista illiberálisok, akik feltüzelték a tömegek Brüsszel-ellenes indulatait, súlyos következményeket vonva maga után. Szabályozatlanul vált ki a két balkáni állam az EEÁ-ból. Csatlakoztak a Közép-európai Unióhoz.

2036 végére Magyarországon, Szlovákiában, Bulgáriában és Romániában kijelölték az autonóm Roma Vajdaságokat a roma lakosság elkülönítése céljából. „

részlet Martinovics Károly sorosista szerző könyvéből. Szivárvány-forradalom, roma-lázadás és a Nicola Gruevszki-terv elrendelése 2036-ban

A sorosista sajtó a Roma Vajdaságok kijelölése után a faji szegregáció mértékét az apartheidhez hasonlította és humanitárius katasztrófát emlegetett az elszegényedett falvakat magukban foglaló autonóm területeken. Folyamatosan csökkent a Vajdaságok lakossága az EEÁ-ba irányuló migráció hatására.

Miskolc és Kassa végvárakként szegélyezték a szlovákiai és magyarországi Roma Vajdaságokat, amelyeket a közbeszédben csak „Romanisztán“-ként emlegettek. Hozzávetőlegesen tíz ezer fő áldozatot követelt és jelentős anyagi károkkal járt a 2036-os roma-lázadás, vagy ahogyan a sorosista médiában nevezték, a szivárvány forradalom.

Alapvetően befolyásolta Európa történelmét a roma-lázadás, ami a közép-európai Nicola Gruevszki-terv elrendeléséhez vezetett.

Utcára vonultak a nyugatbarát erők Európa-szerte az illiberálisok ellen. Felszólaltak a radikális feministák a női-férfi fizetési különbségek ellen, az abortusz legalizációjáért, a Gypsy Lives Matter tüntetők rendőrmentes autonóm zónákat követeltek.

A populista illiberálisok a 2036-os roma lázadás közben rendelték el az egykori antisorosista macedón államfőről elnevezett Nicola Gruevszki-tervet. A közép-európai elnök, Dimitrij Stavreski a Nemzetek Európájának Alapjogi Chartájának egyik sarkalatos pontjára hivatkozott a terv végrehajtásakor. A külföldi ügynök törvényre.

Dimitrij Stavreski a varsói parlamentben elhangzott beszédében a nyílt társadalmat és a feminizmust nyugati fertőnek nevezte. Az elrendelt Nicola Gruevszki-terv kirekesztő intézkedéseket tartalmazott. Betiltották a melegfelvonulást, a melegházasságot, a nemi átalakító műtéteket, megnyirbáltak a melegek és transzexuálisok jogait. A közép-európai egyetemeken felfüggesztették genderszakokat, a gendersemleges nyelvek használatát pénzbírsággal sújtották, válaszul az EEÁ-ban bevezetett politikai korrektségre. A Nicola Gruevszki-terv végrehajtása során nőtörténészek, gendernyelvészek ezrei veszítették el az állásukat.

Feloszlatták a sorosista és feminista civil szervezeteket, pártokat. A feminista cégek nemi kvóta alkalmazását megtiltották. A progresszív szavazókat listázták, börtönbüntetésre ítélték a Soros-hálózathoz köthető nyugatbarát civil szervezetek, pártok vezetőit. A migránsbújtatókat és a migrációt népszerűsítő személyeket lekapcsolták. 2036 tavaszán úgy tűnt, a Közép-európai Unió tagállamaiban lefejezték a Soros-hálózatot. Szankcionálták az abortuszt és az eutanáziát is.

Válaszul az EEÁ rendőri erői házkutatást tartottak nyugati illiberális képviselők lakásában, egyre gyakrabbá váltak a letartóztatások, különösen a politikai korrektség megsértése miatt.

Gazdasági szankciókat vezetett be az EEÁ az ENSZ-szel egyetértésben az illiberális keleti szomszédja ellen. Az EEÁ közbelépése nélkül befejezte volna közép-európai kormány a tisztogatást a nyugatbarát erők ellen.

Varsó és Brüsszel megkötötte 2036 májusában a bécsi egyezményt, ami valójában csak fegyverszünet volt és nem béke megállapodás. Ugyanolyan jogokat biztosítottak a közép-európai sorosistáknak és feministáknak, mint az illiberálisoknak az EEÁ-ban.

Sajnos számos diszkriminatív szigorítás megmaradt Közép-Európában a bécsi egyezmény után.

Nem oldották fel a nemi átalakítóműtétek, a melegházasság és melegfelvonulás tilalmát. Büntetették a migránsbújtatást, a migráció népszerűsítését, az abortuszt, az eutanáziát végrehajtókat. Kizárták az oktatásból a genderszakokat és gendersemleges nyelvi képzéseket az óvodától kezdve az egyetemekig.

Brüsszel viszont elért engedményeket is.

Újra működhettek a feminista, sorosista szervezetek a Soros-hálózat égisze alatt, de a migrációt nem népszerűsíthették hivatalosan. Alapos cenzúra után, de megjelenhettek gender studies anyagok. Csak szűkös keretek között működhet progresszív sajtó.

A feminista, sorosista civil szervezetek működhetnek, képviselőik politizálhatnak tagállami és uniós szinten egyaránt. Mivel önkormányzati választásokat nyerhetnek, egyes nagyvárosokban sorosista vagy feminista polgármestereket választottak a szavazópolgárok. A feminista cégekben alkalmazhatnak nemi kvótákat a cégvezetés döntésétől függően."

Részlet Martinovics Károly Szorult helyzetben a nyílt társadalom című könyvéből, 39. oldal

 *

Háttérinfó: a román rendőr, Mihai Stanescu lőtte le Adrian Gaspart, aki később Románia miniszterelnöke lett a 2040-es évek végére.

 

 

A következő fejezet címe: Közép-Európa

 

Tartalomjegyzék: ITT

 Előző fejezet: ITT                                                        Következő fejezet: ITT 

 

Szerző: SoltBrain

A bejegyzés trackback címe:

https://soltbrain.blog.hu/api/trackback/id/tr5917820709

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása